Samsung Galaxy Tab S4: Διέρρευσαν press renders με λεπτά bezels

Galaxy Tab S4, Samsung Galaxy Tab S4: Διέρρευσαν press renders με λεπτά bezels

Το Samsung Galaxy Tab S4 μάς έχει απασχολήσει αρκετά με προηγούμενες αναφορές που αποκαλύπτουν σταδιακά μέρος των τεχνικών προδιαγραφών του. Η τελευταία διαρροή έρχεται από το AndroidHeadlines να μας φανερώσει -επιτέλους- και την εμφάνιση του νέου hi-end tablet.

Η press φωτογραφία που διέρρευσε αποκαλύπτει τόσο την πρόσθια όσο και την πίσω όψη της συσκευής εμφανίζοντας renders με αρκετά λεπτά bezels. Το νέο tablet φαίνεται αρκετά λεπτότερο εν συγκρίσει με τον προκάτοχό του, Galaxy Tab S3, καθώς και με μεγαλύτερη αναλογία οθόνης-σώματος χάρη στην απουσία του φυσικού home πλήκτρου.

Η απουσία του home button εγείρει ερωτηματικά για το που θα βρίσκεται τοποθετημένος ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος. Στο πλαϊνό τμήμα ή η συσκευή θα ξεκλειδώνει μέσω του φημολογούμενου iris scanner της πρόσθιας όψης;

Η πίσω πλευρά αποκαλύπτει την κάμερα με το LED flash, καθώς επίσης και το λογότυπο “Tuned by AKG”, υπογράφοντας τον ήχο του Galaxy Tab S4, χαρακτηριστικό που είχε επίσης διαρρεύσει από τον FCC. Η ανάλυση της κάμερας σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές είναι 12MP ή 13MP, ενώ η πρόσθια 7MP ή 8MP.

Το Galaxy Tab S4 αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσης με Snapdragon 835 SoC, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και οθόνη 10,5 ιντσών ανάλυσης 2560×1600 pixels και 16:10 aspect ratio. Αναφορικά με τη μπαταρία του έχει ακουστεί χωρητικότητα της τάξεως των 6000mAh ή ακόμη μεγαλύτερη ύψους 7300mAh, ενώ το λειτουργικό του θα είναι Android 8.1 Oreo.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια είναι πιθανό να γίνουν από τη Samsung μέσα στο καλοκαίρι ή λίγο αργότερα στα πλαίσια της IFA 2018, μεταξύ 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Νταξ αυτο το 16:10 ειναι ασχημο για ταμπλετ. Το 4:3 που χρεωνεται στην Apple με το ipad μακραν πιο pleasant to the eye.

Χρησταρας

Έχει τόσο μεγάλη διαφορά από το 16:9? Πάντως ο συνδυασμός μεγάλης οθόνης super amoled με μικρά bezel και ηχεία akg πρέπει να είναι εκρηκτικός. Θα σπάσει και το μονοπώλιο της Apple που μέχρι τώρα δεν είχε σοβαρό ανταγωνισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.