Samsung Galaxy Tab S4: Επίσημο με 10.5’’ οθόνη, Snapdragon 835, υποστήριξη DeX και S Pen

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy Tab S4, τη νέα ναυαρχίδα της στην κατηγορία των tablets με λεπτό σχεδιασμό, μικρότερα bezels και σημαντικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις, όπως η υποστήριξη της λειτουργίας DeX χωρίς την ανάγκη σύνδεσης σε dock.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ενεργοποιήσεις το λειτουργία DeX και να χρησιμοποιείς τις εφαρμογές του tablet, σε PC-like περιβάλλον για μεγαλύτερη ευχρηστία και ταχύτητα, αυτόματα χωρίς πλέον την προσθήκη dock. Το νέο tablet είναι επίσης το πρώτο που υποστηρίζει λειτουργία δύο οθονών ταυτόχρονα. Και η οθόνη του tablet και το εξωτερικό monitor μέσω HDMI σύνδεσης παραμένουν ενεργά σε αντίθεση με την οθόνη του Galaxy smartphone που απενεργοποιούνταν στο DeX mode.

Όσον αφορά στην επιφάνεια εργασίας του Galaxy Tab S4 έχουμε να κάνουμε με 10.5” Super AMOLED panel ανάλυης 2560x1600px (287 PPI) και αναλογία 16:10, η οποία προσφέρει καλή εμπειρία θέασης κα ειδικά συνδυασμένη με τα τετραπλά ηχεία της AKG με υποστηριξη Dolby Atmos για αναπαργωγή ταινιών και video.

Το νέο κορεάτικο tablet έρχεται μαζί με το S Pen στη συσκευασία που αυξάνει την εργονομία της συσκευής. Το tablet σε συνδυασμό με το stylus μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συσκευή digital sketch pad, ενώ η οθόνη αφής του tablet ως trackpad.

S4, Samsung Galaxy Tab S4: Επίσημο με 10.5’’ οθόνη, Snapdragon 835, υποστήριξη DeX και S Pen
S4, Samsung Galaxy Tab S4: Επίσημο με 10.5’’ οθόνη, Snapdragon 835, υποστήριξη DeX και S Pen

Το Galaxy Tab S4 τροφοδοτείται από Snapdragon 835 chipset με 4GB RAM, ενώ προσφέρει δύο επιλογές αναφορικά με τον αποθηκευτικό χώρο, στα 64GB και 256GB, καθώς και δυνατότητα επέκτασης με 400GB microSD. Οι ενσωματωμένες εφαρμογές Word, Excel και PowerPoint θα συνδυαστούν ιδανικά με το πληκτρολόγιο Book Cover keyboard που διατίθεται εναλλακτικά μετατρέποντας το Tab S4 σε ένα ελαφρύ laptop.

To Samsung Galaxy Tab S4 10.5 θα κυκλοφορήσει με Android 8.1 Oreo, μπαταρία χωρητικότητας 7300mAh και φορτιστή 15W ταχείας φόρτισης. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η μπαταρία προσφέρει 16 ώρες αναπαραγωγής video. Επίσης, θα κυκλοφορήσει LTE και Wi-Fi μόνο έκδοση. To Samsung Galaxy Tab S4 64GB στην Ευρώπη θα κοστίζει €700 (Wi-Fi) και €760 (LTE), ενώ το Book Cover keyboard κοστίζει €150. Το νέο tablet θα γίνει διαθέσιμο από τα καταστήματα στις 24 Αυγούστου.

S4, Samsung Galaxy Tab S4: Επίσημο με 10.5’’ οθόνη, Snapdragon 835, υποστήριξη DeX και S Pen

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αστέριος Στέλιος

Και γιατί να δώσω 900€ για ταμπλετ με περσινό επεξεργαστή, 4gb ram, 64gb storage και να μην πάρω ένα laptop που θα είναι τούμπανο ???

dimitrisdim14

Πολύ όμορφο … Μου άρεσε το ότι έχει 4 ηχεία και πιστοποίηση atmos… Επίσης το πενάκι αξίζει … Το dex τα σπάει … Μπράβο samsung … Πολύ πιο παραγωγικό από το iPad pro …

συζω με το πρωτο ταμπλετ με πενακι που χε βγαλει εποχες note 3 και ενω με το s pen μπορεις να κανεις θαυματα και να γινεις τοσο παραγωγικος οσο δεν φανταζεσαι οτι θα μπορουσες ποτε, εχει τοσο λαγκ παντου που ξενερωνω ακομα και στην ιδεα οτι θα κανω κατι απλο με αποτελεσμα το πενακι μονιμα μεσα !

θα εριχνα πολυ ευχαριστως ακυρο στη samsung μετα απο αυτη τη καταστροφικη λαγκ εμπειρια που χα μαζι της , αλλα οπως και στα κινητα ,ετσι και στα ταμπλετ δεν εχει αντιπαλο στο droid!

για οσους τη βγαζουν με ενα κινητο ολη μερα σαν κοροιδα , θα πω καντε ενα δωρο ζωης στον εαυτο σας και παρτε ενα οποιοδηποτε καλο ταμπλετ!! με το που μπαινω σπιτι η εννοια κινητο παυει να υπαρχει ! παραταω το κινητο και το ξαναπιανω στα χερια μου την επομενη αφου οι πολλες ιντσες του ταμπλετ απογειωνουν την απολαυση και χαλαρωση!!!

Μάκης

Σωστός. Αυτό κάνω και γω. Έξω με πολύ μικρό τηλέφωνο και μέσα με τάμπλετ και λαπτοπ.

ενδεικτικο ποσο υποτιμα τη σειρα της note απο το note 5 και μετα η samsung, ειναι οτι απαξιει ακομα και να το ονομασει note το εν λογω tablet – εργαλειο ! συν οτι το δινει με περσινα specs!…

χαχαχαχαχαχα παρατηρησα οτι το πενακι δεν το χει καν ενσωματωμενο πια στο σωμα του ταμπλετ πια!!!!! αντιγραφει καργα ipad pro ακομα και σε αυτο 😂😂

Solon

@Αστέριος
Μάλλον δεν έχεις ξαναπιάσει tablet στην ζωή σου για να το γράφεις αυτό.
Για αυτό θα σου απαντήσω: Γιατί κανένα laptop δεν ζυγίζει 480γρ.
Με το tablet μπορείς να σερφάρεις, να διαβάσεις ebooks, να δεις ταινίες και να παίξεις παιχνίδια παντού, από το μετρό μέχρι την παραλία και το κρεβάτι σου. Κανένα laptop δεν προσφέρει αυτή την ευελιξία.
To laptop θέλει οπωσδήποτε τραπέζι.

Manos

@solon
Έχεις δίκιο σε όλα αυτά που λές αλλά για μένα είναι λάθος η σύγκριση tablet με Laptop. είναι τελείως διαφορετικά πράγματα το ενα τρέχει android και το άλλο windows, ένα laptop είναι για δουλειά σε όλο το έυρος που μπορείς να χρειαστεις ενώ το tablet είναι περιορισμένο…και γενικά το laptop είναι πιο επαγγελματικό και κάποιος που έχει χρήματα και είναι επαγγελματίας θα προτιμήσει ένα ultrabook που θα τα συνδυάσει όλα…..το tabletaki είναι σαν μία προέκταση του κινητού γυρνάω σπίτι και πιάνω το tablet για άνεση στην καναπέ…μεγαλύτερες ίντσες κλπ…

kostas

Και εγω τωρα τελευταια εχω αρχισει να κανω σκεψεις για να παρω ενα tablet με πενακι που μ΄εχει βολεψει πολυ λογω Note 8 και να εχω ενα πιο μικρο τηλεφωνο τυπου S8 -S9.

Άγγελος Ορντακιάν

Έχουμε κάτι νεότερο σχετικά με τη κυκλοφορία του στην Ελλάδα. Δεν έχω βρει πουθενά καμία αναφορά με το προϊόν

Κώστας Βλαχάκης

Άγγελος Ορντακιάν, Στο site της Samsung αναφέρει τα σημεία αγοράς.
https://www.samsung.com/gr/tablets/galaxy-tab-s4-t835/SM-T835NZAAEUR/

Άγγελος Ορντακιάν

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, αλλά το ερώτημα μου ήταν σχετικά με την ημερομηνία διαθεσιμότητας και όχι ποια καταστήματα θα το έχουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.