Samsung Galaxy View: Διέρρευσε το εγχειρίδιο χρήσης

Το Samsung Galaxy View πρόκειται να είναι, σύμφωνα με τις φήμες, το τεράστιο tablet της εταιρείας με οθόνη αφής 18.4 ιντσών. Ενώ η συσκευή βρίσκεται κοντά στο στάδιο της επίσημης παρουσίασης, διέρρευσε το εγχειρίδιο χρήσης και μέσα στις σελίδες του μπορούμε να βρούμε μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Παρατηρούμε στερεοφωνικά ηχεία στην πίσω πλευρά και προαιρετική υποδοχή για κάρτα SIM. Θα αποδειχθεί στην πράξη κατά πόσο η παρουσία κάρτας SIM θα είναι χρήσιμη καθώς το μέγεθός του δεν το καθιστά κάτι που θα πάρουμε μαζί μας όπου πάμε.

Φαίνεται επίσης ότι το tablet θα φέρει μια παραδοσιακή θύρα DC jack για την φόρτιση ενώ τονίζεται ότι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί η θύρα microUSB για αυτόν το λόγο. Παρόλα αυτά θα υποστηρίζεται λειτουργία ταχείας φόρτισης Quick Charge 2.0 η οποία μάλιστα θα παρέχει ισχύ έως 15W, κάτι που σημαίνει ότι η συσκευή θα χρειάζεται αρκετή δύναμη για να φορτίσει σε ένα λογικό χρονικό διάστημα.

Διαθέσιμες θα είναι επίσης λειτουργίες όπως Multi-Window, με split-screen και pop-up views, ενώ η τεράστια οθόνη θα προσφέρει εξαιρετική εμπειρία multitasking. Για όσους δεν είναι αρκετές οι 18.4 ίντσες θα υπάρχει η δυνατότητα screen mirroring για μεταφορά της οθόνης σε συμβατή τηλεόραση. Θα μπορεί να συμβεί και το αντίθετο όμως και να βλέπουμε τηλεόραση στο Galaxy View, αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες σε ποίες περιοχές θα υποστηρίζεται αυτό.

Υπάρχει μια μπροστινή κάμερα, ενώ πολύ παράξενη φαίνεται η απουσία κύριας κάμερας στην πίσω πλευρά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η συσκευή θα προορίζεται αποκλειστικά για βίντεοκλήσεις. Το Family Square φαίνεται να είναι ένα κοινωνικό δίκτυο οικογενειακής κλίμακας, στο οποίο θα μπορούν να εγγραφούν πολλά τηλέφωνα και να κάνουν share φωτογραφίες ή άλλα αρχεία.

Samsung Galaxy View: Διέρρευσε το εγχειρίδιο χρήσης, Samsung Galaxy View: Διέρρευσε το εγχειρίδιο χρήσης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bloodmaster

Σε τετοια οθόνη πρέπει να κανει και multitasking με 4 παραθυρα

Shadgr

“Αυτό με τη λαβή…”

Σαν μια παλιά διαφήμιση…

Δεν ξέρω πως θα είναι από κοντά η εμπειρία χρήσης, αλλά σαν τηλεόραση που πλασάρεται, μπορείς να αγοράσεις παπάδες στην ίδια τιμή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.