Samsung, ετοιμάζει standalone smartwatch για το καλοκαίρι

Μέσα στον Απρίλιο ακούσαμε φήμες ότι η Samsung θα λανσάρει ένα smartwatch το οποίο δεν θα χρειάζεται να συνδεθεί με κάποιο smartphone. H συσκευή εμφανίστηκε με την ονομασία Samsung Gear 2 Solo και οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις.

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται τώρα από την Wall Street Journal η οποία αν και δεν αναφέρει την ονομασία «Solo» επιβεβαιώνει ότι η Samsung ετοιμάζει standalone smartwatch το οποίο θα τρέχει με Tizen. Θα μπορεί να δέχεται και να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνει email χωρίς να πρέπει να συνδεθεί με κινητό.

Η συσκευή θα έχει λειτουργίες που έχουμε δει στη σειρά Gear, GPS, Bluetooth, κάμερα και μετρητή καρδιακών παλμών.

Η Samsung λέγεται ότι σχεδιάζει να ανακοινώσει το έξυπνο ρολόι της την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου και να το διαθέσει στην αγορά προς το τέλος του καλοκαιριού. Για την τιμή και τα specs δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες.
, Samsung, ετοιμάζει standalone smartwatch για το καλοκαίρι

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως αυτό εδώ είναι smartwatch και όχι τα εκτρώματα που παρουσίασαν LG SAMSUNG SONY MOTOROLA. https://kairoswatches.com/ και δεν το έχει δει σχεδόν κανείς?

Costis

@chris – Το Kairos είναι αισθητικά φανταστικό, όμως από τα λίγα που έχω δεί, είναι άλλο πράγμα. Υβριδικό μοντέλο, σε άλλη κατηγορία τιμής και επίσης δέν ξέρουμε το δικό τους OS τί συμβατότητα έχει με κινητά ή άν είναι αυτόνομο. Νομίζω πως όταν βάλουν android Wear θα δούμε περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση όμως, εμένα η Kairos με έχει ψήσει.
Νομίζω πως θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές σε αυτό το μοτίβο/κατηγορία, γιατί πραγματικά είναι κόσμημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.