Sony, πληροφορίες για 13ιντσο tablet στο πρώτο μισό του 2015

Πριν από λίγες μέρες διέρρευσαν οι πληροφορίες ότι η Sony ετοιμάζει 13ιντσo tablet. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το DigiTimes, το tablet θα έχει 12.9 ιντσών οθόνη και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο πρώτο μισό του 2015. Λέγεται ότι θα είναι πολύ λεπτό με πάχος 8.6 χλτσ., θα έχει Qualcomm Snapdragon chipset και 8 Megapixel κάμερα.

Η ανάλυση της οθόνης αναμένεται 3840×2400 pixels και 16:10 aspect ratio. Η ανάλυση αυτή είναι λίγο πιο πάνω από το standard 4K (3840×2160 pixels).

Τέλος, η τιμή του λέγεται ότι θα μπορεί να ξεπεράσει τα 1000 δολάρια.

sony 13 inch tablet, Sony, πληροφορίες για 13ιντσο tablet στο πρώτο μισό του 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

έχω δουλέψει 12.2 ιντσών tablet, και ένα έχω να πω ναι μεν είναι απόλαυση μεγάλη οθόνη αλλά δεν μπορείς αύριο την κρατάς στα χέρια πάνω από 5 6 λεπτά και όλο θες να την ακουμπήσεις κάπου, έτσι χάνει την φοριτοτιτα του tablet και μπαίνει στα χωράφια των ulrabook όπου μια δεν κάνουν Android μπροστά από τα θύρια.

Αλέξανδρος

1000€; Εντάξει είπαμε, για tablet μόνο με android δε λέει. Μ’αρέσει πολύ το android όπως και σε πολλούς αλλά αν δεν έχει windows (που δε γίνεται γιατί ο sd είναι arm) 400€ το πολύ 500€ είναι μια χαρά.

Tom

Οτι πιο αχρηστο/αχρειαστο υπαρχει. Τεραστιο android tablet με επαγγελματικο προσανατολισμο και πανακριβο.. Ξερω γω παιρνεις ενα macbook air και του κανεις και dual boot windows και triple boot linux για τα ιδια λεφτα. (δεν αναφερω το surface γιατι δεν ξερω ποσο κανει αλλα αν κανει 1000-1100 ευρω βαζω και αυτο. Επισης με 1300 παιρνεις το ultrabook της toshiba που ειναι τουμπανο και αλλα πολλα φανταζομαι)

Γιώργος

1000€ για Android tablet, ναι οκ…….άπατο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.