Sony Xperia Z Ultra, Έρχεται οικονομικότερη WiFi-only έκδοση

Επιβεβαιώθηκε ότι η Sony εργάζεται πάνω σε μία “WiFi-only” έκδοση του γνωστού Sony Xperia Z Ultra, από τις πρώτες συσκευές που κυκλοφόρησαν -αν όχι η πρώτη- με το Qualcomm Snapdragon 800 SoC. Όπως μπορείτε να δείτε, η νέα συσκευή της Sony έκανε την… “βόλτα” της στην βάση δεδομένων του AnTuTu benchmark.

Το MSM8074 είναι ένα SoC που βασίζεται στο Snapdragon 800 αλλά χωρίς να υποστηρίζει δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (απουσιάζει modem), με αποτέλεσμα στην συγκεκριμένη περίπτωση να έχουμε ένα… tablet, με οθόνη 6.44 ιντσών.

Sony Xperia Z Ultra WiFi, Sony Xperia Z Ultra, Έρχεται οικονομικότερη WiFi-only έκδοσηSony Xperia Z Ultra WiFi, Sony Xperia Z Ultra, Έρχεται οικονομικότερη WiFi-only έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Αξιόπιστη λύση για tablet!

Panos7GR

Το πήρε απόφαση επιτέλους η Sony;
Μα δεν γίνεται να υπάρχει phablet με τόσες ίντσες….

Κράτος

Υπάρχει και γίνεται..!Δεν απέσυρε το πρώτο μοντέλο.. Άσχετα αν απευθύνεται στο 1% του καταναλωτικού κοινού (και ούτε).. Πέρα από αυτό, η ποικιλία είναι κάτι το θετικό με αυτή την έκδοση από την Sony.

anto

Κωστα,θελω την βοηθεια σου..ειμαι αναμεσα σε αυτο, το SONY XPERIA ULTRA και το LG G PRO..πια ειναι η κελυτερη επιλογη::σου εχω στειλει 2 μυνηματα αλλα δεν παιρνω απαντηση και για αυτο στελνω εδω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.