Sony Xperia Z3 Tablet Compact, με 8″ οθόνη, Snapdragon 801 και 3GB RAM;

Την Κυριακή η Sony ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία μάλλον εμφανίζεται το Sony Xperia Z3 Tablet Compact μαζί με ένα νέο Android Wear sartwatch και πολύ πιθανό να τα δούμε να ανακοινώνονται στην IFA 2014 που ξεκινά σε λίγες μέρες στο Βερολίνο.

Από τη φωτογραφία μπορούμε να αντιληφθούμε ότι το tablet λογικά θα είναι αδιάβροχο και ίσως και το ρολόι.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia Z3 Tablet Compact, οι πληροφορίες λένε ότι θα δούμε 8 ιντσών TRILUMINOS οθόνη με ανάλυση 1920 x 1080 και αντι-ανακλαστική επίστρωση, Snapdragon 801 χρονισμένο στα 2.5GHz, 3GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Η κάμερα είναι 8MP και η μπαταρία 4500mAh με 5000mAh. Τέλος, θα υποστηρίζει LTE συνδεσιμότητα, NFC και Bluetooth 4.0.

sony xperia z3 tablet compact, Sony Xperia Z3 Tablet Compact, με 8″ οθόνη,  Snapdragon 801 και 3GB RAM;

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Ιδανικό μέγεθος(κατά τη γνώμη μου) για Tablet ώστε να είναι αρκετά μεγάλο για να κάνεις τη δουλειά σου αλλά και αρκετά μικρό για να μεταφέρεται εύκολα.Βέβαια με τα bezels της sony δεν ξέρω κατα πόσο το συνολικό μέγεθος θα είναι όντως compact…Από specs είναι τούμπανο(ίσως να ήθελα QHD αλλά εδώ δεν έχει το 10ιντσο θα έχει αυτό).Ένα flash στην κάμερα να έχει και θα είναι τέλειο!Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η sony τόσο στα smartphones όσο και στα tablet δεν χρησιμοποιεί τον τελευταίο διαθέσιμο soc(805) αλλά τον 801.Ειδικά η sony Που ανανεώνει τις ναυαρχίδες της κάθε εξάμηνο έπρεπε να χρησιμοποιεί τα κορυφαία specsαλλιώς η ύπαρξη αυτών των μοντέλων είναι ουσιαστικά άχρηστη αν δεν προσφέρουν τίποτα καλύτερο από τα προηγούμενα…

ilias

Μια ερωτηση ρε παιδια,καθοτι λιγο ασχετος,αυτο που εχει LTE συνδεσιμότητα,εχει και 3G?

Aroulis235

@ilias Ναι. Αν μια συσκευη εχει 4G modem, τότε είναι και 3G.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Τα περιθώρια στα ταμπλετ είναι καλοδεχούμενα. πρέπει απο κάπου να το πιάνεις σαν βιβλίο. Εγώ με το ΤΑΒ 3 πατάω συνέχεια την οθόνη ή τα κουμπιά…

PaulosS

ελεος με τα μπεζελ ρε Nikos δηλαδη εχεις δει πολλα tablet χωρις αυτα..και στην τελικη μπορεις να αγορασεις κατι αλλο δεν ειναι αναγκη το συγκεκριμενο εφοσον δεν σου αρεσει.

αντωνης

Παιδιά ξέρετε αν θα βγει και η κανονική έκδοση δηλαδή οχι το compact

Αντρέας

Εάν είναι όπως μας έχει συνηθίσει η Sony λεπτό και ελαφρύ θα είναι ΣΟΎΠΕΡ

Αποστόλης Ρόδος

@ ΜΑΝΩΛΗΣ79 συμφωνώ και επαυξάνω…. εντάξει ρε παιδιά λέμε τώρα για τα περιθώρια στα smartphones, για να είναι η συσκευή όσο το δυνατό λεπτότερη και μικρότερη, ώστε να χωραει σε τσέπη… ΜΗΝ το ξεφτιλίζουμε τώρα και στα tablet.
Προσωπικά εγώ τα γουστάρω τα περιθώρια στο ταμπλετ γιατι το πιάνω απο παντού και δεν το σκέφτομαι πως θα το πιάσω (κάτοχος Z2 tablet που τα σπάει …. αλλά κα iPad 2) … 😉
Σε ότι αφορά το Z3 tablet compact σιγουρα θα είναι λεπτό και ευκολόχρηστο όπως οι μεγαλύτεροι προκάτοχοι του.

nikos

@ΜΑΝΩΛΗΣ79 θα συμφωνήσω ότι πρέπει να υπάρχουν όμως μόνο πάνω-κάτω ώστε να μπορείς να το πιάνεις σε Landscape mode. Τα πλάγια bezels είναι άχρηστα, αντιαισθητικά και πιάνουν χώρο. Όσο για το ότι πατιέται η οθόνη, παιδιά στο 2014 ζούμε… Οι εταιρείες έχουν φροντίσει να καταλαβαίνουν τα έξυπνα κινητά και tablets πότε πατάμε την οθόνη στην άκρη επειδή το θέλουμε και πότε κατα λάθος!
@PaulosS Προς τι η επίθεση? Έγραψα εγώ ότι δεν μου αρέσει το tablet? Αντιθέτως το χαρακτήρισα “τούμπανο”! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πω ότι δεν μου αρέσει κάτι πάνω του επειδή δεν το θες εσύ! Εξήγησα παραπάνω γιατί δεν χρειάζονται τα πλαϊνά bezels!Άλλωστε για να το ονομάζει compact πρέπει και να είναι!

manthos1

KATA THN ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Ζ2 ΚΑΙ ΤΟ Ζ3 COMPACT ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η SONY NΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΤABLET ΕΝΩ Η SAMSUNG ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗΣ SONY TABLET Η SMARTFHONE ΥΓ
ΕΙΧΑ ΕΝΑ SAMSUNG GALAXY S5 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2…3 ΜΕΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΕΣΠΑΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ SERVISE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ Z2 ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΕΝΑ SMARTFHONE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.