Τα iPad Pro βγαίνουν λυγισμένα από το εργοστάσιο και η Apple δηλώνει πως είναι φυσιολογικό

iPad Pro λυγισμένα εργοστάσιο Apple δηλώνει είναι φυσιολογικό, Τα iPad Pro βγαίνουν λυγισμένα από το εργοστάσιο και η Apple δηλώνει πως είναι φυσιολογικό
Το νέο iPad Pro έκανε την εμφάνισή του στις 30 Οκτωβρίου και από τους πρώτους καταναλωτές που το πήραν στα χέρια τους, παρατηρήθηκε πως το σασί τους είναι ελαφρώς λυγισμένο, κάτι το οποίο σύμφωνα με την Apple είναι φυσιολογικό και δεν αποτελεί ελάττωμα.
Η Apple ενημέρωσε τη σελίδα The Verge πως ορισμένα iPad Pro (2018) μπορεί να είναι λίγο λυγισμένα στο αλουμινένιο σασί τους, κάτι το οποίο είναι αστοχία στην κατασκευή του και δεν πρόκειται να χειροτερέψει με την πάροδο του χρόνου αλλά ούτε επηρεάζει τη λειτουργία του iPad Pro. Όλο αυτό αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, ειδικά όταν μιλάμε για μια συσκευή που η βασική της έκδοση κοστίζει 969 ευρώ.
Σύμφωνα με την Apple, αυτό το λύγισμα στο σασί του iPad Pro γίνεται κατά την ψύξη των μεταλλικών και πλαστικών εξαρτημάτων της συσκευής κατά τη διαδικασία της συναρμολόγησης, κάτι το οποίο δεν αποτελεί πρόβλημα για το iPad Pro και τη φυσιολογική λειτουργία του. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το τεστ αντοχής του iPad Pro απογοήτευσε για την αντοχή της κατασκευής του μιας και δίπλωσε σαν ένα κομμάτι χαρτί και είναι πραγματικά άξιο απορίας το πως μπορεί η Apple να θεωρεί το λύγισμα στο σασί κάτι το φυσιολογικό, φέρνοντας στη μνήμη μας το πρόβλημα με το σήμα του iPhone 4 και την Apple να λέει στους καταναλωτές πως το κρατάνε με λάθος τρόπο.
Η Apple δε συνηθίζει να δέχεται επιστροφές που αφορούν τέτοια ζητήματα, εκτός και αν το προϊόν βρίσκεται εντός της περιόδου που μπορεί κάποιος να το επιστρέψει στο Apple Store σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών του καταστήματος. Το συμβάν αυτό έρχεται μετά από το “bendgate” των iPhone 6 Plus τα οποία λυγίζανε ακόμα και με φυσιολογική χρήση, κάτι το οποίο οφειλόταν στο είδος του αλουμινίου που χρησιμοποιήθηκε (σειρά 6000), με την Apple να το διορθώνει στο iPhone 6s το οποίο κατασκευάστηκε με αλουμίνιο της σειράς 7000.
iPad Pro λυγισμένα εργοστάσιο Apple δηλώνει είναι φυσιολογικό, Τα iPad Pro βγαίνουν λυγισμένα από το εργοστάσιο και η Apple δηλώνει πως είναι φυσιολογικό
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Σοβαρά τώρα….;;;;;;

KnightRider

Γελάνε και οι πέτρες !!! Σε λίγο θα βγάλουν με ραγισμένη οθόνη και θα το θεωρήσουν κι αυτό φυσιολογικό…

diofar

Παίζει να είναι πρωταπριλιάτικο…

ΚώσταςD.

Όταν έλεγα εγώ ότι άμα κάποιος καθίσει καταλάθος πάνω του θα το κλαίει…… Αν το αγόραζα εγώ και μόλις το άνοιγα ήταν σαν αυτό της τελευταίας εικόνας όχι apple θα ξαναεπαιρνα αλλά θα την “εφτυνα” σε όλους… Πέρα του ότι με 1000 ευρώ που θα είχα δώσει θα είχα πάθει 5-6 εγκεφαλικά όταν μάλιστα λέει ότι δεν δέχεται αντικατάσταση και ότι είναι οκ!!! OMG!!!

Νικος8

Προς ολα τα apple fan boy δειτε την απαντηση μιας και καλα σοβαρης εταιρειας χαχαχαχα κοροϊδα!!!!

Judge

ας εχει μηλο στην πλατη…και ας ειναι δαγκωμενο

Ζαν

Αυτοι πλεον πανε ολο κ πιο κατω …αλλα πατρε μηλο με 1000++ εξαλλου μιλησε κ ο Αϊνστάιν για το συμπαν κ την βλακεια

Flagship killer

Πάντως εγώ ένα pro 9.7 που έχω είναι σκυλί του πολέμου… έχει αντέξει τα πάντα!
Πιστεύω πως κατασκευαστικά είναι λάθος όλο το νέο iPad. Λίγα μπεζελς χωρίς καμία πρόληψη για κάτι τέτοιο… Πιστεύω πως δεν είχαν καν τη τεχνογνωσία για τόσο μπεζελες τάμπλετ και το έβγαλαν ίσα για το hype…
Και θα σου πει η απλ… Ναι οκ αλλά που σκοπεύεις να το πας το 13αρι τάμπλετ; όπου γουστάρω κυρά μου θα το πάω, αλλιώς θα έπαιρνα i mac .
Το ότι είναι σε αυτή τη κατάσταση ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ και ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ως φάουλ , κάνει το θέμα ακόμα πιο σοβαρό.

nikmour

Το πρώτο αναδιπλούμενο tablet. Εύγε

mech.al.

Η Apple σας έχει φέρει τη τεχνολογία εύκαμπτης οθόνης σε τιμή ευκαιρίας και εσείς αντιδράτε;;; Αχάριστοι ε αχάριστοι! 😆😂

John Real

Είναι feature να είναι λίγο λυγισμένο το iPad. Απλά ζηλευετε γιατί είσαστε φτωχοί και δεν μπορείτε να αγοράσετε την υπερσυσκευη της Apple.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Η εμμονή στην αρτιότητα των προϊόντων μας ήταν είναι κ θα είναι παροιμιώδης haters!!!
Αυτή η γλυκιά καμπύλη, το κύρτωμα βοηθά στην απαγωγή σκόνης και νερού ό, μιας κ πολλοί από εσάς δεν είστε δεόντως προσεκτικοί όταν αγγίζετε τα αριστουργήματα μας. Επίσης συνεισφέρει στο premium handling& τραπέζι πολύ εύκολα περιστρέφετε για να δείξετε κάτι στον συνομιλητή σας. Παρακαλώ στους original ακολούθους μας , στον σκληρό πυρήνα Opus Dei των οπαδών μας να αντικρούουν με τα παραπάνω επιχειρήματα τους κομπλεξικούς παραθυράκηδες κ ρομποτάκηδες που βγήκαν από το καβούκι τους κ πίστευαν πως τάχα έχουν κάτι να πούν. Πως νοιώθετε που την πατήσατε κ πάλι!!
Πάμε όλοι μαζί με μια φωνή πιστοί μου: HATER ΠΟΝΑΕΙ & ΦΤΑΕΙ Ο ΤΖΟΝΙ ΑΪΒΙ!!!
Merry Christmas με super selfie under the tree with Xs max !!!

GS

Αρε Apple πως γλεντάς τα προβατάκια σου μόνο εσύ ξέρεις.
Apple Rulezzz χαχαχαχα

ΚώσταςD.

@nikmour καλό!!! 😂😂😂😂😂😂

Saša

Καλα ρε noobaδες ειναι curved to panel ακομα να το καταλαβετε? Ασε που βοηθαει και στο ηχητικο surround.

george

Προτιμω να καθομαι το iPad 2 μου που οντως δεν λυγιζει με τιποτα παρα να εχω ενα ευθραυστο τσιγαροχαρτο στην τσαντα μου και να φοβαμαι αν λυγισει καθε δευτερολεπτο.

Theo

Πωω ρε φίλε έν έτη 2018 και εταιρεία αξίας τρις δεν τα κάνεις αυτα. Απλά δεν τα κάνεις.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

εδω λυγιζε στα τεστ σαν σοκοφρετα και κατι νομπαδες μας γράφανε οτι δεν τους ενοχλεί αυτο γιατι δεν εχουν σκοπο να κατσουν πανω του, οποτε καλα κανει και η apple και γλενταει..

Giako

Πουλάνε στραβά τάμπλετ….ουδέν σχόλιον.

godis

Παρακαλω! στραβο δεν ειναι το ταμπλετ,στραβα ειναι τα ματια που το κοιταζουν.!!!!

tarif16

γνωρίζει κανείς,αν το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να λυθεί με κάποιο update?

Δημήτρης Μηλόπουλος

Δηλαδή, συγγνώμη, για να καταλάβω, όταν το ακουμπάς στο γραφείο και πληκτρολογείς δίχως αύριο, ταυτόχρονα μπατάρει – επιστρέφει – μπατάρει – επιστρέφει; Σα να έχει κουτσαθεί το ποδαράκι του απλού desktop πληκτρολογίου; Γιατί να ισορροπεί δεν το κόβω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.