Τιμή iPad Air στην Ελλάδα κυκλοφορεί 1η Νοεμβρίου

Το iPad Air κυκλοφορεί στην Ελλάδα την 1η Νοεμβρίου με τιμή που ξεκινάει από τα 509 ευρώ για την έκδοση 16GB Wi-Fi only. Αναλυτικά οι τιμές των νέω iPad Air στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν επίσημα από τη iSquare και αγγίζουν τα 909 ευρώ η μεγαλύτερη έκδοση 128GB με Wi-Fi και Cellular (4G/ LTE). Δείτε τις αναλυτικά.

Update: Ανακοινώθηκαν και οι τιμές του iPad mini Retina για την Ελλάδα.

iPad Air Wi-Fi
iPad Air Wi-Fi 16GB: Τιμή 509 ευρώ
iPad Air Wi-Fi 32GB: Τιμή 609 ευρώ
iPad Air Wi-Fi 64GB: Τιμή 699 ευρώ
iPad Air Wi-Fi 128GB: Τιμή 789 ευρώ

iPad Air Wi-Fi + Cellular
iPad Air Wi-Fi + Cellular 16GB: Τιμή 639 ευρώ
iPad Air Wi-Fi + Cellular 32GB: Τιμή 729 ευρώ
iPad Air Wi-Fi + Cellular 64GB: Τιμή 819 ευρώ
iPad Air Wi-Fi + Cellular 128GB: Τιμή 909 ευρώ

Μπορείτε να τις συγκρίνετε με τις τιμές του iPad Air στη Γερμανία.

iPad Air Ελλάδα τιμή, Τιμή iPad Air στην Ελλάδα κυκλοφορεί 1η Νοεμβρίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrios

Δεν βρισκω λογο να αναβαθμισω το retina ipad 3 μου . μια χαρα λοιπον πηραμε ενα χρονο ζωης ακομη! Βεβαια να σας πω οτι το ipad 1 που εχω χρησιμοποιειται καθημερινα επι 5ωρου σε 3G εδω και 3μησι χρονια συνεχως!

Angelos

Ντάξει δεν μπορώ να πω ότι είναι φθηνό, αλλά ούτε ότι είναι τρελές οι τιμές. Όταν κυκλοφόρησαν και τα πιο παλλιά μοντέλα τόσο έκαναν.

nick2010

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και γω μόλις είδα τα καινούργια specs… πλην του ελαφρότερου και του επεξεργαστή, δεν βλέπω κάτι το καινοτόμο που να μην απολαμβάνω ήδη με το 64αρι retina iPad 3 wifi/3G που έχω, όσο κι αν προσπάθησε “φιλότιμα” η ίδια η Apple να το απαξιώσει με πλάγιο τρόπο, βαραίνοντας αδικαιολόγητα το OS 7, μπας και μπούμε σε σκέψεις…. είπαμε, αλλά όχι κι έτσι.

Stefan

Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω για “απαξίωση” των παλιών μοντέλων κλπ κλπ:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ!! Έλεος πια!! Όταν έβγαινε καινούριος επεξεργαστής CPU κάθε τρίμηνο, δεν άκουγα κανέναν να κατηγορεί την Intel ότι τον “πίεζε” να αναβαθμίσει…και άπειρα άλλα τέτοια παραδείγματα!

ΚΝ

Καλή κίνηση από την Apple παρουσίασε ταμπλέτα πολύ λεπτή και σχεδόν 30% ελαφρύτερη. Πλέον μαζί με το tablet Z είναι τα ελαφρότερα. Επίσης έδωσε και όλο το πακέτο με το iword κτλ προσαρμοζόμενη σε ότι κάνουν όλοι οι άλλοι. Μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν παίρνει κάρτες πρόσθετης μνήμης κρίμα.
Άρα λογικά όλα τα άλλα μοντέλα θα πέσουν ακόμα πιο κάτω και χτυπάει τον ανταγωνισμό, γιατί έχει και το lifestyle μαζί της.
Αυτό που έκανε εντύπωση στο βιντεάκι, είδα να πέφτει κάτω με δύναμη και να μην παθαίνει τίποτα σημαίνει ότι το έκαναν ανθεκτικό όπως το tablet Z; ή απλά διαφημιστικό κόλπο;

nick2010

@Stefan

Δεν είδα όμως να σχολιάζεις για το τί έκανε το iOS7 στις αμέσως προηγούμενες (πρόσεξε, δεν λέω παλιές) συσκευές…

Δεν σου προκάλεσε καμία εντύπωση καν το γεγονός ότι κυκλοφορεί ήδη κανα δίμηνο και θα μπορούσε να είχε αντιμετωπίσει την κατακραυγή με κάποιο update, αλλά, αντίθετα, προτίμησε να κωφεύσει ???

Πάμε ένα στοίχημα ότι έπρεπε πρώτα να ανακοινώσει τις νέες συσκευές (που όλως περιέργως, χωρίς καθόλου να το συνηθίζει, τις κυκλοφορεί στο καπάκι, αμέσως μετά την ανακοίνωση) και μετά να σπεύσει να μπαλώσει το σοβαρό θέμα που έχει – εξαιτίας της ίδιας, στο κάτω κάτω αν ήθελε μπορούσε να μη δώσει αναβάθμιση λειτουργικού στις “παλιές” συσκευές – ήδη αποτυπωθεί στην αξία της μετοχής της….

Κια γω την έχω ταϊσει την εταιρία, αλλά είπαμε… επειδή συγκρίνουμε και αιτιολογούμε, δε σημαίνει ότι μας πιέζει κάποιος και απαξιώνουμε κάτι.

Όσο και να βαριέσαι, ελπίζω να δέχεσαι ότι υπάρχει και άλλη γνώμη εκτός απ’ τη δική σου.

Φιλικά, πάντα.

Stefan

Φίλε nick,

η οργή μου δεν πήγε σε εσένα, ελπίζω να μην το πήρες προσωπικά. Απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω ΠΑΝΤΟΥ αγανακτισμένους κάτοχους apple να την κατηγορούν ότι ανανεώνει την γκάμα της πιο γρήγορα απ’όσο μπορούν οι ίδιοι να ανανεώσουν τα iκαλούδια τους… λες και τους αναγκάζει κανένας.

Και όχι, δεν είμαι κανένα funboy, ένα mini έχω όλο κι’όλο και έως εκεί. Δεν γκρίνιαξα όμως επειδή έβγαλαν ΤΩΡΑ το mini retina και όχι πριν 8 μήνες που το πήρα εγώ! Εταιρεία είναι, ότι γουστάρει θα κάνει και εγώ σαν καταναλωτής είναι ΕΠΙΛΟΓΗ μου για το ΤΙ και ΠΟΤΕ θα αγοράσω.

Για το ios7 έχεις απόλυτο δίκιο όμως. Θα έπρεπε στις “παλιότερες” συσκευές να σου δίνει επιλογή downgrade – στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δηλαδή, αυτό το οποίο ΑΓΟΡΑΣΕΣ.

Παναγιώτης

Σκέφτηκα κάτι και θέλω μια δεύτερη γνώμη.
να δώσω το iPad Mini και να πάρω το iPad Air όταν με το καλό έρθει Ελλάδα?
Προσωπικά σκέφτηκα ότι θα είναι καλύτερα γιατί προτιμούσα μεγαλύτερη οθόνη.
Ευχαριστώ!

Demetris

Παιδιά πραγματικά ποιός θα πάει να το αγοράσει?Τι καινούργιο έχει?την μικρή αναβάθμιση του ικανοποιητικότατου α6χ σε α7?

el_mac

@ Stefan εγω δεν καταλαβα αυτο το πραμα απο τα σχολια των υπολοιπων.

Ισα ισα που δηλωνουν και χαρουμενοι, επειδη λενε οτι δεν υπαρχει λογος να αναβαθμιστουν και οτι η συσκευη τους πηρε ενα χρονο first class ζωης ακομη…

Φιλικα 🙂

Γιώργος Μ

Γελάει ο κόσμος πάλι με τις τιμές!

GR

Τα προϊόντα της Apple κοστολογούνται, πλασάρονται και πωλούνται ως είδη πολυτελείας.
Με τους ίδιο τρόπο που πλασάρονται στην αγορά ακριβά ρούχα, εστιατόρια, αυτοκίνητα κ.τ.λ.
Και για τους λίγους που είχαν απομείνει να αμφιβάλλουν γι’ αυτό ας διαβάσουν την είδηση της μεταγραφής που έκανε πρόσφατα η Apple.

Η Angela Ahrendts CEO της Burberry στην Apple. Την επόμενη άνοιξη θα μετακομίσει στην Apple αναλαμβάνοντας αρχική την ευθύνη των λιανικών πωλήσεων. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη μπορεί πολύ γρήγορα να βρεθεί ακόμα και στο τιμόνι της επιχείρησης.
Περισσότερα εδώ:
https://www.sigmalive.com/news/scitech/71195

Είπατε τίποτα;

j

Ποια η διάφορα του cellular με το άλλο ??? Αξίζει να πάρω το ρετσίνα ή το 1ο μίνι ???

Gianni

Επίσης το cellular έχει επιπλέον και gps…

Konstantina Dorli

Έχω το iPad 2 κι έπαθα σοκ όταν είδα στην παρουσίαση ότι θα συνεχίσει να πωλείται. Χθες βράδυ έλαβα ένα update 7.0.3 για τη συσκευή μου κι όλα λειτουργούν εξαιρετικά και χωρίς υποψία κολλήματος κλπ.

Επί του θέματος τώρα, συγγνώμη για το off topic πριν και ξεκινώ να λέω, θεωρώ ότι δεν αλλάζει κανείς συσκευή (είτε μιλάμε για κινητό τηλέφωνο είτε για ταμπλέτα) αν το προϊόν που έχουμε μας καλύπτει και δεν έχει χαλάσει. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Είμαι φαν των νέων τεχνολογιών και γι’ αυτό το λόγο διαβάζω τα άρθρα του Techblog.

Επίσης, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τόσο μένος για την Apple. Ανέκαθεν είχε αυτήν την τιμολόγηση, απλά δεν υπήρχε τόσο στη ζωή μας το να έχουμε iPad ή iPhone.

Μιχάλης

Για άλλους η αναβάθμιση από προηγούμενα μοντέλα δεν αξίζει για μένα το γεγονός ότι είναι 30% ελαφρύτερο είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσε να κάνει η Apple.

Όπως καταλαβαίνετε όλα σχετικά είναι και ανάλογα τις ανάγκες που έχει ο καθένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.