Τιμή iPad mini Retina από 419 ευρώ και Ελλάδα μέσα στο Νοέμβριο

Μετά την ανακοίνωση των τιμών για το iPad Air στην Ελλάδα, η iSquare ανακοίνωσε και τις τιμές για το iPad mini Retina με τις τιμές να ξεκινάνε από τα 419 ευρώ για την έκδοση 16GB Wi-Fi only και να φτάνει τα 829 ευρώ για τη μεγαλύτερη έκδοση των 128GB με Wi-Fi και Cellular (4G/ LTE). Αναλυτικά οι τιμές έχουν ως εξής…

iPad mini with Retina display Wi-Fi 16GB: Τιμή 419 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi 32GB: Τιμή 519 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi 64GB: Τιμή 619 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi 128GB: Τιμή 719 ευρώ

iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 16GB: Τιμή 549 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 32GB: Τιμή 639 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 64GB: Τιμή 729 ευρώ
iPad mini with Retina display Wi-Fi + Cellular 128GB: Τιμή 829 ευρώ

Τιμή iPad mini Retina Ελλάδα 419 ευρώ, Τιμή iPad mini Retina από 419 ευρώ και Ελλάδα μέσα στο Νοέμβριο

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Αν το πάρουμε από εξωτερικό θα μας βγεί πιο φθηνό ή με τα έξοδα αποστολής έρχεται το ίδιο;

billis

στη βορεια αμερικη θα διατεθει με τη χαμηλοτερη τιμη(290 ευρω) αλλα ειναι ανευ φορων.Οι τιμες στην ευρωπη ειναι συμπεριλαμβανομενου του φορου (30% πανω περιπου )

Sakis

Τι να πω ρε παιδιά …
νομίζω οτι με τέτοια διαφορά τιμης απο air δεν αξίζει…εκτός κ αν έχετε θέμα με το μέγεθος.
Αυτος που έχει να δώσει 420 δεν θα ζοριστεί στα 100 ευρώ επιπλέον.

Κώστας Βλαχάκης

Μακης, αν το αγορασει καποιος για σενα και στο στελει, θα επιβαρυνθεις μονο με τα εξοδα αποστολης. Αν το αγορασεος online απο καταστημα θα πληρωσεις και τελωνειο αρκετα χρηματα, δεν γνωριζω ποσα ακριβως. Σημειωσε οτι το κανενα Apple.Store δεν στελνει σε αλλη χωρα εκτος απο αυτη που ανοικει.

Sakis, ειναι διαφορετικες αναγκες. Αλλος θελει το μικρο, αλλος το μεγαλο. Δεν ειναι οτι με 100 ευρω παιρνω μεγαλυτερη οθονη.

Aris

Με 10 Ευρώ παραπάνω στα 519 Ευρώ (από 509 για iPad Air 16 GB) δηλαδή παίρνεις iPad mini Retina 32 GB με ίδιο performance και μεγαλύτερο ppi στην οθόνη.

John From NY

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται…εδώ κάνει $299 το mini και το Samsung Note 8 τώρα το είδα σε κατάστημα που δεν χρεώνει tax $329. Είναι δυνατόν το Note να κάνει πάνω από 400 ευρώ Ελλάδα? Και το mini επίσης? Κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει να υπάρξει επέμβαση από την Ευρωπαική ένωση…στην Κίνα φτιάχνετε το προιόν άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνει πιο ακριβά κάτω. Αυτά περι ζήτησης και τρίχες τα ακούω βερεσέ..να μην πούμε ότι εδώ έχει με $50 2 χρόνια εγγύηση ότι και να πάθει από πολύ καλή εταιρεία. Αν κάποιος ξέρει τον λόγο για αυτές τις διαφορές ας μου πει να ξέρω και εγώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.