Το iPad Pro δοκιμάζεται σε τέστ αντοχής και απογοητεύει

Το iPad Pro στις 11″ και 12.9″ παρουσιάστηκε πριν από δύο εβδομάδες και ενώ διαθέτει νέο design, ισχυρό επεξεργαστή και χαρακτηριστικά, το τεστ αντοχής του JerryRigEverything δείχνει πως η ποιότητα κατασκευής απογοητεύει.

Ο Zack Nelson (JerryRigEverything) συνηθίζει να “βασανίζει” τις συσκευές που πέφτουν στα χέρια του για να δει τα όριά τους και την ποιότητα κατασκευής, με το iPad Pro να μην αποτελεί εξαίρεση και να ρίχνεται στην αρένα των δοκιμασιών. Οι δοκιμές ξεκινούν με το Apple Pencil το οποίο έσπασε στη μέση με μικρή πίεση, αποκαλύπτοντας το εσωτερικό του μαζί με τους μαγνήτες που χρησιμοποιούνται για να το τοποθετούμε στο iPad Pro και να το φορτίζουμε.

Σειρά πήρε το iPad Pro το οποίο τα πήγε πολύ καλά στη δοκιμασία του χαράγματος της οθόνης ενώ εντύπωση προκάλεσε το πόσο λεπτό είναι το γυαλί. Η κατασκευή του iPad Pro είναι βασισμένη στο αλουμίνιο κάτι το οποίο φάνηκε από το άγγιγμα της λεπίδας του Zack Nelson σε κάθε πλευρά της συσκευής. Στη συνέχεια είχαμε τη δοκιμή με τη φλόγα από αναπτήρα στην οθόνη του iPad Pro, με τα pixel να αρχίσουν να καίγονται μετά από 10 δευτερόλεπτα και να επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση, κάτι που δε θα γίνοταν αν η οθόνη ήταν OLED.

Τέλος, το πιο επίπονο μέρος της δοκιμασίας αφορά τη δοκιμασία με την άσκηση πίεσης για να λυγίσουμε το iPad Pro στο οποίο η Apple δε φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην αντοχή του, μιας και όπως ο ίδιος ο Zack Nelson δηλώνει, είναι ένα tablet που έχει το μέγεθος όσο ένα κομμάτι χαρτί και διπλώνει όπως ένα κομμάτι χαρτί. Σε προσπάθεια που έγινε να το λυγίσει, αυτό διπλώθηκε στη μέση σα να είναι κατασκευασμένο από αφρολέξ, κάτι το οποίο δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μια συσκευή που πωλείται στη χώρα μας από 969 μέχρι και 2279 ευρώ.

iPad Pro τέστ αντοχής απογοητεύει, Το iPad Pro δοκιμάζεται σε τέστ αντοχής και απογοητεύει

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Φυσικά γιατί αν δε δουλέψεις το cc και τις πίτες στους καταρράκτες του Νιαγαρα που θα τα δουλέψεις;;;
Έχουν καταντήσει λίγο γελοία αυτά τα τεστ .
Στη τελικοί για οικοδόμους, υδραυλικους, κυνηγούς, ψαράδες και κτηνοτρόφους υπάρχουν και τα CAT .

ΚώσταςD.

Λύγισε τόσο εύκολα;;; Πωπω…. Δλδ πες ότι το αφήνεις στον καναπέ η στο κρεβάτι και κατά λάθος κάθεσαι πάνω του (το έχω πάθει με κινητά πολλές φορές…) τι γίνεται;;; Μάλλον πας για καινούργιο… 😂😂😂😂

Flagship killer

ΚώσταςD. Ρε φίλε να είμαστε σοβαροί… Επειδή πάντα είχα έχω και θα έχω όσο είναι το πιο σοβαρό μηχάνημα σε αντίθεση με τα iPhone στα κινητά, iPad, ένα πράγμα θα σου πω… ipad χωρίς θήκη δε γίνεται. Όχι απλά για ασφάλεια αλλά δεν κρατιέται με τίποτα. Δεν βολεύει! Άρα εφόσον η θήκη είναι δεδομένη… μικρό το κακό…
Το μεγάλο κακό είναι οι φετινές τιμές στα iPad…

Νωντας

1500-2000 ευρω μπορουν να χαθουν αν απλα….το κατσεις..Μετα απο ξενυχτι με ποτακια κλαψτα χαραλαμπε χαχαχαχαχαχα

vegeta13

Δεν το πιστευω αυτο που ειδα, απιστευτα πραγματα για συσκευη σχεδον 1000 ευρω!!!

ΚώσταςD.

@Flagship και θήκη να βάλεις δε βλέπω να σώζεται το συγκεκριμένο… Κόπηκε στα δύο για “πλάκα”!!!… Άρα όποιος το αγοράσει προσοχή που το αφήνει!!! 🤣

NikosAr

Δεν θα μιλήσω για το τεστ κάθε αυτό … όμως για τον συγκεκριμένο τύπο θα έλεγα ότι είναι η απαξίωση της τεχνολογίας …

Makis

Τι να σχολιάσεις από αυτόν τον τύπο που πήγε και χάραξε τον spiderman και λέει σαρκάζοντας ότι είναι καλό για ζωγραφική; Απλά δεν ξαναγίνω βίντεο του, όχι ότι θα συμβεί και κάτι, αλλά πάει ο κάθε τίποτας και μου βγάζει φράγκα από το YouTube με παπαριές.

@ flagship…διαφωνώ φίλε. Έχω Air 2 και μόνο θήκη μεταφοράς. Καμμία προστατευτική θήκη ή και με πληκτρολόγιο όταν το χρησιμοποιώ, στο iPhone επίσης. Και δεν εχω σπάσει τίποτε ακόμη. Ανετα κρατιέται.

And.K

Όχι μια χαρά είναι. Καλά είναι… Πληρώστε τα χιλιάρικα… Να έχουμε να κοροϊδεύουμε εμείς..

Koukouroukou

οταν δινεις τοσα λεφτα για ενα ταμπλετ ή ενα κινητο πρεπει να δικαιολογούν τα λεφτα τους. αν δινεις 150 ευρω οκ ας σπαει ετσι.

Tasos Spanos

Μερικοί έχουν περάσει τα μηχανήματα αυτά για αυτοκίνητα και τα κάνουν crash test;

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να το πάρει και να το πετάει από δω κι από εκεί;

Όσο ανώτερη είναι η συσκευή εννοείται θα είναι πιο ευαίσθητη αλλά τι σημασία έχει; Επάνω στο γραφείο θα το εχεις, επάνω στο τραπέζι, στον καναπέ και γενικά δεν είναι κινητό να το δουλεύεις πάντα και παντού

Αυτά τα τεστ κάποιοι τα πληρώνουν. Ας αναλογιστεί ο καθένας ποιοι είναι αυτοί που τα πληρώνουν ή ποιος είναι ο λόγος που κάποιος κάθεται να φτιάξει ένα τέτοιο τεστ και μετά ας κρίνει

Αυτό μας έλειπε τώρα να δούμε και στις τηλεοράσεις να γίνονται τέτοια τεστ

Topdim

Κλαίω… ο άλλος λέει θέλει απλά θήκη, που συμφωνώ, αλλά από τι μέταλλο δεν μας λες!!!
Κλασσική απαράδεκτη Apple.

bill

πωωωωω αυτοι οι κλαψες καρπαζοεισπρακτορες της αππλε μεσα στην κλαψα
παρτε κοσμε τα σαπακια της. μαμας απλε να. κλαιτε
ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ θυματα του μαρκετινγκ

NtinosMD

Προφανως η συσκευη δεν κατασκευαστηκε για να αντεχει σε σεναρια κακοποιησης – δεν ειναι αυτος ο σκοπος της. Γι αυτους που θελουν τετοιες συσκευη ας κοιταξουν προς CAT μερια με οτι και να συνεπαγεται αυτο. Το οτι κοστολογειται στο 1000ρικο δεν χρειαζεται να σημαινει οτι θα σε προφυλασσει και απο τις σφαιρες που εφαγε ο Berlin στο τελος της 2ης σαιζον. Αν δεν προσεχει κανεις τις συσκευες του και τις πεταει οπου κ οπως ναναι απ εδω κ απ εκει, δεν φταιει ο κατασκευαστης. Ειτε λεγεται apple, ειτε samsung, ειτε oppo κοκ. Και η mercedes σου προσφερει το smart και σ λεει αυτο εχω , παρ το αν σ αρεσει αλλα αν καθεσαι κ κανεις ταρζανιες πιωμενος με 120χμ την ωρα κ καρφωθεις σε κολωνα κ γινεις σμπαραλια επειδη τ αμαξι ειναι αυτο π ειναι κ δε σ προσφερει την ελαχιστη προστασια , δεν αναλαμβανω ευθυνες – it’s all on you τι θ πεις μετα; Φταιει η mercedes? Ας σοβαρευτουμε λιγο.

bill

ο αλλος συγκρινει το λυγισμα σαν κολα α4 του ιπαντ με χτυπημα απο σφαιρα
καρ-παζο-εισπρα-κτορες
και οχι ντινο πρωφανος. δν ειναι για να κρατανε τετοιο μαρτυριο αλλα ΠΡΩΦΑΝΟΣ σιγουρα δεν πρέπει να. σπανε πιο ευκολα απο πλαστικο παιχνιδι του τσαμπο
πατε να το. δικαιολογησετε κιολας τρομαρα σας

Chris_BMW

Με 5.9 mm πάχος δεν περίμενα να μην λυγίσει ..

Θεωρώ όμως ότι έχει χρησιμοποιήσει το πρώτης γενιάς αλουμίνιο (αυτό που «φόραγε» το 6 & 6 plus )
Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο θα με απογοητεύσει ..
Ευτυχώς το air 2 κρατάει ακόμα ..

LamNes

Για μια ακόμη φορά, ο πελάτης γίνεται Tester.
Γενικά διαφωνώ με τα αυτά τα test, αλλά επειδή έχω μικρό παιδάκι και το iPad Air 2 το έχει κάνει άπειρες φορές κάθισμα, το γεγονός ότι λυγίζει τόσο εύκολα είναι πραγματικά κρίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.