Το προσιτό Surface tablet με 24W φορτιστή περνάει από το FCC

προσιτό Surface tablet, Το προσιτό Surface tablet με 24W φορτιστή περνάει από το FCC

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η Microsoft εργάζεται επάνω σε ένα προσιτό Surface tablet με κόστος γύρω στα 400 δολάρια, το οποίο φαίνεται να πέρασε πολύ πρόσφατα από το Federal Communications Commission (FCC) με την κωδική ονομασία 1824.

Την πληροφορία έκανε γνωστή και ο γνωστός tipster Roland Quandt με ανάρτησή του στο Twitter. Η καταχώρηση δυστυχώς δεν προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά της νέας low-budget ταμπλέτας εκτός από το ότι θα έρθει με τον 24W φορτιστή του μοντέλου Surface Pro 4. Η επερχόμενη συσκευή της Microsoft αναφέρεται επίσης ότι θα χρησιμοποιεί Qualcomm Wi-Fi / BT module.

Η Microsoft στοχεύει με την είσοδό της στην αγορά tablets χαμηλού κόστους να ανταγωνιστεί την Apple, η οποία ανακοίνωσε φέτος το νέο iPad έκτης γενιάς συμβατό με το Apple Pencil στην τιμή των 329 δολαρίων.

Το προσιτό Surface tablet θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 10 ιντσών, επεξεργαστή Intel, θύρα USB Type-C, λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro και σχεδίαση με στρογγυλεμένα άκρα. Επίσης, αναμένεται να περιλαμβάνει εκδόσεις των 64GB και 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Η Microsoft μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες σχετικά με την ανάπτυξη ενός προσιτού Surface tablet. Αν όλα πάνε καλά βέβαια δεν αποκλείεται να δούμε τις πρώτες επίσημες κινήσεις της από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Ωραία κίνηση για τον εξής λόγο: Αν βγεί στα 400 , οι Oem’s θα βγάλουν ίδιο ή και καλύτερο με 200.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.