Το Samsung Galaxy Tab S4 επίσημο σε δύο χρώματα μέσα στον Αύγουστο;

Galaxy Tab S4, Το Samsung Galaxy Tab S4 επίσημο σε δύο χρώματα μέσα στον Αύγουστο;

Μπορεί οι πληροφορίες για το επερχόμενο Samsung Galaxy Tab S4 να βγαίνουν με το σταγονόμετρο ωστόσο το SamMobile φαίνεται πώς εξασφάλισε τα διαθέσιμα χρώματα και ίσως την ημερομηνία παρουσίασης της νέας hi-end ταμπλέτας των Κορεατών.

Ο αντικαταστάτης του Galaxy Tab S3, σύμφωνα με το γνωστό site, θα κυκλοφορήσει σε γκρι και μαύρο χρώμα, όπως και το οικονομικότερο tablet της σειράς, Galaxy Tab A 10.1 (2018), που αναμένεται κι αυτό μέσα στο καλοκαίρι.

Όσο για την επίσημη ανακοίνωση των δύο συσκευών φημολογείται ότι θα γίνει προς το τέλος του Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου. Εάν τελικά οι Κορεάτες επιλέξουν το μήνα Αύγουστο δεν είναι καθόλου απίθανο τα δύο Galaxy tablets να ανακοινωθούν μαζί με το Galaxy Note 9 και το Gear S4. Και σύμφωνα με αναφορές από την Κορέα αυτό θα γίνει σε προγραμματισμένο Unpacked event στις 9 του μήνα στη Νέα Υόρκη.

Από προηγούμενες διαρροές το Galaxy Tab S4 αναμένεται με Super AMOLED οθόνη 10,5 ιντσών, ανάλυσης 2560×1600 pixels και αναλογία 16:10, 12MP κύρια κάμερα και selfie κάμερα 8MP, Snapdragon 835 SoC χρονισμένο στα 2.3 GHz σε συνδυασμό με Adreno 540 GPU, καθώς και 4GB RAM με 64GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, το νέο tablet αναμένεται να κυκλοφορήσει με μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh και Android Oreo out-of-the box.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannisp

Polu wreo mixanima kai to tab s3 alla kai auto !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.