Το Samsung Galaxy Tab S4 περνά από τη ρυθμιστική αρχή FCC εν όψει του επίσημου λανσαρίσματός του

Tab S4, Το Samsung Galaxy Tab S4 περνά από τη ρυθμιστική αρχή FCC εν όψει του επίσημου λανσαρίσματός του

Ακολουθώντας το Samsung Galaxy Note 9 που ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο καλοκαίρι, το Galaxy Tab S4 πέρασε κι αυτό από τη ρυθμιστική αρχή FCC εν όψει του επίσημου λανσαρίσματός του που δεν αποκλείεται να γίνει την ίδια ημερομηνία.

To επερχόμενο flagship tablet των Κορεατών εμφανίζεται στη σχετική λίστα με κωδική ονομασία SM-T835 να υποστηρίζει τα δίκτυα LTE, καθώς και τις ασύρματες τεχνολογίες Wi-Fi και Bluetooth. Επίσης, μία Wi-Fi έκδοση μόνο γνωστή με την ονομασία SM-T830 είναι -σύμφωνα με φήμες- στα σκαριά.

Ένα σκίτσο της ταμπλέτας μάλιστα και συγκεκριμένα του πίσω μέρους της συσκευής που δημοσίευσε το Federal Communications Commission (FCC) εμφανίζοντας το FCC ID, αποκαλύπτει μαζί και το λογότυπο “Tuned by AKG”. Από την ένδειξη αυτή συμπεραίνουμε τη συνεργασία της Samsung με την AKG (όχι φυσικά για πρώτη φορά) για αναπαραγωγή ποιοτικού ήχου από τη νέα ταμπλέτα της.

Σύμφωνα επίσης με προηγούμενες διαρροές το Galaxy Tab S4 θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 835 SoC, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και οθόνη 10,5 ιντσών ανάλυσης 2560×1600 pixels. Αναφορικά με τη μπαταρία του έχει ακουστεί χωρητικότητα της τάξεως των 6000mAh ή ακόμη μεγαλύτερη ύψους 7300mAh. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο.

Ούτε φυσικά η επίσημη ανακοίνωση της συσκευής, η οποία μπορεί να συμπέσει όπως προείπαμε είτε με το λανάρισμα του Galaxy Note 9, στο τέλος Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου, είτε να γίνει μεταγενέστερα στα πλαίσια της IFA 2018 μαζί με το επερχόμενο Samsung Gear S4.

Όσο η κορεάτικη εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Τελεια.περιμενω πως και πως ενα καινουριο μεγαλο tablet για να αντικαταστησω το samsung galaxy tab 10.1 pro μου που εχει παλιώσει . ευτυχώς βγαζουν ακομα tablet γιατι υπαρχουν ακομα πολλοί άνθρωποι που τα χρησιμοποιούμαι για την δουλεια μας λογω της μεγαλης οθονης.αλλα και στον ελευθερο χρόνο μας για καμια ταινία και internet.

Solon

Χάθηκε να βάλουν έναν πρωτοκλασάτο επεξεργαστή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.