Το Samsung Galaxy Tab S4 περνά και από το Wi-Fi Alliance με Android Oreo

Το Samsung Galaxy Tab S4, Το Samsung Galaxy Tab S4 περνά και από το Wi-Fi Alliance με Android Oreo

Μετά την εμφάνισή του στα benchmarks sites τον περασμένο Φεβρουάριο, το Samsung Galaxy Tab S4 πέρασε και από την αρχή πιστοποίησης Wi-Fi Alliance με κωδική ονομασία SM-T835 και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε σύντομα νέα ναυαρχίδα στη σειρά των κορεάτικων tablets Galaxy Tab S.

Από το πέρασμα του Wi-Fi Alliance είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο αντικαταστάτης του Galaxy Tab S3 έρχεται με Android Oreo out of the box, χαρακτηριστικό που το περιμέναμε. Επίσης, σύμφωνα με ξένες πηγές αναμένεται και 4G έκδοση υπό την κωδική ονομασία SM-T830.

Όσον αφορά τώρα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Tab S4 που έχουν διαρρεύσει, το νέο μοντέλο έρχεται με Super AMOLED οθόνη 10,5 ιντσών ανάλυσης 2560×1600 pixels και 16:10 aspect ratio, καθώς επίσης και octa-core Snapdragon 835 SoC χρονισμένο στα 2.3 GHz σε συνδυασμό με Adreno 540 GPU. H μνήμη RAM ισούται με 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος αγγίζει τα 64 GB.

Το Samsung Galaxy Tab S4, Το Samsung Galaxy Tab S4 περνά και από το Wi-Fi Alliance με Android Oreo

Επίσης, για φωτογραφικές και κινηματογραφικές λήψεις το Samsung Galaxy Tab S4 έρχεται με κάμερα ανάλυσης 12 megapixel στο πίσω μέρος και μία ακόμη των 8 megapixel μπροστά, καθώς επίσης και με δυνατότητα υποστήριξης Full HD video.

Τέλος, αν ο Κορεάτης κατασκευαστής ενσωματώσει και stereo ηχεία, όπως έχει ακουστεί, τότε σίγουρα πρόκειται για την πιο δυνατή ταμπλέτα που έχουμε δει από πλευράς Samsung.

Όσον αφορά τώρα στο θέμα της τιμής, σύμφωνα με την πηγή το εκτιμώμενο κόστος της Wi-Fi έκδοσης μπορεί να αγγίξει τα 650 με 700 ευρώ. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφορία από τη Samsung για την ημερομηνία διάθεσης και την τιμή του επόμενου Galaxy Tab S. Οπότε είμαστε σε αναμονή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Αυτά είναι.Καιρό είχαε να δούμε μια καλή και δυνατή ταμπλέτα.Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές γιατί υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν tablet για να κάνουν τη δουλειά τους.

Γιάννης

Ή δίνεις τα μισά και πέρνεις ipad και apple pen και έχεις πραγματικό tablet με ενημερώσεις και επιδόσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.