Turbo-X Hive II, Τετραπύρηνο Android tablet με Google Play

Το πιο ολοκληρωμένο Android tablet των καταστημάτων Πλαίσιο είναι εδώ. Ονομάζεται Turbo-X Hive II και δεν του λείπει τίποτα. Διαθέτει οθόνη αφής 10.1 ίντσες με Gorila Glass, τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 στο 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, λειτουργικό σύστημα Android 4.0 ICS, GPS, Bluetooth, 16GB μνήμη, είσοδο για κάρτες μνήμη micro SD και επίσημη υποστήριξη από το Google Play.

Θα το βρείτε εδώ με 449 ευρώ.

Turbo-X Hive II
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: NVidia Tegra 3 1.5GHz τετραπύρηνος
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 10.1 ιντσών, 1280×800 pixels, Gorila Glass
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: ? mAh
Διαστάσεις: 262x175x85 χλστ.
Βάρος: 560 γρ.

, Turbo-X Hive II, Τετραπύρηνο Android tablet με Google Play

, Turbo-X Hive II, Τετραπύρηνο Android tablet με Google Play

Kudos to Giannis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pandelis

Μπράβο στο πλαίσιο αλλά όταν κυκλοφορεί η google tablet sta 200 $ …είναι πολλά 450€ για turbo-x ,με λίγο καλύτερη τιμούλα θα έκανε καλές πωλήσεις..

Γιωργος Αγριανιτης

Σωστος ο φιλος Παντελης,συμφωνω απολυτα…πολυ ακριβο παιδια…
(και η turbo-x δεν ειναι και απο τις top μαρκες κιολας…)

dimpep

Ξέρουμε ποιός είναι ο ΟΕΜ κατασκευαστής του;

tasos

Τοσο θα κανει περιπου και το Acer 700 που θα`ναι καλυτερο σχεδον σε ολα!!

Demis

μεν δεν του λείπει κάτι μεν… αλλά 450 ευρώ δεν τα βρίσκεις και στον δρόμο το βλέπω άπατο να πηγαίνει…..

Sotiris

-20 ευρω και παιρνεις iPad2 … το λεω απο αποψη τιμης … πρεπει να παει -100 ευρω πιο κατω αρχικη αλλιως … δεν θα κανει πολλες πωλησεις. Γενικα ομως ειναι αρκετα καλο ολα τα χαρακτηριστικα του ειναι οκ.

Manos Unstable

Προσωπικά turbo-x δεν εμπιστεύομαι έχω αγοράσει 3-4 περιφερειακά και δε μου βγήκαν καθόλου καλά. και επίσης είναι made in china και 450 ευρω; τους κόστισε 70 ευρω το κομμάτι και το πουλάν 450; οποίος διαθέτει 450 για tablet θα πάρει ipad οχι turbo-x.

Ιωάννης Π.

Όλα καλά για μένα, αλλά tablet χωρίς 3g για μένα είναι απαράδεκτον! όποιος και να το κατασκευάζει

Solon

450 ευρώ για κινέζικη ταμπλέτα χωρίς 3g;!!! Ποιος θα το αγοράσει; Ωστόσο θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στο Πλαίσιο για το γεγονός πως το πιστοποίησαν επίσημα για Google Play καθώς επίσης και ότι πρόσεξαν και μείωσαν το βάρος (μόλις 560γρ) που είναι πολύ σημαντικό σε ένα tabet. Κάτι είναι και αυτό.

Για ακόμα μια φορά πάντως αισθάνομαι την ανάγκη να αναφέρω την κακή αντίληψη της συγκεκριμένης εταιρείας για τις ανάγκες και τις δυνατότητες της Ελληνικής αγοράς. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά με ποια κριτήρια σχεδιάστηκε και παραγγέλθηκε το συγκεκριμένο μηχάνημα. Ναι μεν η ταμπλέτα είναι ένα κομμάτι της αγοράς που θα μπορούσε και έπρεπε να εκμεταλευτεί μια ελληνική εταιρεία αλλά το τελικό προϊόν δεν έχει τη σωστή αναλογία κόστους-τιμής-ικανότητος που θα του επέτρεπε να αποσπάσει το αντίστοιχο κομμάτι της αγοράς. Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον απευθύνεται μια κινέζικη wifi ταμπλέτα με κόστος 450 ευρώ!!!
Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μου το πει.

Δημήτρης

Κινέζικο 450 €, μόνο με wifi με το google tablet sta 200 $ και τα Toshiba AT100 στα 249€, Toshiba AT200-101 στα 420€ποίος θα το πάρει???

kostis

@Δημητρης…..
Συγκρινεις τιμες ενος τετραπυρηνο με δυπυρηνα…..οκ ειναι ακριβο σε αυτο συμφωνω….

kostis

επισης η ταμπελτα της google θα ειναι 7αρα…..πρωτα σκεφτομαστε – μετα ποσταρουμε…..
σορρυ για το συνεχομενο ποστ….

Evagoras

Στα 549 ευρώ είναι το 3G

Chris

Και γιατί παρακαλώ πολύ να μην δώσω άλλα 25 ευρώ και να μην πάρω το νέο iPad?
https://www.skroutz.gr/s/443840/Apple-The-New-iPad-16GB.html

Χρήστος

Μονο και μονο που ειναι Turbo x τα λεει ολα..
Γνωμη μου,μην παρετε ΠΟΤΕ τετοια αθλια κινεζικα κατασκευασματα που σε κανουν να πηγαινεις ολη την ωρα στο αθλιo-ατιμο service του πλαισιου.
Φιλικά

Haduuken!

Ωραία, μπράβο στα παλλικαράκια του πλαίσιο, να ρίξουν την τιμή και να αλλάξουν το μπράντ νέημ από τυρβο-χ ,σε κάτι άλλο . Το 1985 έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

tainia

τα χαρακτηριστικά είναι μια χαρά και αρκετά ανταγωνιστικά για κάποιον που θέλει ένα πλήρες tablet… όμως σε αυτά τα χρήματα κάνεις τη δουλειά σου (Browsing, παιχνίδια και ταινίες) με ένα iPad 2..!!!

Tony Cool

For no reason!!!

John

Κωστα περιμενουμε ενα hands-on. Παιδια ειναι τετραπυρηνο τα 449 ναι μεν ειναι πολλα για Turbo-X branded tablet αλλα τα χαρακτηριστικα….

Λευτεράκης ο Σφίχτης

Με 430 ευρώ έρχεται το Acer A510 στο σπίτι μου από το Amazon.
https://www.amazon.co.uk/Acer-Iconia-Olympic-Edition-Android/dp/B007RMVWNS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340641859&sr=8-1

Άμα περιμένουν αυτά τα παλικάρια στο ΠΛΑΙΣΙΟ να πουλήσουν την noname ταμπλέτα με 450€ τότε καλή τους τύχη.

-100 ευρώ και το συζητάμε.

EliasKir

Εγω απορω με ενα μονο πραγμα…
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “TURBOX” ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ?

Solon

Λοιπόν πέρασα από το Πλαίσιο για να το δω από περιέργεια και πρέπει να σας πω ότι τελικά εντυπωσιάστικα. Ίσως για πρώτη φορά ένα ελληνικό προϊόν υπερέχει σε κάποια σημεία από επώνυμα προϊόντα μεγάλων εταιρειών. Η ταμπλέτα είναι πανάλαφρη, ποιο ελαφριά ακόμα και από το iPad, η οθόνη του είναι πολύ καλή, του ιδίου επιπέδου με του Asus transformer με Gorrila Glass και το μηχάνημα είναι απίστευτα smooth. Nαι είναι ακριβό αλλά αλλά δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα αντίστοιχα επώνυμα ενώ υπερέχει κάθετα στο θέμα του βάρους που είναι ένα από τα 3 βασικά στοιχεία μιας ταμπλέτας. Υπάρχει και έκδοση με 3g modem που κοστίζει 550 ευρώ και μου είπαν πως έχει το ίδιο βάρος.
Κώστα πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε hands on στο Hive 2. Είναι αξιόλογο μηχάνημα.
Ναι είναι ακριβό αλλά είναι πολύ καλό και αν αγόραζα τώρα Android ταμπλέτα πολύ πιθανόν να το προτιμούσα.

takis1994

Ναι ρε ολοι βρισκετε ευκαιριες..ΠΟιος θα δωσει οταν βρισκει ipad με 20Ε , με 50 Ε παραπανω , οταν παιρνω samsung με 100Ε παραπανω [και με 250 ψηνει και καφε..]
Ας πουμε και ενα μπραβο στo πλαισιο που τα προιοντα του εχουν βελτιωθει αισθητα , και ακολουθουν πλεον τον ανταγωνισμο , με “λογικες” τιμες..

Για παραδειγμα οποιος θελει laptop σημερα, με δυνατη καλη gpu (πχ GT540m) , αν δεν θελει να δωσει αρκετα λεφτα , τα turbo-x (μαζι με τα acer) θεωρω οτι ειναι καλη επιλογη , δεδομενου οτι για να παρεις αντιστοιχο dell,sony θελεις πολλα πολλα παραπανω.Αυτη η λογικη του Ελληνα που χωρις να τα εχει δοκιμασει κρινει, με κανει να τρελενομαι..Ολα τα προιοντα [ναι νεοελληνα και τα DELL ASUS HP] ειναι(αντε τα περισσοτερα ) manufactured in china..Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη σας..

gothick

Μα καλα ενας δεν βρεθηκε να ποσταρει το κυριοτερο μειονεκτημα..?Φαγανε τo ΗDMI..Αν ειναι δυνατον…εχω το πρωτο five και ειναι σφαιρατο με root και custom rom..τα παιχνιδια τα βαζα στην τηλεοραση και με ενα bluetooth πληκτρολογιο των 17e τα απολαμβανα..τωρα που σκεφτομουν να το εδεινα και να παιρνα αυτο με σταματισε το hdmi..μαλλον θα παω στο toshiba excite με τα 32gb..αλλα θαναι ποιο βαρυ..

Manos

450€ είναι πάρα πολλά όταν οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσεισ πχ ενα asus TF300T με λιγότερα ευρώ

Angelos

Μετα απo πoλυ ψαξιμo, τo hive 2 ειναι τo synrgic t1 tablet PC τo oπoιo λεει πως με docking adapter παιρει HDMI και πιθανoν να ειναι τo ιδιo με της apple
https://synrgic.manufacturer.globalsources.com/si/6008839797761/pdtl/Tablet-PC/1054935190/Tablet-PC.htm αυτo ειναι τo link.

Λευτερης

Παιδια εγω το πηρα και το εχω ουτε ενα μηνα περιλιπτικα σας λεω μην το παρετε με την καμια στο πρωτο τετραημερο το εκανα αντικατασταση και με το δευτερο που μου εδωσαν εχει ακριβως τα ιδια προβληματα και παραπανω πρωτα απο ολα κολαει αρκετα σε εφαρμογες που δυπυρηνα τις πανε αψογα πολλες φορες εχω παρατηρησει οτι η οθονη μου κανει “κομμενες αναλαμπες” στην οθονη αλλου παταω και αλλου με παει το χω δοκιμασει σε πολλα μενου και εφαρμογες παντου το κανει επισης στο μαγαζι με τις εφαρμογες πολλες που ειναι τεγκρα 3 μου τις πεταει οτι δεν ειναι συμβατες οσο αφορα τις καμερες του η μπροστινη πολλες φορες και πανω που τραβαω και σε αναμονη μου σβηνει απλα σβηνει και τα αποτελεσματα απο τα βιντεο που εχω τραβηξει μου δειχνουν οτι απλα σταματει να τραβαει και μου τα δειχνει ολα μαυρα η αλλη καμερα η οχταρα εχει μια σπεσιαλ επιλογη να τραβαει και να σε δειχνει με μεγαλυτερη μυτη στομα ματια διαφορα εχει σοβαρο προβλημα τα βιντεο που τραβαει τα δειχνει λες και ειναι κομμενα στην μεση οσο για τον επεξεργαστη…χα εδω ειναι για γελια το διαφημηζουν για 1.5 αλλα στην πραγματικοτητα ειναι 1.4 το εχω δει απο πολλες εφαρμογες… Συνέχεια »

Τασος

Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και πήρα ένα προϊόν από Θεσσαλονίκη στο κατάστημα της αντιστάσεως στην καλαμάρια τελικά δεν μου έκανε και το πήγα για επιστροφή ή διευθύντρια ο θεός να την κάνει μου είπε πως δεν γίνεται με ένα τρόπο πολύ απαξιοτικο εκτός που δεν ήξεραν να μου δείξουν πως λειτουργεί το προϊόν το οποίο πουλάνε το άφησα και έφυγα και τους είπα χάρισμα σας οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα από εξηπερετηση και ιδαίτερα ή διευθύντρια δεν κάνει για τίποτα μαλον είχε μέσον λυπάμαι παρά πολύ μακριά από τα καταστήματα πλαίσιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.