Samsung Galaxy Note Pro 12.2, Ετοιμάζονται δύο ή περισσότερες εκδόσεις;

Ξέρουμε πια ότι η Samsung θα ανακοινώσει την νέα σειρά tablets Samsung Galaxy Note Pro, που θα αποτελείται τουλάχιστον από τρία μοντέλα, τα Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 (SM-T320/T325), Galaxy Tab Pro 10.1 (SM-T520/T525) και Galaxy Note Pro 12.2 (SM-P900/P905) ενώ αναμένεται να παρουσιάσει και το Samsung Galaxy Tab 3 Lite (SM-T110/T111).

Σύμφωνα με μία νέα διαρροή, μαθαίνουμε ότι η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα δύο εκδοχές του Samsung Galaxy Note Pro 12.2. Το τελευταίο έχει την ονομασία SM-P905 ωστόσο μαθαίνουμε ότι η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει κατά πάσα πιθανότητα και το SM-T905.

Οι διαφορές ανάμεσα στα δύο μοντέλα παραμένουν για την ώρα άγνωστες. Ίσως το δεύτερο να έχει να κάνει με την απουσία ή την παρουσία του S Pen, ή – αν και απίθανο – της χρήσης τεχνολογίας AMOLED στην οθόνη. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2, Samsung Galaxy Note Pro 12.2, Ετοιμάζονται δύο ή περισσότερες εκδόσεις;

Samsung Galaxy Note Pro 12.2, Samsung Galaxy Note Pro 12.2, Ετοιμάζονται δύο ή περισσότερες εκδόσεις;

Σημείωση: Στην εικόνα παραπάνω βλέπετε το Samsung Galaxy Note Pro 12.2, σε μία φωτογραφία που διέρρευσε.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Samsung Samsung Android Tablets

Galaxy Tab S9 series: Premium εμπειρία tablet κάθε στιγμή

Η Samsung φέρνει τη νέα σειρά Galaxy Tab S9 series, που αποτελείται από τρεις διαφορετικές εκδόσεις με σχεδιασμό που τις κάνει ξεχωριστές, μαζί με επιδόσεις και δυνατότητες εντυπωσιακές.

Gear Samsung Samsung Android Tablets

Μάθε τα πάντα για το νέο Samsung Galaxy Tab S9

Η σειρά Galaxy Tab S9 έρχεται με καθηλωτική οθόνη, βελτιωμένη απόδοση, το χαρακτηριστικό S Pen, καθώς και προστασία IP68 και για το Galaxy Tab και για το S Pen.

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Gear Samsung Samsung Android Tablets

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro: Ανθεκτικό τάμπλετγια εργασία εν κινήσει

Η Samsung κυκλοφόρησε το νέο Galaxy Tab Active4 Pro – ένα ευέλικτο tablet που είναι αρκετά ισχυρό και φορητό για να τροφοδοτεί την παραγωγικότητα πέρα από το γραφείο.