Vodafone Smart Tab 10, Το 10ιντσο tablet κυκλοφορεί με τιμή 399 ευρώ

Από αύριο ξεκινάει σταδιακά η διάθεση του Vodafone Smart Tab 10 μέσα από τα καταστήματα Vodafone και με τιμή 399 ευρώ. Το 10ιντσο Android Honeycomb 3.2 tablet έχει ανάλυση 1280×800 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM8260 στο 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, Wi-Fi, GPS και έξοδο micro HDMI.

Το Vodafone Smart Tab 10 δέχεται κάρτες SIM και microSD και έχει δύο κάμερες την κεντρική 5 Megapixel με video HD 720p και την μπροστινή στα 2 Megapixel. Η μπαταρία του είναι 6800 mAh και το βάρος του 672 γρ.

, Vodafone Smart Tab 10, Το 10ιντσο tablet κυκλοφορεί με τιμή 399 ευρώ

, Vodafone Smart Tab 10, Το 10ιντσο tablet κυκλοφορεί με τιμή 399 ευρώ

, Vodafone Smart Tab 10, Το 10ιντσο tablet κυκλοφορεί με τιμή 399 ευρώ

, Vodafone Smart Tab 10, Το 10ιντσο tablet κυκλοφορεί με τιμή 399 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
moisis

μια χαρα..και σε καλη τιμη!!!

Andreas

ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ….

αποστολος

εεεε μαστορα μου! θα κανεις καμια παλικαρια να μας το παρουσιασεις να δουμε τα θετικα και τα αρνητικα?

Δημητρης K.

απο χαρακτηριστηκα καλα παει …και η τιμη λογικη φαινεται.

Lefteris Grigoriadis

google play εχει;

antonis

Πάντως στην ίδια περίπου τιμή είναι και το iPad 2… γιατί να πάρει κανείς tablet άγνωστου κατασκευαστή;

Γιώργος Τσ.

@Lefteris Grigoriadis Εφόσον πάνω του και πάνω στο κουτί λέει “with google”, λογικά θα έχει google pay(market)…Πάντως, ξέρει κανένας σίγουρα αν έχει ή όχι?

Κωνσταντίνος Αθ.

/ onboard 3g modem
/ resolution (1280×800)
/ microHDMI
/ 1GB Ram
/ microSD slot (up to 32GB) + 16GB onboard

Είναι καλοί και αρκετοί λόγοι πιστεύω για να το προτιμήσει κανείς σε σχέση με ipad 2 16GB

Δεν αναφέρει κάτι για bluetooth όμως… (δύσκολο να μην έχει λόγω του qualcomm)

Θέλουμε hands-on + κλήρωση asap!

Γιώργος Τσ.

Κώστα προσπάθησε να το πάρεις στα χέρια σου για λίγες μέρες, ώστε να μας κάνεις ένα hands-on…Φαίνεται καλό και με τέτοια τιμή σίγουρα θα κάνει καλές πωλήσεις, αν όντως είναι τόσο καλό όσο φαίνεται…

Ανώνυμος

Μην κολλάς με τις μάρκες.Εγώ πήρα το Vodafone Joy 845 (αφού είδα το βίντεο του Βλαχάκη) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Δεν ήθελα κάτι ιδιαίτερο σαν πρώτο smartphone και με 90 ευρώ έμεινα απόλυτα καλυμμένος στο θέμα smartphone.Και στο internet σερφάρω, και όλα τα apps που χρειάζομαι έχω.

psarrism

Ειλικρινά, όσοι αντιγράφετε μερικά specs όπως η ram ή micro HDMI, πραγματικά δεν πρέπει να έχετε ιδέα τι συμβαίνει στον κόσμο των tablets, έτσι; Πετάξαμε μερικά specs σε ένα κουτί και έναν φορτιστή και το σκίσαμε το υπερτιμημένο iPad που σιγά, μια οθόνη με μερικά εικονίδια είναι, γιατί τέτοιος ντόρος; …Όταν το πάρετε θα καταλάβετε, όπως κατάλαβαν όλοι όσοι είχαν πριν σοβαρά ics tablets και πέρασαν σε iPad 2 (ή 3) για να δουν το φως το αληθινό (από την απόδοση μέχρι τον πλούτο και την ποιότητα εφαρμογών αλλά ακόμα και αξεσουάρ!).

Vasilis

huawai media pad clone 😉

Κωνσταντίνος Αθ.

Έχω κινέζικο tablet με android ics 7″ 1024Χ600 / 1GB Ram – 1Ghz επεξεργαστή / google play official που δέχεται ποντίκι, πληκτρολόγιο και usb 3g modem – έχει miniHDMI και παίζει 1080p από το δίκτυο (με usb lan adaptor (!) ή ασύρματα) και όλα συνδεδεμένα ταυτόχρονα σε usb hub. Αυτά είναι specs, σωστά; Το ipad μπορεί να τα κάνει όλα αυτά χωρίς να το “σπάσεις” και χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία στα “απεριόριστα” πανάκριβα περιφερειακά; Δεν νομίζω Τάκη!!!

Θέλετε να μάθετε τιμή; 125€ με τα μεταφορικά… (μπαταρία 6 ωρών)

Ο πλούτος των εφαρμογών του ipad είναι αξιοθαύμαστος – οι ποιοτικές εφαρμογές ελάχιστες / μη ρωτήσετε γιατί όταν έχουν 20.000 fart apps

Και πηγαίνετε να αγοράσετε το νέο ipad που παρουσίασε προβλήματα στο wifi – ευτυχώς αυτή τη φορά η app-le δεν έριξε το φταίξιμο αλλού και το παραδέχτηκε…

Solon

Το βρίσκω πάρα πολύ καλό αλλά και πάλι 399 € είναι πολλά αυτή την περίοδο. Θα ήθελα επιβεβαίωση ότι έχει Bluetooth και Google play και καλά θα έκανε η Vodafone να το διαθέσει δωρεάν μαζί με unlimited δυετές συμβόλαιο.

Δημητρης K.

εγω δεν μπορω να καταλαβω τη συγκριση με ipad 2 …
αυτη η “θεοποιηση” της apple γενικοτερα εχει αρχισει και με προβληματιζει…

Τάσος

@Κωνσταντίνος Αθ το δικο μου παντως μαυρο 64GB δεν εχει κανενα προβλημα στο wi-fi, ισα ισα που σε σχεση με το iPad 2 το σημα παιζει να ειναι και δυνατοτερο !

giannis chania

Ποια εταιρία το κατασκευάζει η huawei γιατί, δεν νομίζω η vodafone να φτιάχνει tablets.

nikos
tainia

399 ευρώ για ουσιαστικά “no-name” ταμπλέτα δεν θα τα έδινα.. Γενικά και το iPad κινεζιά είναι μιας και κατασκευάζεται στην Κίνα και μπορεί να υστερεί σε χαρακτηριστικά όπως USB, HDMI, κτλ κτλ αλλά επειδή το έχει ένα φιλαράκι μου και ασχολούμαι κι εγώ με αυτό καμιά φορά έχει απίστευτη αίσθηση στο web surfing..

αν όμως το ταμπλετάκι της Vodafone κόστιζε κάτω από 200 ευρώ (τη μισή τιμή από ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο iPad 2) τότε θα το προτιμούσε ο κόσμος..

vandemortt

ξερουμε αν θα αναβαθμιστει σε ice cream sandwich?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.