Xiaomi Mi Pad 4: Επίσημο ντεμπούτο με υποστήριξη δικτύων LTE και τιμή 230$

Xiaomi Mi Pad 4, Xiaomi Mi Pad 4: Επίσημο ντεμπούτο με υποστήριξη δικτύων LTE και τιμή 230$

Παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις των tablets κινούνται πτωτικά την τελευταία περίοδο, η Xiaomi δείχνει έμπρακτα την προσήλωσή της στον συγκεκριμένο χώρο, ανακοινώνοντας σήμερα, εκτός από το Redmi 6 Pro  και το Mi Pad 4.

Πρόκειται για ένα tablet το οποίο καταφθάνει με Snapdragon 660 chipset, LTE υποστήριξη και μια άκρως ελκυστική τιμή. Αποτελεί μια πλήρως μεταλλική συσκευή με μια οθόνη των 8 ιντσών με 16:10 aspect ratio και ανάλυση WUXGA  (1920 x 1200 pixels). Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το SoC του περιλαμβάνει οχταπύρηνο CPU, χρονισμένο στα 2.2GHz με Adreno 512 GPU. Η Xiaomi θα προσφέρει τη συσκευή σε δυο εκδόσεις, δηλαδή 3/32 GB ή 4/64 GB.

Xiaomi Mi Pad 4, Xiaomi Mi Pad 4: Επίσημο ντεμπούτο με υποστήριξη δικτύων LTE και τιμή 230$

Παράλληλα, συναντάμε μια κύρια κάμερα των 13MP που περιλαμβάνει HDR mode και 1080p video recording. Μπροστά, ο υποψήφιος αγοραστής του θα συναντήσει μια selfie κάμερα των 5MP, με λειτουργία Face Unlock. Φανταστείτε το ως μια βελτιωμένη έκδοση του αντίστοιχου feature που προσφέρει το stock Android. Οι διαστάσεις του αγγίζουν τα 200.2 x 120.3 mm και έχει πάχος μόλις 7.9 χιλιοστά. Στο εσωτερικό του, υπάρχει μπαταρία 6.600 mAh, δέχεται nano sim και υποστηρίζει δίκτυα LTE.

Τέλος, είναι συμβατό με όλα τα πρωτόκολλα WiFi – 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 GHz και 5 GHz) και εξοπλίζεται με το Bluetooth 5.0. Το Xiaomi Mi Pad 4 είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στη Κίνα, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις 29 Ιουνίου. Η έκδοση των 3/32 GB Wi-Fi είναι διαθέσιμη έναντι του ποσού των $170/€150, ενώ εκείνη με τα 4/64 GB χωρίς LTE στα $125/€180, ενώ αν θέλετε και συμβατότητα με ασύρματα δίκτυα θα κληθείτε να καταβάλετε $230/€200.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Efkairiakos

Τίμια τιμή και σταθερά καλά νέα απο ξιαόμι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.