Xiaomi Mi Pad 4: Επίσημο στις 25 Ιουνίου με SD660 SoC και ‘smart game acceleration’

Pad 4, Xiaomi Mi Pad 4: Επίσημο στις 25 Ιουνίου με SD660 SoC και ‘smart game acceleration’

Η Xiaomi το επιβεβαίωσε! To Mi Pad 4 θα κυκλοφορήσει πράγματι με Snapdragon 660 SoC, χαρακτηριστικό που έκανε γνωστό δημοσιεύοντας στο Weibo το τελευταίο στη σειρά teaser poster για τη νέα ταμπλέτα της.

Το Mi Pad 4 που θα παρουσιαστεί νωρίτερα στις 25 Ιουνίου μαζί με το Redmi 6 Pro και όχι τον Ιούλιο όπως περιμέναμε, θα προσφέρει επίσης, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, λειτουργία smart game acceleration, δηλαδή έξυπνη επιτάχυνση στη λειτουργία gaming, όπως αναγράφει το ίδιο teaser. Μάλλον, η Xiaomi ετοιμάζει ένα tablet με βελτιστοποιήσεις σε ό,τι αφορά στην εμπειρία gaming με σκοπό να καλύψει και το πιο απαιτητικό κοινό των gamers.

Σε ό,τι αφορά στα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά το επερχόμενο tablet θα ενσωματώνει full-HD 7,9 ιντσών οθόνη 18:9 και σύμφωνα με διαρροές 13 megapixel κύρια κάμερα με OmniVision OV13855 αισθητήρα και διάφραγμα f/2.0, καθώς επίσης και 5 megapixel πρόσθια κάμερα με αισθητήρα Samsung S5K5E8 και φακό f/2.0. Η μπαταρία του φημολογείται ότι θα είναι χωρητικότητας 6000 mAh, ενώ έχει ακουστεί και το ενδεχόμενο της υποστήριξης ταχείας φόρτισης.

Τέλος, η ταμπλέτα της Xiaomi θα κυκλοφορήσει με Android 8.1 Oreo, ενώ αργότερα θα λάβει και το νεότερο λογισμικό της εταιρείας MIUI 10.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.