Xiaomi, ετοιμάζει tablet 7.85″ με 1536×2048 pixels στα $160;

Ενώ είχε ακουστεί ότι η Xiaomi θα παρουσιάσει το πρώτο της tablet στις 23 Απριλίου κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά. Οι φήμες όμως από την Κίνα και την Ταιβάν συνεχίζουν να υπάρχουν και λένε ότι η Xiaomi βρίσκεται σε συζητήσεις με Intel και Nvidia για πιθανή συνεργασία σχετικά με το tablet το οποίο ετοιμάζει.

Οι φήμες μιλάνε για tablet που θα έχει οθόνη 7.85 ιντσών με 1536 x 2048 pixels, ανταγωνίζεται δηλαδή το iPad Mini 2 το οποίο έχει 7.9 ιντσών οθόνη με παρόμοια ανάλυση. Σύμφωνα με το Focus Taiwan, στα σχέδια της Xiaomi είναι να κυκλοφορήσει στο τέταρτο τρίμηνο με τιμή γύρω στα $160.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Xiaomi αγόρασε το domain Mi.com έναντι $3.6 εκατομμυρίων έτσι ώστε να προωθήσει τα προϊόντα της σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως η εταιρεία φαίνεται να προχωρά με αργά και σταθερά βήματα όσον αφορά την εξάπλωσή της καθώς χθες ανακοίνωσε τις δέκα χώρες στις οποίες θα διαθέσει τα προϊόντα της (η Ελλάδα δεν είναι ανάμεσά τους).

Αυτή τη στιγμή η Xiaomi είναι μια από τις πιο πετυχημένες εταιρίες στην Κίνα όσον αφορά στην αγορά των smartphones και μέσα στο 2014 αναμένεται να πουλήσει περισσότερες από 60 εκατομμύρια συσκευές.
, Xiaomi, ετοιμάζει tablet 7.85″ με 1536×2048 pixels στα $160;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της έκδοσης MIUI για tablet πριν κανένα δίμηνο, ήταν δεδομένο ότι θα μας ερχόταν φέτος ένα “MiTab”… Και μετά την ανακοίνωση πως επεκτείνεται σε χώρες όπως η Τουρκία, με βλέπω να έχω θέμα φέτος τον χειμώνα! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.