Xiaomi, ετοιμάζει tablet 7.85″ με 1536×2048 pixels στα $160;

Ενώ είχε ακουστεί ότι η Xiaomi θα παρουσιάσει το πρώτο της tablet στις 23 Απριλίου κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά. Οι φήμες όμως από την Κίνα και την Ταιβάν συνεχίζουν να υπάρχουν και λένε ότι η Xiaomi βρίσκεται σε συζητήσεις με Intel και Nvidia για πιθανή συνεργασία σχετικά με το tablet το οποίο ετοιμάζει.

Οι φήμες μιλάνε για tablet που θα έχει οθόνη 7.85 ιντσών με 1536 x 2048 pixels, ανταγωνίζεται δηλαδή το iPad Mini 2 το οποίο έχει 7.9 ιντσών οθόνη με παρόμοια ανάλυση. Σύμφωνα με το Focus Taiwan, στα σχέδια της Xiaomi είναι να κυκλοφορήσει στο τέταρτο τρίμηνο με τιμή γύρω στα $160.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Xiaomi αγόρασε το domain Mi.com έναντι $3.6 εκατομμυρίων έτσι ώστε να προωθήσει τα προϊόντα της σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως η εταιρεία φαίνεται να προχωρά με αργά και σταθερά βήματα όσον αφορά την εξάπλωσή της καθώς χθες ανακοίνωσε τις δέκα χώρες στις οποίες θα διαθέσει τα προϊόντα της (η Ελλάδα δεν είναι ανάμεσά τους).

Αυτή τη στιγμή η Xiaomi είναι μια από τις πιο πετυχημένες εταιρίες στην Κίνα όσον αφορά στην αγορά των smartphones και μέσα στο 2014 αναμένεται να πουλήσει περισσότερες από 60 εκατομμύρια συσκευές.
, Xiaomi, ετοιμάζει tablet 7.85″ με 1536×2048 pixels στα $160;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της έκδοσης MIUI για tablet πριν κανένα δίμηνο, ήταν δεδομένο ότι θα μας ερχόταν φέτος ένα “MiTab”… Και μετά την ανακοίνωση πως επεκτείνεται σε χώρες όπως η Τουρκία, με βλέπω να έχω θέμα φέτος τον χειμώνα! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.