Heathrow Terminal 5 | Η χαρά του παιδιού

, Heathrow Terminal 5 | Η χαρά του παιδιούΤο Terminal 5, που ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 27 Μαρτίου, θα είναι πραγματική απόλαυση για τις οικογένειες, αλλά και για τα παιδιά που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους. Μαγνητικά play walls, οθόνες plasma που προβάλλουν παιδικά προγράμματα και παιχνιδομηχανές Playstation θα διασκεδάζουν και θα κρατούν απασχολημένα τα παιδιά στο πέρασμά τους από το terminal.

Οι επιβάτες Skyflyer Solo θα έχουν το δικό τους χώρο αναχωρήσεων και αφίξεων, εξοπλισμένο με τελευταίου τύπου ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έξω από τα lounges, τα εστιατόρια Giraffe, Huxleys, Carluccios και Wagamamas θα φροντίζουν για την ικανοποίηση των γευστικών τους απαιτήσεων.

Η Tiffany Hall, επικεφαλής του Τμήματος μάρκετινγκ και διανομής της British Airways (BA), δήλωσε σχετικά: «Για τους γονείς είναι πολύ σημαντικό να μην αντιμετωπίζουν δυσκολίες πριν από την επιβίβαση στο αεροπλάνο όταν ταξιδεύουν με τα παιδιά τους. Γνωρίζω καλά, σαν μητέρα που είμαι, την πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι οι διευκολύνσεις που παρέχουμε στο Terminal 5 θα κάνουν το ταξίδι μια πολύ ευχάριστη υπόθεση».

Το Terminal 5 κόστισε 4,3 δισεκ. στερλίνες και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άπλετο χώρο, πολυτέλεια, ηρεμία και, συνολικά, μια άνετη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία για τους γονείς. Τα 13 παιδιά που απαρτίζουν το Συμβούλιο Παιδιών της British Airways ξεναγήθηκαν στους χώρους του terminal το Φεβρουάριο και εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις, δίνοντας ανεπιφύλακτα την έγκρισή τους.

Η British Airways μεταφέρει κάθε χρόνο περίπου 1,2 εκατ. παιδιά που συνοδεύονται από την οικογένειά τους και 150.000 Skyflyers Solo, παιδιά που ταξιδεύουν ασυνόδευτα. Η εταιρεία El Ultimo Grito, ειδική στη δημιουργία καινοτόμων και διαδραστικών παιχνιδιών, έχει σχεδιάσει μέσα στα lounges τον εξειδικευμένο χώρο KidZone για τους μικρούς επιβάτες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Δεν φτιάχνουν κι ένα στο Ελ. Βενιζέλος να πηγαίνω να παίζω κανένα ps3 ; Γιατί εχω βαρεθεί να περιμένω με τις ώρες.!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα BA

British Airways | Αύξηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών από τους Έλληνες επιβάτες

Η χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της British Airways από το ελληνικό επιβατικό κοινό παρουσιάζει αλματώδη άνοδο. Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η δυνατότητα του online check-in και, κατά συνέπεια, η αποφυγή της ουράς και των χρονοβόρων διαδικασιών στο αεροδρόμιο. Το online check-in είναι μια πολύτιμη υπηρεσία, διαθέσιμη 24 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης. Οι επιβάτες […]

Μικρά νέα BA

British Airways | Έλληνες οι πρώτοι ταξιδιώτες με προορισμό το Terminal 5

Σε ένα μόλις μήνα, οι ταξιδιώτες της British Airways θα είναι σε θέση να απολαύσουν την εμπειρία των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του Terminal 5 στο Heathrow. Στις 27 Μαρτίου 2008, ώρα 10:55 Μεγ. Βρετανίας, η πτήση ΒΑ631 θα προσγειωθεί στο Terminal 5 προερχόμενη από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και οι επιβάτες της θα είναι οι πρώτοι […]

Μικρά νέα BA

Η British Airways υπογράφει τη διακήρυξη για το περιβάλλον

Εκατόν πενήντα από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παγκοσμίως υπέγραψαν κοινή διακήρυξη μέσω της οποίας απευθύνουν έκκληση στους ηγέτες των χωρών για τη σύνταξη ενός δεσμευτικού νομοθετικού πλαισίου από τον ΟΗΕ για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών μεταξύ αυτών και η British Airways (BA).

Μικρά νέα BA

Η Εθνική Ομάδα Bowling Γυναικών «απογειώθηκε» με τη British Airways

Η British Airways έχει στηρίξει ενεργά με τις χορηγίες της τις Εθνικές ομάδες Bowling, όπως την Εθνική ομάδα Νέων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 20ό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που έγινε στη Θεσσαλονίκη, την Εθνική ομάδα Γυναικών, αλλά και γενικότερα το ελληνικό bowling.