Belkin Phyn Plus: Έξυπνος βοηθός παροχής νερού [CES 2018]

Belkin Phyn Plus βοηθός νερού, Belkin Phyn Plus: Έξυπνος βοηθός παροχής νερού [CES 2018]

Τον έξυπνο βοηθό Phyn Plus που ρυθμίζει αυτόματα την παροχή νερού επιδεικνύει η Belkin στη CES 2018 μέσω της θυγατρικής της Phyn.

Το Phyn Plus αποτελεί ένα έξυπνο σύστημα παρακολούθησης του νερού για τους οικιακούς χρήστες. Ο χρήστης τοποθετεί το Phyn Plus στην κύρια παροχή νερού και η συσκευή ανιχνεύει ακόμη και μικροαλλαγές όπως την πίεση του νερού, τη χρήση, διαρροές κλπ. Σε περίπτωση μεγαλύτερου προβλήματος, η συσκευή μπορεί να κλείσει την παροχή νερού.

Σύμφωνα με τη Phyn, η εταιρεία τα τελευταία χρόνια μελέτησε δεδομένα όπως την συμπεριφορά του νερού όταν κάποιος τραβά το καζανάκι, όταν ο νεροχύτης απορροφά το νερό ή όταν κάποιος ανοίγει το ντουζ, προκειμένου το σύστημα να γίνει ακριβές και να ξέρει ποια δραστηριότητα είναι φυσιολογική και ποια όχι.

Το Phyn Plus μπορεί να μετρήσει αλλαγές στην πίεση του νερού 240 φορές το δευτερόλεπτο. Επιπλέον, περιλαμβάνει αισθητήρες ροής και θερμοκρασίας ώστε να μην σπάσουν οι σωλήνες σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του σπιτιού λείπει.
Το σύστημα αναμένεται την άνοιξη στις ΗΠΑ έναντι 850 δολαρίων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Το τέλειο, άχρηστο προϊόν της ημέρας

Solon

Δεν είναι καθόλου άχρηστο. Τώρα θα ξέρουνε και πότε heze!$, με το συμπάθιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία CES 2018

Tetra: Έξυπνο μίνι πλυντήριο πιάτων που μαγειρεύει και θαλασσινά [CES 2018]

Το έξυπνο μίνι πλυντήριο Tetra παρουσίασε η Heartworks στο πλαίσιο της CES 2018, το οποίο είναι μικρό, φορητό και μαγειρεύει και θαλασσινά.

Smartphones Android Smartphones CES 2018 ZTE

ZTE: 5G Smartphone μέχρι το 2019 [CES 2018]

Android Smartphone που θα υποστηρίζει 5G σχεδιάζει να λανσάρει η ZTE μέχρι το 2019 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με συνέντευξη του CEO Lixin Cheng στο Bloomberg στο πλαίσιο της CES 2018.

Smartphones Android Smartphones CES 2018

Moviphone: Smartphone με ενσωματωμένο Full HD Projector [CES 2018]

Το Moviphone παρουσιάζει η Wireless Mobi Solution στη CES 2018. Πρόκειται για ένα Android Smartphone, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και σαν Full HD projector.

Smartphones CES 2018 LG

Η LG αλλάζει στρατηγική, θα κυκλοφορεί smartphones όποτε “είναι ανάγκη” [CES 2018]

Η LG παρουσίασε αρκετές συσκευές στο φετινό Consumer Electronics Show 2018. Φυσικά, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της, κορυφαία στελέχη του κατασκευαστή κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η κατηγορία των smartphones.