CES 2018: Όταν στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας κόβεται το ρεύμα

, CES 2018: Όταν στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας κόβεται το ρεύμα

Αναμφίβολα η CES είναι μία από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας παγκοσμίως. Όμως χτες Τετάρτη, οι παρευρισκόμενοι βρέθηκαν στα τυφλά, όταν στη CES 2018 κόπηκε το ρεύμα.

Κι αν νομίζετε ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε άμεσα, γελιέστε καθώς χρειάστηκαν δύο ώρες για να δουν οι παρευρισκόμενοι το φως! Αιτία για τη διακοπή του ρεύματος φαίνεται ότι αποτέλεσε η βροχόπτωση.

Χωρίς ρεύμα, οι περισσότερες εταιρείες δεν μπορούσαν να επιδείξουν τα προϊόντα τους παρόλο που υπήρχε φως από τα παράθυρα. Highlight το μουσικό κομμάτι “Despacito” που ακουγόταν από κάποιο περίπτερο.

H Wiltronic, εταιρεία υπολογιστών και ειδών έξυπνου σπιτιού δεν το έβαλε κάτω πραγματοποιούσε επιδείξεις στο σκοτάδι. Άλλες εταιρείες όπως η Intel το έριξαν στο χιούμορ και δημιούργησαν το hashtag #CESBlackout. Χαρακτηριστικά η Intel έγραψε στο Twitter: “Σας παρουσιάζουμε το Blackout. Το μεγαλύτερο πράγμα που “χτύπησε” τη CES2018 μετά το 5G”.

O Max Lammers, βασικός developer της Sense Glove (εταιρεία που παρέχει αξεσουάρ VR) ανέφερε ότι οι εταιρείες που έχουν εξοπλισμό που βασίζεται στις μπαταρίες θα είναι χαρούμενοι αλλά πολλοί επισκέπτες δεν θα είναι.

Ευτυχώς στη CES 2018 βρισκόταν ο μάγος Al James, ο οποίος επισκέπτεται τη CES για 30 χρόνια και βρισκόταν εκεί για την προώθηση της Sekure Controls, μιας εταιρείας τεχνολογίας αντικλεπτικών συστημάτων. Οι παρευρισκόμενοι χρησιμοποίησαν τους φακούς τους και τον παρακολούθησαν. Αστιευόμενος ο James ανέφερε: «Πως στο καλό κόβεται το ρεύμα σε μια έκθεση ηλεκτρονικών;».

Το συμπέρασμα είναι ότι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία CES 2018

Tetra: Έξυπνο μίνι πλυντήριο πιάτων που μαγειρεύει και θαλασσινά [CES 2018]

Το έξυπνο μίνι πλυντήριο Tetra παρουσίασε η Heartworks στο πλαίσιο της CES 2018, το οποίο είναι μικρό, φορητό και μαγειρεύει και θαλασσινά.

Smartphones Android Smartphones CES 2018 ZTE

ZTE: 5G Smartphone μέχρι το 2019 [CES 2018]

Android Smartphone που θα υποστηρίζει 5G σχεδιάζει να λανσάρει η ZTE μέχρι το 2019 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με συνέντευξη του CEO Lixin Cheng στο Bloomberg στο πλαίσιο της CES 2018.

Smartphones Android Smartphones CES 2018

Moviphone: Smartphone με ενσωματωμένο Full HD Projector [CES 2018]

Το Moviphone παρουσιάζει η Wireless Mobi Solution στη CES 2018. Πρόκειται για ένα Android Smartphone, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και σαν Full HD projector.

Smartphones CES 2018 LG

Η LG αλλάζει στρατηγική, θα κυκλοφορεί smartphones όποτε “είναι ανάγκη” [CES 2018]

Η LG παρουσίασε αρκετές συσκευές στο φετινό Consumer Electronics Show 2018. Φυσικά, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της, κορυφαία στελέχη του κατασκευαστή κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η κατηγορία των smartphones.