D-Link: Τα πρώτα μοντέλα USB wireless βασισμένα στην τεχνολογία UWB

, D-Link: Τα πρώτα μοντέλα USB wireless βασισμένα στην τεχνολογία UWB

Με σημαντικά υψηλότερες ταχύτητες σε σχέση με άλλες ασύρματες τεχνολογίες μικρής εμβέλειας, τα προϊόντα της D-Link που βασίζονται στο νέο πρότυπο Ultra-Wideband προσφέρουν στους καταναλωτές μεγαλύτερο εύρος ζώνης για να υποστηρίζουν μεγαλύτερες ποσότητες δεδομένων σε χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας, σε αποστάσεις έως και 10 μέτρων και υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης δεδομένων μέχρι και 480 Megabits ανά δευτερόλεπτο.

Η τεχνολογία Wireless USB επιτρέπει στους καταναλωτές να συνδέουν ασύρματα συσκευές, όπως εκτυπωτές, σκάνερ, χειριστήρια παιχνιδιών και ψηφιακές κάμερες στο φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή τους σε ταχύτητες που ξεπερνούν αυτές που προσφέρει η τεχνολογία Bluetooth.

Τα προϊόντα D-Link Wireless USB συγκαταλέγονται στα πρώτα που υπόκεινται σε έλεγχο από το USB-IF και στη συνέχεια λαμβάνουν τη σχετική πιστοποίηση. Ως αποτέλεσμα, θα αναγνωριστούν ως πιστοποιημένα για Wireless USB προϊόντα και θα φέρουν το σχετικό λογότυπο, ώστε να ενημερώνουν τους καταναλωτές ότι ο εξοπλισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι συμβατός με τις προδιαγραφές Wireless USB 1.0 του USB-IF και έχει λάβει τη σχετική πιστοποίηση.

«Ο υψηλός ρυθμός μετάδοσης δεδομένων της ασύρματης τεχνολογίας Ultra-Wideband θα επιτρέψει στους καταναλωτές να μεταφέρουν μεγάλα αρχεία ήχου, βίντεο και δεδομένων από περιφερειακά USB στον υπολογιστή τους με πιο αποτελεσματικό τρόπο», δήλωσε ο AJ Wang, Chief Technical Officer της D-Link. «Είμαστε περήφανοι που είμαστε μεταξύ των πρώτων που λαμβάνουν πιστοποίηση για Wireless USB και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια λύση που είναι πλήρως συμβατή με τα επερχόμενα πιστοποιημένα Wireless USB προϊόντα».

Τα πιστοποιημένα για Wireless USB προϊόντα της D-Link είναι σε θέση να προσφέρουν την άνεση και ευκολία του Wireless USB σε υφιστάμενες ενσύρματες USB συσκευές. Το 4-θυρο Wireless USB Hub (DUB-2240) και ο D-Link Wireless USB adapter (DUB-1210) προσφέρουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επεκτείνουν την εμβέλεια των υφιστάμενων USB εκτυπωτών, σκάνερ και άλλων συσκευών έως και δέκα μέτρα, απλώς συνδέοντας τον USB adapter στον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή τους και συνδέοντας έως και τέσσερις συσκευές στο αντίστοιχο hub. Επιπλέον, η D-Link προσφέρει ένα kit (DUB-9240) που περιλαμβάνει τόσο τον wireless USB adapter όσο και το 4-θυρο wireless USB hub.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.