Το KFC προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους εργαζομένους μέσω VR

Με ένα VR παιχνίδι, το οποίο είναι σε μορφή Escape Room σκέφτεται η KFC να εκπαιδεύει τους μελλοντικούς υπαλλήλους της. Ωστόσο, όσοι το δοκίμασαν λένε ότι είναι άκρως σουρεαλιστικό.

Θεωρητικά, ο μελλοντικός υπάλληλος μαθαίνει μέσω του παιχνιδιού πώς να ετοιμάζει και να τηγανίζει το περιβόητο KFC. Αν κι ενδιαφέρον σαν ιδέα, ο David Lumb του Engadget λέει ότι σίγουρα στο δεκάλεπτο αυτό παιχνίδι ο μελλοντικός υπάλληλος δεν θα μάθει πώς να τηγανίζει κοτόπουλα ή πως να γίνει καλύτερος υπάλληλος.

Το παιχνίδι ονομάζεται “The Hard Way” και περιγράφεται σαν να το έχει σχεδιάσει ο Jigsaw με μια δόση τρόμου, σουρεαλισμού και χιούμορ.

KFC VR, Το KFC προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους εργαζομένους μέσω VR

Ο David Lumb παραδέχτηκε ότι κόλλησε σε κάποιες δοκιμασίες, όπως η συναρμολόγηση του κοτόπουλου, αλλά ομολόγησε ότι ίσως τον απέσπασε ο κούκος του ρολογιού που χτυπούσε.

Επίσης όταν του έπεσε ένα κομμάτι κοτόπουλο, ο Colonel Sanders πέταξε laser από τα μάτια του για να του το ξαναβάλει στο τραπέζι.

Πάντως αυτή δεν είναι η τελική έκδοση του παιχνιδιού και είναι πιο πολύ ένας διασκεδαστικός τρόπος από την KFC που θα ήθελε να το προσθέσει στην εκπαίδευση των υπαλλήλων.

Η KFC φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το εν λόγω παιχνίδι στους χρήστες του Oculus Rift, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο οι παίκτες να το απορρίψουν κατευθείαν θεωρώντας ότι είναι ένα διαφημιστικό των KFC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming Netflix VR

To Netflix επιβεβαιώνει τον ερχομό παιχνιδιού Stranger Things VR

To Netflix και ο προγραμματιστής Tender Claws ανακοίνωσαν ότι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Stranger Things VR θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2023. Σύμφωνα με την πλατφόρμα streaming, το παιχνίδι θα σας επιτρέπει να παίξετε ως ένας από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς.

Gear Facebook VR

Facebook: Zuckerberg και Boz παίζουν με πρωτότυπο VR headset

Ο Mark Zuckerberg και ο επικεφαλής της εικονικής πραγματικότητας μελλοντικός CTO Andrew Bosworth (ή “Boz”)  παίζουν με νέο VR (ή AR) headset εβδομάδες πριν το συνέδριο της εταιρείας.

Internet VR

Show ταλέντων με avatars που τραγουδούν στο δίκτυο Fox

Τα talent shows στην τηλεόραση τείνουν να γίνουν όλα όμοια, με το Fox να προσπαθεί να αλλάξει τον κανόνα με την τελευταία του παραγωγή.

Software Android 11 Google VR

Η Google βάζει τέλος στο Daydream VR με το Android 11

Δε θα υπάρχει κανένα update στην πλατφόρμα, με την Google να υποστηρίζει ότι η πλατφόρμα μπορεί καν να μην παίζει στο Android 11.