SanDisk: MicroSD με χωρητικότητα 400GB [IFA 2017]

SanDisk MicroSD 400GB, SanDisk: MicroSD με χωρητικότητα 400GB [IFA 2017]

Τη νέα SanDisk Ultra microSD κάρτα χωρητικότητας 400GB παρουσίασε η Western Digital στο περιθώριο της IFA 2017.

Σύμφωνα με την εταιρεία πρόκειται για τη microSD κάρτα με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Η SanDisk Ultra microSDXC UHS-I των 400 GB έρχεται δύο χρόνια μετά των προκάτοχό της με χωρητικότητα στα 200GB.

Η San Disc Ultra υπόσχεται μεταφορά δεδομένων με ταχύτητες μέχρι και 100MBps, κάτι που μεταφράζεται σε μέχρι 1.200 φωτογραφίες υψηλής ποιότητας σε ένα λεπτό.

Η κάρτα έρχεται με την εφαρμογή Memory Zone, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δουν, να προσπελάσουν και να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τους σε ένα μέρος. Επίσης μπορεί να μεταφέρει αυτόματα αρχεία από τη συσκευή στην κάρτα για να εξοικονομήσει αποθηκευτικό χώρο.

Η τιμή της είναι 249,99 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Ωραία!

θα την βάλω στο iphone γιατί πήρα την μικρή έκδοση και τα mb δεν φτάνουν..

.. τι; όχι;

dimitris L.A

Δεν θα ξεχασω, η πρωτη καρτα μνημης που αγορασα ηταν το 2004 για το νοκια 6600. Ηταν μια SD 128MB την πηρα 79€ και ολοι με ρωτουσαν( καλα τι θα βαλεις σε τοσο μεγαλη καρτα). Μεγαλες στιγμες!!!

Legend

@keysmith την ειπες… και για σημερα? στις ποσες … εχεις κοφτη την ημερα?

εξαιρετικο προιον. στο συγκεκριμενο target group θα φανει ιδιαιτερα χρησιμο

Axel

Όντως Δημήτρη. Είχα το 3650 εγώ τότε. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ.

Στα του άρθρου: Έχω 128άρα κάρτα εγώ. Για την ακρίβεια εχω δυο καθότι η μια μου ειχε βγει άχρηστη. Μπλόκαρε ξαφνικά και δεν ξέρω τον λόγο πανω σε λιγότερο από χρόνο χρήσης. Ούτε δέχεται καινούρια πράματα, ούτε μπορώ να σβήσω κατι από μεσα (αν σβήσω ξαναεμφανίζετε από μονο του) ούτε μπορώ να της κανω φορμάτ. Οπότε ίσως να ειναι λιγο επικίνδυνο να βάλουμε τέτοιες μεγάλες κάρτες στην ζωή μας και να σωσουμε σημαντικά αρχεία. Σε κάθε περίπτωση είναι ακόμα ενα βήμα μπροστά και περιμένουμε καταγραφή εμπειρίας χρήσης από τους καταναλωτές.

keysmith

@Legend
η αλήθεια είναι δεν χρειαζόταν αναφορά στο iphone και δεν μάλλον επειδή λίγο πριν διάβαζα για το 8 μάλλον με είχε επηρεάσει. Σε δεύτερη ανάγνωση το έχω μετανιώσει.

Επί του θέματος. Ειναι όντως εκπληκτικό προϊόν άξιο θαυμασμού πως σε μικρό χώρο χώρεσαν τόση χωρητικότητα και μάλιστα με καλές επιδώσεις!

Φαντάζομαι τον καιρό που η πρώτη μας sd ήταν 128mb το ίδιο θα ακούγονταν μία 32gb που είναι στάνταρ σήμερα. Χρήση της σήμερα δεν είναι ορατή. Δε βλέπω να χρειάζεται κάπου και αλήθεια ποιος εμπιστεύεται 400gb data σε μέγεθος όσο το νύχι μας χωρίς βέβαια να λέω ότι δεν είναι ασφαλή εκεί. Ψυχολογικά ένα φόβο τον έχεις ακόμα και να χάσεις (να μην βρίσκεις) την sd.
Η συστηματική χρήση 4κ και στο μέλλον 8κ ίσως κάνει αυτές τις κάρτες κάτι πιο χειροπιαστό σε ανάγκη χρήσης.

Giannaras

Τι να θυμηθεί κανείς με τις καρτες η πρώτη μου ήταν 2g και πολύ αργή.
Επίσης και με τα usb όπου είχα δώσει για 256mbps 79ε
Τώρα για κάρτα έχω το s8 plus και έχω βάλει Samsung evo 256g U3 φοβερή κάρτα απίστευτη ταχύτητα μου δουλεύει άψογα παρότι είδη μέσα του έχω περίπου 135g
Την βρίσκει κανείς στα 110ε

Αλέξανδρος

@Giannaras που; Από εξωτερικό μάλλον γιατί εδώ…… δύσκολα ( το βάζω έτσι για να βγει γρήγορα το σχόλιο, ειδάλλως όταν βάζεις link [κανονικά-ενωμένο], αν το techblog το ανεβάσει σε κανα 48ώρο καλά είναι ):

https://www

.skroutz.gr/s/9526498/Samsung-Evo-microSDXC-256GB-U3-with-Adapter.html?from=drop

Giannaras

https://www.ebay.com/p/Samsung-EVO-Plus-256gb-MicroSD-M
Ναι Αλέξανδρε εννοείται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MWC 2018 SanDisk

H SanDisk λανσάρει την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο [MWC 2018]

Για να προλάβει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της mobile αγοράς σε όρους αποθήκευσης, η SanDisk ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2018 στην Βαρκελώνη την SanDisk Extreme UHS-I microSDXC card ως την πιο «γρήγορη» 400GB MicroSD Card στον κόσμο.

Gear CES 2018 SanDisk

Η SanDisk παρουσίασε το μικρότερο USB-C flash drive του κόσμου με χωρητικότητα 1TB [CES 2018]

Η SanDisk επιφύλασσε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση στο φετινό Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας. Κάθε χρόνο, εκτός των εξαιρετικά ενδιαφερόντων νέων προϊόντων τεχνολογίας μεταξύ των οποίων είναι οι τηλεοράσεις, οι έξυπνες οικιακές συσκευές, τα smartphones, οι υπολογιστές κλπ, έχουμε πάντα και την… άτυπη μάχη μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών μέσων αποθήκευσης.

Reviews Android Smartphones IFA 2017 Sony Xperia

Sony Mobile @ IFA 2017 [Booth tour video]

Στην έκθεση IFA 2017 η Sony Mobile είχε μια μεγαλοπρεπή παρουσία μέσα στο αχανές περίπτερο (booth) της μαμάς εταιρείας Sony. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να πιάσουμε στα χέρια μας πρώτοι τα νέα smartphones Sony Xperia XZ1 και Xperia XZ1 Compact τα πρώτα με Android 8.0 Oreo.

Reviews IFA 2017

Δείτε την έκθεση IFA 2017 σε ένα βίντεο μέσα από τα μάτια του Techblog

Για ακόμα μια χρονιά (πρέπει να ήταν η 12η) το Techblog βρέθηκε στο Βερολίνο για να ζήσει από κοντά μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκθέσεις τεχνολογίας, την IFA 2017. Φέτος για πρώτη φορά η αποστολή μας είχε την υποστήριξη των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ με απεριόριστο 4G mobile internet που κάλυψε άριστα τις ανάγκες μας.