Apple Magic Mouse βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Apple Magic Mouse, το ασύρματο Bluetooth ποντίκι της Apple με τεχνολογία multi-touch. Το Magic Mouse αντιλαμβάνεται τις κινήσεις μας πάνω στην επιφάνειά του και αντιδρά ολόκληρο σαν ένα κουμπί! Αναμένεται να κυκλοφορήσει μάλλον μέσα στο Δεκέμβριο σαν αξεσουάρ. Δείτε το πρώτο ελληνικό βίντεο παρουσίαση.

, Apple Magic Mouse βίντεο παρουσίαση

, Apple Magic Mouse βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Your Man

Και έρχομαι τώρα εγώ ο κακός ο άνθρωπος να ρωτήσω:
Σε PC δουλεύει;
Σε γυαλί δουλεύει;

aris

τελειο….μονο αμα εχεις mac ομως,
γιατι αλλιως χανει την δυναμη του.

Κωνσταντίνος Κ

Πότε θα καταλάβετε ότι η Apple δεν λέει γενικά σαν εταιρία!
ακριβά προιόντα,που στην τελική δεν προσφαίρουν και τίποτα το ιδιαίτερο!οκ ωραία το όλο θέμα αφής και multitouch σε ποντίκι!πρώτον,ούτε bluetrack ούτε High-definition ανάλυση άκουσα να χει!
επιπλέον,το όλο θέμα συμβατότητας με Windows πολύ εκνευριστικό! έλεος ρε σεις!

Meletis

Apo simera eimai eftixestatos katoxos tou magic mouse.Einai san kosmima pragnatika!
To kouti tou teileiws lito alla i prosartisi se imac 2008 model me 10.6.1 snow leopard ithele
downloading tou neou update 1.0 gia na deiksei ta dontakia tou.Kata ta alla exei ligo parakseni aisthisi sto xeri an exeis sinithisei logitech pontikia.Sinithizetai grigora pantws kai to scroll swipe ktl
Apla Teleio!!!Costas take it right away!

Meletis

Apo Saloniki file Costa.Sta 64 Euro!!!Eixa kanei proparagelia kana dekapenthimero alla
oi tipoi apsogoi!

Meletis

Bestdeals.gr

Δημήτρης

fainetai kalo

Πίτσιλλος

Η Apple μπορεί να είναι ακριβή φίλε αλλά σου προσφέρει και after sale service απο ειδικευμένα άτομα και όχι απο τον καθένα που ξέρει απλα απο υπολογιστές ! έχεις ποτέ επισκεφθεί κανένα Apple Store στο εξωτερικό (δεν ξερω αν υπάρχει Ελλάδα) να δεις τι σου παρέχουν? Ενώ η Microsoft τι σου παρέχει ρε φίλε ? ΤΙΠΟΤΑ !. κάτι που προσπαθει να μοιάσει της Apple ανοίγοντας Microsoft Stores που και αυτά δεν θα προσφέρουν και πολλά πράγματα αφού δεν έχει δικούς της υπολογιστές. απλο support στα προγράμματα θα έχει !

Η Apple προσπαθεί να κρατήσει το επίπεδο ψηλό και το καταφέρνει άψογα με τα Apple Store γι αυτο είναι ένας επιπλέον λόγος που είναι ακριβή !

Τώρα να μην ακούω βλακείες περι συμβατότητας ! τα τελευταία 2 με 3 χρόνια ούτε λόγος. και πολλές εταιρείες π.χ Autodesk κάνουν νέα προγράμματα συμβατά με Mac…

A! και κάτι άλλο ! αγοράζεις Apple, ξέρεις ότι τα λεφτά σου δεν παν χαμένα, όχι όπως τα win που στον 1 χρόνο θέλεις νέο υπολογιστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.