Reviews

ASUS Rog Phone 5s review: Gaming Gear!

Δοκιμάζουμε το πανίσχυρο gaming smartphone, ASUS Rog phone 5s με οθόνη 144Hz, 16GB RAM, ειδικό σύστημα ψύξης, έξτρα κουμπιά αφής και Snapdragon 888+ 5G. Ενσωματώνει οθόνη τεχνολογίας AMOLED με διαγώνιο 6.78″ και προστασία Gorilla Glass Victus, τριπλή κάμερα με αισθητήρες 64 Megapixel wide, 13 Megapixel ultra-wide και 5 Megapixel macro, έχει σασί από αλουμίνιο και προστασία από γυαλί Gorill Glass 3 στην πλάτη και ειδικό RGB light back panel.

Διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία με σύστημα ήχου GameFX και ήχο Dolby Atmos, κουμπιά αφής στο σασί (Air triggers), WiFi 6E, NFC, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, έξοδο ακουστικών Hi-Res Audio, δυο υποδοχές σύνδεσης και φόρτισης USB Type-C, μπαταρία 6000 mAh με γρήγορο φορτιστή HyperCharge 65W μέσα στη συσκευασία, τρέχει Android 12 με ROG UI, έχει πάχος 9.9 χλστ. και βάρος 238 γρ.

Σύστημα ψύξης GameCool 5

Διαθέτει κορυφαία θερμική κατασκευή. Ο επεξεργαστής βρίσκεται στο κέντρο και η μπαταρία είναι χωρισμένη σε δύο μέρη – ένα σε κάθε πλευρά του επεξεργαστή. Έτσι, η θερμότητα που παράγεται από τον τελευταίο μεταφέρεται ταυτόχρονα προς πάσα κατεύθυνση για καλύτερη θερμική απόδοση. Ο επανασχεδιασμένος θάλαμος ατμού και οι στρώσεις από γραφίτη βοηθούν στην ομοιόμορφη μεταφορά θερμότητας στη συσκευή και την αποφυγή της ανάπτυξης υψηλών θερμοκρασιών στο κέντρο της.

Έλεγχος κίνησης

Πόσο πολύ «λέει» να παίζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι απλά κουνώντας το τηλέφωνό σου; Το ROG Phone 5s υποστηρίζει 10 διαφορετικά είδη κινήσεων, ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Σε έναν racing τίτλο για παράδειγμα, θα στρίβεις περιστρέφοντας το τηλέφωνο και θα επιταχύνεις κουνώντας το προς τα εμπρός. Ο χειρισμός δεν ήταν ποτέ ευκολότερος.

Αισθητήρες υπερήχων

Πέραν των πλήκτρων, οι πλευρικοί αισθητήρες υπερήχων υποστηρίζουν πλέον δύο νεύματα ανά πλευρά ταυτόχρονα. Ενεργοποίησε tap και swipe ή tap και slide και πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου.

Game Genie

Το Game Genie είναι μία από τις πιο προηγμένες εφαρμογές βελτίωσης παιχνιδιών που υπάρχει στα smartphones. Εκτός από τη λειτουργία do-not-disturb, το floating window και τα επιλεγμένα κλιπ, υπάρχουν πολλά ακόμη χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για video games, όπως είναι οι γρήγορες ρυθμίσεις, ώστε να μπορείς να ρυθμίσεις συγκεκριμένα κουμπιά για διαφορετικές ενέργειες, το haptic audio που δίνει μία καλύτερη αίσθηση στα ηχητικά εφέ του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας την δόνηση της συσκευής καθώς και η λειτουργία scout για να μπορείς να βλέπεις τον στόχο πολύ πιο εύκολα. Απόλαυσε μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού και ετοιμάσου για ακόμα περισσότερες νίκες!

Επεξεργάστηκε την 6 Απριλίου 2022 8:11

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.