HTC Tattoo με ελληνικό Android, Βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HTC Tattoο, το μικρό με ελληνικό λειτουργικό σύστημα Android. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι ίδια με το HTC Touch2 μόνο που το δεύτερο φοράει Windows Mobile 6.5.

Το Tattoo έρχεται με το TouchSense UI που γνωρίσαμε στο HTC Hero

Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό κατάστημα Expansys, το HTC Touch2 και το HTC Tattoo έχουν την ίδια τιμή, 309 ευρώ.

, HTC Tattoo με ελληνικό Android, Βίντεο παρουσίαση

, HTC Tattoo με ελληνικό Android, Βίντεο παρουσίαση

, HTC Tattoo με ελληνικό Android, Βίντεο παρουσίαση

, HTC Tattoo με ελληνικό Android, Βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Peirates-team

Το εξωτερικο design του κινητου δεν μου αρεσει

Peirates-team

Υπαρχει περιπτωση με τετοια τιμη να βγει με Android κατι σαν το HTC Touch2 αλλα με Android

harris

pote tha erthi to hero omos ellada?

harris

sorry my mistake noousa to HTC tatoo pote erxete ellada?

Erotokritos

Αρκετα καλο, οπως και το Touch2. Αν θες παντα ενα budget κινητακι με android/WM. Εγω παντως πηρα το Magic, του εβαλα την ROM του Hero, και το κινητο φυσαει…

antonis

Πολύ ωραίο κινητό. Εγώ θα ήθελα να μάθω πόσες επιλογές στυλ πληκτρολογίου έχεις , για τα μηνύματά.. Δηλαδή όπως Ηtc Touch Diamoind k Nokia 5800 …

vd

Ένα στοιχείο που δεν βλέπω ποτέ στις παρουσιάσεις είναι το sar rate. Για το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι 0.76W/kg (Κεφάλι) & 1.44W/kg (Σώμα) στα 1900 MHz. Ο δείκτης είναι αρκετά μικρότερος σε σχέση με το HTC Magic αλλά δεν παύει να είναι αρκετά υψηλός για τα δικά μου δεδομένα.
Τον τελευταίο καιρό ψάχνω να βρω ένα τηλέφωνο κατηγορίας smartphone με χαμηλό δείκτη sar αλλά το μόνο που διαπιστώνω, κάθε φορά που ανακοινώνεται ένα νέο, είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν. Οι κατασκευάστριες εταιρίες βγάζουν συσκευές οι οποίες είτε διαθέτουν δείκτη sar οριακά κάτω από τα επιτρεπτά όρια είτε απλά είναι υψηλότερος από αυτές που κυκλοφορούσαν πριν από χρόνια.
Προσωπική μου απόψη είναι ότι ο δείκτης sar θα πρέπει να αποτελεί βασικό κριτήριο αγοράς τηλεφώνου και κατά συνέπεια απαραίτητο να αναφέρεται στις παρουσιάσεις.

vd

“δεν ενδιαφέρει μεγάλο μέρος των χρηστών, ίσως από μη επαρκή πληροφόρηση”
Συμφωνώ μαζί σου. Γι’ αυτό πιστεύω ότι εάν και εφόσον οι χρήστες αυτοί ενημερώνονται σχετικά με τον δείκτη SAR των συσκευών από blogs σαν και το Techblog, στα οποία υπάρχει μία πιο προσωπική επαφή (αν μπορώ να το θέσω έτσι), θα ενδιαφερθούν περισσότερο στο μέλλον για να μάθουν τι είναι αυτό το πράγμα. Έτσι ελπίζω κάποια στιγμή να αποτελέσει και ένα μέσο πίεσης προς τις κατασκευάστριες εταιρίες ώστε να αντιστραφεί η τάση που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό και να βγάζουν στην αγορά συσκευές με διαρκώς χαμηλότερο δείκτη. Σημείωσε ότι οι εταιρίες υποχρεούνται να αναφέρουν στα websites τους τα επίπεδα SAR που υποβάλλονται προς έγκριση.
Καλή συνέχεια.

Ευη

Για άτομα που δεν απαιτούν τρελές δυνατότητες στο κινήτό τους ειναι αρκέτα όμορφο και εύκολο…για εμένα ας πούμε είναι πού ενδιαφέρον!!Αυτό που ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν εχω εξοικήωση είναι τι γίνεται με το ιντερνετ!!Εννοώ τι προγραμμα πρέπει να κάνει κανείς για να μπορεί να χρησιμοποεί ιντερnεt στο κινητό χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις??Η χρήση που κάνω εγώ είναι αποκλειστικά σχεδον για facebook…(με το κλασσικό cosmote my view ) και δεν χρεώθηκα ποτέ παραπάνω από το πάσο…τη μόνη φορά που μπήκα λίγο youtube και ανοιξα πλήρως τη facebook σελίδα καλύτερα να μη σας πω τι πλήρωσα…:)))τι πρέπει να κάνω όμως για να μπορώ να έχω όμως πλήρη προσβαση στο ιντερνετ, καιρό, twitter κτλ???
συγνώμη που ρωτάω στο συγκεκριμένο τόπικ άλλα πραγματικά θέλω να πάρω αυτό το κινητακι και να μπορώ να το χρησιμοποιήσω με όλες του τις δυνατότητες!!!
Ευχαριστώ!!

isidorosr20595

Bad Request λέει στο λινκ για το Expansys.

isidorosr20595

To HTC Touch2 είναι αυτό!

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ρε παιδιά αυτό το κινητάκι είναι φοβερό απο όσα έχω διαβάσει στο internet,αλλά η ace hellas απ’οτι έμαθα δεν θα το εισάγει..Σε κάποια καταστήματα στο skroutz κυκλοφορεί όμως ξέρεται τι γίνεται εκεί με την εγγύηση,γιατί φαντάζομαι θα είναι παράλληλη εισαγωγή..

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Ξέρεις περίπου ημερομηνία κυκλοφορίας? Το site της htc γράφει για Οκτώμβριο αλλά δεν το βλέπω ακόμα στα καταστήματα κινητής..

antonis

Ευχαριστώ για την απάντηση που μου δώσατε !!!

Νίκος

Το ελληνικό Android που έχει η συσκευή, έχει επίσης και ελληνικά πληκτρολόγια ή θα πρέπει και σε αυτή την έκδοση να βάλουμε το greek input method? > https://www.bitquill.net/trac/wiki/Android/GreekIME

Νίκος

Τελικά θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα; Έχουμε καμιά επίσημη πληροφόρηση;

ST.

Πραγματικα εχω την ιδια απορια με τον επανω!!!!!! Υπαρχει απαντηση εκει εξω? 🙂

Νίκος

Μίλησα πριν 10 μέρες με κάποια από την HTC Ελλάδας και μου είπαν πως η μέχρι τώρα ενημέρωση είναι πως δεν θα κυκλοφορήσει επίσημα από τις ελληνικές εταιρίες κινητής. Έτσι και προχώρησα στην αγορά του από το VNP shop στα 330Ε. Το κινητό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του και είμαι αρκετά ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες του λειτουργικού (είναι η πρώτη συσκευή smartphone που έχω στα χέρια μου).

Το μόνο άσχημο είναι ότι λίγες μέρες μετά την αγορά μου από το VNP η τιμή του έπεσε δραματικά και πλέον σήμερα έχει 285Ε !!!

ST.

@Νίκος, το κινητο εχει ελληνικο λογισμικο?

Νίκος

Ναι έχει… με το που ανοίγεις για πρώτη φορά την συσκευή με την κάρτα SIM μέσα, αναγνωρίζει πως βρίσκεσαι Ελλάδα και αμέσως όλα στο μενού και το πληκτρολόγιο είναι σε ελληνικά. Στις ρυθμίσεις όμως του λογισμικού, μπορείς να αλλάξεις γλώσσα αλλά στην λίστα αυτή δεν υπάρχουν τα ελληνικά (υπάρχουν μόνο τα αγγλικά, γαλλικά ιταλικά και ισπανικά). Έτσι όταν επέλεξα τα Αγγλικά, τότε για εμφανίσω ξανά τα ελληνικά έπρεπε να κάνω reset την συσκευή (χάνοντας ότι ρυθμίσεις και applications είχα βάλει μέχρι τότε) για να ξαναδεί από την SIM την πληροφορία για τα ελληνικά στο επόμενο reboot.
Ψάχνοντας όμως στο android market είδα το MoreLocale 2

https://www.androlib.com/android.application.jp-co-c_lis-ccl-morelocale-qnpC.aspx

το οποίο εγκατέστησα και στο οποίο υπάρχει και η ελληνική γλώσσα ως επιλογή. ;ο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.