HTC Touch HD unboxing

Από τον περασμένο Νοέμβριο σας είχαμε παρουσιάσει πρώτοι και αποκλειστικά το HTC Touch HD. Από τότε είχα ενθουσιαστεί με την ποιότητα κατασκευής και την τεράστια οθόνη του. Ο χρόνος πέρασε, το HTC Touch HD κυκλοφόρησε και εδώ και κάποιες εβδομάδες είμαι ένας ευτυχής κάτοχός του. Να είναι καλά η Vodafone που δεν με άφησε να κάνω φορητότητα στην Cosmote και μου πρόσφερε μια γενναιόδωρη επιδότηση 595 ευρώ (plus τα 104 ευρώ που έβαλα εγώ) και έκπτωση 35% στο πάγιο! I love Vodafone.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Boy

Έχει βγει η ROM 1.56 με νέο Radio!
Εάν δεν έχεις αναβαθμίσει καλό είναι να το κάνεις 🙂

Thatsis

apo autonomia ti leei telika??

Antreas

Εξαρτάται από την χρήση που του κάνεις. Πάντως τα πάει αρκετά καλά

Meletis

Agapite Kosta kalo to neo sou ergaleio alla me stenaxwrei pou den piges se iphone telika.
Se eixa gia trelo fan!!!
Se eklepse i HTC telika.

Ed

Καλά έκανε ο Κώστας! αν συγκρίνουμε τι έχει το iPhone και τι έχει το HTC, είναι όπως η μέρα με τη νύχτα (μέρα για το ΗΤC)

Και εγω σκεφτόμουν iPhone αλλά…σε τελική ανάλυση το HTC ειναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ εργαλείο.

Εχω και το Ndrive επανω..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

@ΒΟΥ: τι παραπάνω προσφέρει η ROM 1.56?? Thanks in advance!

Antreas

“Η 1.56 έχει κυκλοφορήσει official από την HTC? ”
Όχι, μόνο στο XDA την βρίσκεις! 😛 😛 Νομίζω κυκλοφορεί εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα (μάλλον 2 κάπου εκεί).

“Δεν ξέρω, το iPhone κολλάει; Αυτό εδώ τρώει κάτι κολλήματα μια στο τόσο :p ”
Το iPhone είναι σχεδιασμένο για να μην κολλάει! Μπορεί να σου κολλήσει καμιά φορά αλλά σπάνια γίνεται αυτό.
Ε ναι, σίγουρα το HD τρώει κολλήματα, αφού το άφησες με official ROM τι περιμένεις?? Η 1,56 δεν έχει τόσα αλλά θα ήταν καλύτερα να βάλεις μια cooked ROM γιατί πάντα είναι καλύτερες (και αυτές όμως έχουν προβλήματα).

Boy

Costa πολύ απλά αφήνεις την official (την όποια επίσημη ROM) και πας σε μια μαγειρεμένη ROM! Εγώ και ένας φίλος φοράμε την ROM Duttys V3 που είναι βασισμένη στην 1.56 την επίσημη! Έτσι ξεχνάς κολλήματα, έχεις αυξημένη απόκριση απο πλευράς εφαρμογών/τηλεφώνου και το νέο TouchFlo 3D! Κάνεις Link τις επαφές σου με αυτές του Facebook και πολλά ακόμη καλούδια! Γενικότερα είναι αμαρτία σε WM συσκευή να μένεις με official από τη στιγμή που υπάρχει το xda και τόσα παιδιά εκεί μέσα κάνουν άριστη δουλειά! Υπάρχει και Έλληνας Chef του οποίου η ROM είναι επίσης πάρα πολύ καλή, ψάξε για την Black Perl! Είναι του Panosha από το Navimania.gr! Όσο για το HD εμενα μου βγάζει συνήθως 3 μέρες με κανα 2 ώρες WiFi, καμιά ώρα τηλέφωνο και λίγη μουσική! Εξαρτάται, εάν του πίνεις το αίμα όλη την ημέρα, τότε είσαι στη φόρτιση κάθε μέρα, εάν το αφήνεις στην ησυχία του και το χρησιμοποιείς σαν ένα απλό τηλέφωνο σου βγάζει και 6 μέρες (Ω ναι, το έχω αναφέρει και στο MyPhone) 🙂 Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε εξυπνη συσκευή στην αγορά αυτό τον καιρό! @ Antreas Η 1.56 έχει κυκλοφορήσει επίσημα εδώ και καιρό από την HTC, η ACE την έχει… Συνέχεια »

Ed

Βασικα lockάρει απιστευτα γρήγορα GPS sat. Ακόμα και χωρίς ενημέρωση του QuickGPS (εβδομαδιαίο database δορυφόρων GPS).Το NDrive εχει καλη πλοήγηση, όπως και 3D απεικόνιση των δρόμων και των κτιρίων. (γι’αυτο έχει και 4 GB data στη καρτα των 8GB). Εχω και το Destinator 7 επανω – που είναι καπως πιο γρήγορο απο το NDrive.

Boy

Δοκιμάστε και το iGo με τους τελευταίους χάρτες!
Απλά δεν υπάρχει το UI, ενώ σε λίγο καιρό θα έχουμε και χάρτες NGi! (Δλδ αυτούς που έχει το Destinator εδώ και πόσα χρόνια με αποτέλεσμα να έχει άθλιο UI αλλά να αποτελεί μονόδρομο για πλοήγηση στην Ελλάδα)

Antreas

“@ Antreas
Η 1.56 έχει κυκλοφορήσει επίσημα εδώ και καιρό από την HTC”
Το ξέρω βρε, για να τον αστειέψω το είπα. Και η official πάντως η τελευταία με αυτά που διαβάζω στο myphone εδώ και λίγο καιρό είναι αρκετά καλή.
Και του Duty που ανάφερε, καλή και αυτή είναι. Έχει πείρα ο άνθρωπος

Boy

Upsy :Q

Meletis

File Kosta to egw an kai exw to iPhone ligo kairo sta xeria mou kai ontas owner enos iMac episis exo na pw pws den exw kanena kolima genikos.Apo filous pou to exoun perisotero kairo exei tixei na kolisei kai na thelei restart.
Pantws den nomizw na diafwnei kaneis pws to leitourgiko tis apple einai poli statherotero apo ta win mobile.
Kai para to oti exw iPhone paradexomai pws exei tromeres eleipseis pou thewrountai standard stin mobile phone koinotita.
Pantws kaloriziko an kai pisteuw pws kata bathos tha itheles kai ena iPhone???

Yiannis

ciao!!
kala,pws to kataferes kai to pires sxedon tsaba???:-)
na parw thn cosmote na ths pw na paw vodafone kai na mou kani kai emena prosfora oste na mhn figo….??les??xaxaxa!na prospathiso???ine polu kalo afto to htc!

Yiannis

mia xara!!
paliotera ithela na erthw kai egw vodafone gia ena blackberry alla teleftea stigmi alaxa gnomi kai etsi paremina cosmote…..tha dw ti tha kanw….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.