Δείτε την έκθεση IFA 2017 σε ένα βίντεο μέσα από τα μάτια του Techblog

Για ακόμα μια χρονιά (πρέπει να ήταν η 12η) το Techblog βρέθηκε στο Βερολίνο για να ζήσει από κοντά μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκθέσεις τεχνολογίας, την IFA 2017. Φέτος για πρώτη φορά η αποστολή μας είχε την υποστήριξη των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ με απεριόριστο 4G mobile internet που κάλυψε άριστα τις ανάγκες μας.

Κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων ημερών το Techblog έστελνε καθημερινά ενημέρωση με φωτογραφίες και κείμενο για όλες τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις από το Βερολίνο και την έκθεση IFA 2017. Ολοκληρώνοντας την αποστολή ετοιμάσαμε ένα χορταστικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των Samsung, Sony, Huawei και LG το οποίο ανέβηκε στο Fan Page του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Όλα τα πλάνα πραγματοποιήθηκαν με iPhone 7 Plus και DJI Osmo mobile.
Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα Μπιτινή για το μοντάζ και φυσικά τον ΓΕΡΜΑΝΟ για το support.

IFA 2017 βίντεο Samsung Sony Huawei LG, Δείτε την έκθεση IFA 2017 σε ένα βίντεο μέσα από τα μάτια του Techblog

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Σας ευχαριστούμε για όλα

bezilys

Κάτι άσχετο με το θέμα αυτό το σαιτ θα το φτιάξετε κάποτε πολύ απλό είναι για σαιτ τεχνολογιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Android Smartphones IFA 2017 Sony Xperia

Sony Mobile @ IFA 2017 [Booth tour video]

Στην έκθεση IFA 2017 η Sony Mobile είχε μια μεγαλοπρεπή παρουσία μέσα στο αχανές περίπτερο (booth) της μαμάς εταιρείας Sony. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να πιάσουμε στα χέρια μας πρώτοι τα νέα smartphones Sony Xperia XZ1 και Xperia XZ1 Compact τα πρώτα με Android 8.0 Oreo.

Gear devolo IFA 2017

devolo: Όλα τα νέα προϊόντα από την έκθεση IFA 2017 [+booth tour video]

Με πολλά νέα προϊόντα powerline αλλά και μια σημαντική αναβάθμιση για τα υπάρχοντα μοντέλα της έκανε αισθητή την παρουσία της η devolo στην έκθεση IFA 2017 στο Βερολίνο. Το Techblog ειχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο booth της εταιρείας και να σας μεταφέρει όλες τις ανακοινώσεις.

Business IFA 2017 interview Sony Xperia

Συνέντευξη με τον Hirotsugu Kitamori της Sony Mobile [IFA 2017]

Κατά την διάρκεια της έκθεσης IFA 2017 στο Βερολίνο είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε από κοντά με τον Hirotsugu Kitamori, Senior Product Planner της Sony Mobile και να τον ρωτήσουμε για τα νέα μοντέλα Sony Xperia XZ1 και Xperia XZ1 Compact αλλά και για τα επόμενα βήματα της εταιρείας.

Reviews featuredtv Hands-on IFA 2017

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video [IFA 2017]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση IFA 2017 και έχουμε στα χέρια μας το νέο αδιάβροχο Sony Xperia XZ1 με οθόνη 5.2″ Full HD, κάμερα 19MP με super slow motion video στα 960fps, επεξεργαστή Snapdragon 835 και μνήμη RAM 4GB. Δείτε το βίντεο.