LG BL40 Chocolate βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το εντυπωσιακό LG BL40 Chocolate με οθόνη αφής 4 ιντσών και “κινηματογραφικό” λόγο πλευρών 21:9! Το απίστευτο BL40 ξεχωρίζει με το μέγεθος και την ποιότητα κατασκευής. Η τεράστια οθόνη εμφανίζει σε landscape όλα τα εικονίδια του S-Class UI σε κανονικό μέγεθος, ενώ η κάμερα τραβάει φωτογραφίες 5 Megapixel και βίντεο 640×480 με 30fps. Το BL40 Chocolate διαθέτει Wi-Fi, GPS και είναι 3G. Δείτε το βίντεο.

, LG BL40 Chocolate βίντεο παρουσίαση

, LG BL40 Chocolate βίντεο παρουσίαση

, LG BL40 Chocolate βίντεο παρουσίαση

, LG BL40 Chocolate βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Κ

Δεν μου άρεσε…και εκτός αυτού,βλέπω ότι με τα χίλια ζόρια μπορείς να κινήσεις το δάχτυλο σου…είναι πολύ μικρή σε μήκος η οθόνη και πιστεύω είναι μεγάλο μεινόκτημα(εκτός των πολλών άλλων)

Κωνσταντίνος Κ

κοίτα,πέραν του ότι είμαι Sammy boy μπορείς να πείς ότι το Iphone μπροστά του δεν φτουράει!
ενώ άλλα τουλάχιστον καταφέρνουν να το ανταγωνιστούν!
α,πάντως πολύ ωραίο βίντεο!και καλούτσικό φαίνεται σαν κινητό 🙂
Α,μπορείς να κάνεις ένα βίντεο με τις δυνατότες του σχετικά με το FlashUI του;
(θυμάμαι λέγανε για διπλά παράθυρα στον browser και τέτοια στις διαφημήσεις της LG)
🙂

aris

καλο τηλεφωνακι….
αλλα μονο και μονο που ειναι lg. 🙂
καλη και η οθονη 4,1 αλλα θα οχι και 21:9

Κωνσταντίνος Κ

Συμφωνώ απόλυτα όμως με τον Aris
πες τα αγόρι μου 🙂 Lg και καλό κινητό…μπααααααααααααααααααα! χιχιχιχι
δεν ήθελα να το πω μη στενοχωρεθεί ο Κώστας

alekos

κινητάρα!

GIWRGOS

PLIROFORIAKA I LG PEDAKIA EINAI TRITI KALUTERI ETERIA STON KOSMO SE PWLISEIS KINITWN KAI TILEORASEWN ASXETA AN EDW EINAI ELLADA KAI MAS TIN PAROUSIAZOUN FTINIARA I LG EINAI APO TIS KORUFAIES ETERIES PAGKOSMIWS APLA ZEITE ELLADA

kostas

καλο κινητο αλλα ελεος με τις τιμες 400,500,600 κινητο παιρνεις οχι αυτοκινητο.Αυτο το κινητο θα επρεπε να κανει λιγοτερο γιατι το browser δεν ειναι και τελειο.Τεσπα πολυ εντυποσιακο,γι αυτο που λετε για την LG νομιζω πως ειναι μια απο τις καλητερες εταιριες.

louckas

έλεος πια με την lg. μια χαρά είναι η εταιρεία και η ποιότητά της. σε άλλες χώρες της ευρώπης θεωρείται από τις καλύτερες σε ποιότητα. επίσης έχει βραβευτεί για το arena… (https://www.hitechreview.com/phones/lg-km900-arena-won-eisa-award/14516/)

giannis

ρε παιδια θελω να παρω κηνιτο και βρισκομαι αναμεσα στο se vivaz to lg bl40 new chocholate kai sto se x10 mini pro. τι προτεινετε?????? εχς διαβασει πολα απο τα σχολια σασ και για τα τρια κηνιτα και ειμαι σε φοβερο δυλημα !!!!!! please help !!!!

poph

μου το φερανε δωρο στα γενεθλια μου και πρεπει να πω οτι ειναι φανταστικο!
ειλικρινα δν το περιμενα επειδη ειναι λιγο μεγαλο..αλλααα ολα ΟΚ ειναι !
σας το προτεινω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.