LG X110 with Vodafone Mobile Connect

Κρατάμε στα χέρια μας και παρουσιάζουμε το πολυσηζητημένο LG X110, το mini laptop που στέκεται με αξιώσεις απέναντι στην πρωτοκαθεδρία των ASUS και Acer. Το μικρό της LG που πουλάει σαν ζεστό καρβέλι ψωμί και όχι άδικα. Μαζί χρησιμοποιούμε το USB modem Vodafone Mobile Connect για broadband internet παντού(;) ενώ το συγκρίνουμε σε διαστάσεις με το netbook ASUS Eee PC 900. Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε σήμερα.

LG X110

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis - xblog.gr

Είναι η τρίτη εβδομάδα που το έχω και είμαι κατευχαριστημένος! Το χρησιμοποιώ κυρίως για εξωτερικές δουλειές και για σερφάρισμα στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ και όταν ξυπνήσω, μέχρι να ανοίξω το μεγάλο laptop στο γραφείο, χεχε!

Εντάξει ρε υπερβολικός είσαι σχετικά με το ότι δεν είναι netbook. Και το LG 1,20 kg ζυγίζει και είναι 10″!

Τάσος Βελιάδης

Το LG είναι τρελό εργαλείο. Το έχω κι εγώ 2 βδομάδες και είναι πολύ ανώτερο από αρκετά άλλα netbooks Που έχω δουλέχει.

Πιστεύω οτι η σύγκριση με το Asus 900 το αδικεί λίγο, σίγουρα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, αλλά είνια αρκετά ισχυρότερο λόγω Atom επεξεργαστή και με φοβερή οθόνη (10άρα) τεχνολογίας LED. Το μόνο κακό του είναι οτι δνε έχει bluetooth το μονέλο που έρχεται Ελλάδα.

Το πληκτρολόγιο του είναι πολύ βολικό μιας και είναι παρόμοιο με των πιο μεγάλων Laptops και ο δίσκος του είναι πολύ μεγαλύτερος από του Asus.

Σίγουρα είνια πιο βαρύ από το Asus 900 αλλά είναι πιο φθηνό και πιο ελαφρύ άπό το αντίστοιχο 10άρι netbook της Asus το οποίο ζυγίζει περίπου 1,5kg.

Τέλος πιστεύω οτι η εμφάνιση του είναι πολύ εντυπωσιακή μιας ακι είναι γυαλιτερό, ειδικά το άσπρο μοντέλο που έχω εγώ ( άσρπο μέσα κι έξω) είναι τέλειοοοοοοοοοο !!!!!!

Manolis74

Κώστα πολύ ωραία παρουσίαση.Το LG το έχω περίπου 10 μέρες και σε γενικές γραμμές είμαι
πολύ ευχαριστημένος.Πολύ καλή οθόνη και αν και δεν το περίμενα οι 10 ίντσες είναι μιά χαρά
για βασικές εφαρμογές ίντερνετ αλλά και για ταινίες.Στις απλές εφαρμογές που κατά κύριο
λόγο το χρησιμοποιώ είναι μιά χαρά και ας είναι καλά όλοι αυτοί που έχουν ξεκλείδωτα δίκτυα
αφού όπου και να βρεθώ πάντα θα είμαι online 🙂
To design του και η γενικότερη ποιότητα κατασκευής του ώς τώρα με έχει αφήσει πλήρως
ικανοποιημένο.Συνολικά στα 400 ευρώ νομίζω ότι είναι μία άριστη επιλογή.

varonos

Paidia tora apo X110 sas grafo. H othoni einai gia emena ola ta lefta, eno den nomizo oti ysterei se kati (isos ena bluetooth to h8ele…). einai arketa grhgoro kai aprovlimatisto. Mexri kai Photoshop portable tou evala kai trexei teleia. Me liga logia VALUE 4 MONEY!

ek

τί γνώμη έχετε για τον ήχο; μπορείτε να ακούσετε μουσική – από ακουστικά ή κάποια άλλη έξοδο ; γιατί εγώ που δοκίμασα τον βρήκα απαράδεκτο… χειρότερο από κάθε πχ κινητό τηλέφωνο που είχα ποτέ!

sorentoclub

Και εγώ κάτοχος πλέον (χριστουγεννιάτικο δώρο),χρόνια πολλά κια όλας…
λοιπόν έχω εντυπωσιαστεί.Δουλέυω με mac και με παιδέυει λίγο όσο αφορά τις λειτουργίες αλλα αν περιμένω από την apple για κανένα μικρό σώθηκα…
στα αρνητικά θα έλεγα ότι το “μπλέ δόντι” είναι το κυριαρχο πλήν που έχει αλλα δεν ξέρω πόσο θα άντεχε η μπαταρία του.περίπου αυτονομία έχω 1,5 με 2 ώρες δουλειάς όμως.Δεν το έχω δουλέψει αρκετά και περιμένω από εβδομάδα να δούμε και λίγο παραπάνω πράγματα.Σιγουρα όμως τις πρώτες μου ανάγκες (ιντερνετ και άδειασμα καρτών σε σκληρό) τις υπέρκαλύπτει χωρίς να χρειάζετε να κουβαλάω ένα αρκετά μεγαλύτερο και βαρύτερο macbook.
Περίμενα αρκατό καιρό ΄την ανάπτυξη αυτής της κατηγορίας και χάρηκα ιδιαίτερα καθώς οι τιμές είναι πολύ προσιτές ποιά και τα μηχανήματα ποιό σοβαρα..
Καλό βράδυ και καλες γιορτές….

sorentoclub

Τα mac έχουν την δικιά τους λογική.Το ντιζάιν σίγουρα παίζει ένα ρόλο στην καθημερινότητα μας και σίγουρα αξίζουν από λειτουργική πλευρά.Πρέπει μια μέρα ως ειδικός να ασχοληθείς με την οθόνη και την διαφορά που φαίνετε να έχουν τα imac 20′ από τα 24′.Θα σου στείλω μύνημα για λεπτομέριες…καλή συνέχεια και Χρόνια Πολλά και πάλι…

thanasisL

Kali xronia se olous!
pira kai gw to LG X110 alla de mporo na sindethw sto internet.. Exw Connex sta 2 Mps kai mou ehoun dwsei apo ton Ote to router Baudtec.de eimai sigouros ti ginetai me tis ruthmiseis tou IP Operator: eno blepei oti yparhei asurmato diktuo, kai oti to onoma tou einai OTE CONNX, to IP Operator vgazei oti ginetai sundesi, alla sti pragmatikotita den sundeetai sto internet. pragmatika de ksero ti na kanw..
mporei na voithisei kaneis??
Euharistw.

ek

thanasisL, είχα και εγώ σχετικό πρόβλημα με τον IP Operator και τελικά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα των Windows για την σύνδεση. Στις ιδιότητες του “Ασύρματη σύνδεση δικτύου”, κλικ στο “Χρήση των Windows για ρύθμιση του ασύρματου δικτύου”.

thanasisL

cVlachakis ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δε δουλεύει ούτε με το ethernet.
ek έκανα αυτό που μου λες και συνδέθηκε για λίγη ώρα με κάποιο άλλο δίκτυο το οποίο ήταν ξεκλείδωτο.
Λέτε να υπάρχει πρόβλημα με το modem που χρησιμοποιώ? Μήπως πρέπει να το γυρίσω στην otenet και να πάρω κάποιο αναβαθμισμένο? Ευχαριστώ και τους δύο

thanasisL

cVlachakis, το modem που χρησιμοποιώ είναι το BAUDTEC MODEM/ROUTER PSTN. Άρχισα να το χρησιμοποιώ τον περασμένο Ιούνιο. με τον desktop πού εχω δεν εχω κανένα πρόβλημα (συνδέεται με ethernet), καθώς και με τον TOSHIBA SATELLITE laptop που επίσης εχω. Ο TOSHIBA συνδέεται ασύρματα, και έχω κλειδώσει το BAUDTEC με 64BIT WEP key δηλαδη με 10ψηφιο αριθμό. Και οι δύο αυτοί Η/Υ έχουν windows vista.
Για το LG τωρα, δοκίμασα να κάνω αυτό που λέει ο ek παραπάνω, αλλά δουλειά δε γίνεται.. αν και ο οδηγός σύνδεσης ασύρματου δικτύου των Windows (οπως και με ο IP OPERATOR) ”βλέπουν” ότι υπαρχει το ασύρματο ΄δικτυο OTECONNX, παρ΄όλα αυτά δεν με συνδέει.
Και παλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

thanasisL

cVlachakis σε ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια: η λύση ήταν ακριβώς αυτή που μου πρότεινες. σε ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι το techblog να πάει ακομα καλύτερα φετος! συνεχίστε την καλη δουλεια παιδιά, βοηθάτε πολύ κόσμο.

ps:για την ιστορία και μόνο, μεχρι να λύσω το πρόβλημα, κανείς απο otenet, conneχ etc.., δεν μπορεσε να με καθοδηγήσει, παρόλο που η λύση ηταν στη σελιδα της connex οπως μου είπες, και άρα υποτίθεται(!) οτι οι εργαζόμενοι στα helpdesk της connex γνωρίζαν το προβλημα ασυμβατοτητας του baudtec με τα windows xp sp3. τα συμπεράσματα δικά σας..

orionas

Μηπως γνωριζει κανεις εαν δεχεται αναβαθμιση μνημης?καπου διαβασα οτι παιρνει 1 GB DDR2?Ευχαριστω εκ τον προτερων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.