Reviews

Samsung Galaxy A7 lite review: Σε ακολουθεί παντού

Η τηλεκπαίδευση έφερε και πάλι στο προσκήνιο τα tablet. Όχι, ότι είχαν ξεχαστεί ποτέ σίγουρα όμως το ενδιαφέρον για αυτά δεν ήταν τόσο έντονο. Και μπορεί μοντέλα όπως το εξαιρετικό Galaxy Tab S7+ να μας παρουσιάζουν το πως πρέπει να είναι ένα Android tablet σήμερα, υπάρχουν και πολύ πιο οικονομικές επιλογές για να κάνεις τη δουλειά σου όπως πρέπει. Μια από αυτές είναι και το φρέσκο Galaxy Tab A7 lite. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Τηλεκπαίδευση, επικοινωνία με φίλους, ψυχαγωγία, gaming. Μέσα από την μεγάλη οθόνη ενός tablet μπορείς να καλύψεις αυτές τις ανάγκες. Δεν χρειάζεται όμως απαραίτητα να είναι και πολύ μεγάλη. Η οθόνη 8.7 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1340×840 pixel του Galaxy Tab A7 lite μπορεί να συνδυάσει την εμπειρία θέασης με την πρακτικότητα μέσα σε ένα μικρό πακέτο που μπορείς να μεταφέρεις παντού και με άνεση.

Με ποιότητα κατασκευής που δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτή την κατηγορία τιμής – 200 ευρώ και κάτω – με μεταλλικό περίβλημα και λεπτά πλαίσια οθόνης, το νέο προσιτό tablet της Samsung αποκτά τη δική του θέση ανάμεσα στις επιλογές σας. Ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT8768T, 3GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να αναβαθμιστεί έως το 1TB με κάρτες μνήμης micro SD.

Κυκλοφορεί Ελλάδα σε δύο εκδόσεις, WiFi only με τιμή 179,90 ευρώ και WiFi+4G με τιμή 199,90 ευρώ. Διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία με ήχο Dolby Atmos, βασική κάμερα 8 Megapixel με Auto Focus και selfie 2 Megapixel. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5100 mAh και μπορεί αν φορτίσει γρήγορα με 15W και τον εν λόγω φορτιστή, μέσα στο κουτί. Τρέχει Android 11 με OneUI 3.1.

Μιλάγαμε για τηλεκπαίδευση πιο πριν και το tablet είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στα χέρια ενός παιδιού. Η Samsung έχει φροντίσει να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο στο περιεχόμενο και τις εφαρμογές του tablet με το Samsung Kids. Μέσα από αυτή την προεγκατεστημένη εφαρμογή μπορείτε να διαμορφώσετε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου το παιδί θα μπορεί να εξερευνήσει το ίντερνετ και να συνδεθεί με τον κόσμο.

Το Galaxy Tab A7 lite κυκλοφορεί σε δύο χρώματα Γκρι και Ασημί και αποτελεί σήμερα μια ακόμα ενδιαφέρουσα επιλογή στα tablet αυτής της κατηγορίας τιμή και αυτού του μεγέθους οθόνης.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.