Samsung Galaxy A8 (2018) ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε (unboxing) το νέο Samsung Galaxy A8 (2018) με οθόνη αφής 5.6 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση Full-HD+ (1080×2220 pixel), οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7885, μνήμη RAM 4GB και διπλή selfie κάμερα 16MP + 8MP.

Το νέο Samsung Galaxy A8 (2018) είναι δίκαρτο 4G με επιπλέον υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD έως 256GB και έχει κωδική ονομασία SM-A530F/DS. Ενσωματώνει μνήμη 32GB και έχει ραδιόφωνο FM.

Η κεντρική κάμερα είναι 16 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο έως και Full-HD με 30fps, είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68 και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000 mAh και δυνατότητα fast charge με τον παρεχόμενο φορτιστή.

Το νέο Samsung Galaxy A8 (2018) μας το παραχώρησε η WIND για τις ανάγκες τις δοκιμής και θα το βρείτε διαθέσιμο από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου με τιμή 499 ευρώ.

Samsung Galaxy A8 (2018) ελληνικό unboxing video, Samsung Galaxy A8 (2018) ελληνικό unboxing video

Samsung Galaxy A8 (2018) ελληνικό unboxing video, Samsung Galaxy A8 (2018) ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

500€ για full hd στα 30 fps? Why is that?

giorgosgek

ενα φθηνοτερο s8 και χειροτερο…σχετικα. Μονο απο καν σκρουτζομαγαζο εννοειται

VasiliS7edge

Αν ήταν στα 399€ θα ήταν παρά πολύ καλή επιλογή. Αλλά μάλλον δύσκολα θα πέσει η τιμή του καθώς ίσως να είναι τα μοναδικα στην κατηγορία Α και βλέπω ότι η τιμοκογιακη πολιτική της Samsung έχει Applοποιηθει. 🙃

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

για να το επιλεξεις απο το s8 η γνωση σου για τεχνολογια κ κινητα πρεπει ναναι αναλογη του ταξιτζη -χρηματιστη

Tsosmi

Και στο περσινό μοντέλο έτσι ήταν τα SIM και SD trays πάντως.

I am

Η μετριότητα στο μεγαλείο της

aggelos

υποθετω πως ολοι εδω που γνωριζουμε λιγο απο τεχνολογια καταλαβαινουμε ποσο φανταστικη επιλογη θα ειναι σε τρεις με τεσσερις μηνες που στο skroutz το s9 θα κανει 800 το s8 θα κανει 520 και το α8 360 ευρακια.

spirios1992

Συγγνωμη στο πλαι πανω απτο power εχει speaker grill?

I am

Φίλε παίρνεις g4 με 400 εδώ και μισό χρόνο ποιο α8…

JohnWave

Καλή χρονιά να ευχηθούμε όλοι στο μαγικό κοπίδι! Πάντα κοφτερό και να έχει τη χαρά να συμμετάσχει σε όσο το δυνατό περισσότερα hands on από το αφεντικό του!

Στα περί του Α8 τώρα…Εννοείται πως στην τιμή κυκλοφορίας του είναι κουλό να το αγοράσει κάποιος την ώρα που το S8 κοστίζει 580€ ( και θα πέσει σύντομα με το launch του S9) και το OnePlus 5T 500. Όταν πέσει στα 300€ τότε θα πρέπει να συγκριθεί με συσκευές που θα βρίσκονται στα επίπεδα τιμής. Η οθόνη του από όσα διάβασα είναι πολύ καλή σε color accuracy, η μπαταρία του μετρήθηκε στις 92h endurance (καλό σκορ) και η κάμερά του βγάζει καλές φωτό μέρα και βράδυ αλλά δυστυχώς του λείπει ο σταθεροποιητής. Στο Antutu έδωσε σκορ γύρω στις 85000 ( όσο και το S6 αν θυμάμαι καλά) αλλά η GPU του υστερεί. Σαν design, ωραίο θα ήταν να είχε τα bezels του S8 αλλά δεν αποτελεί ναυαρχίδα οπότε δικαιολογείται. Αυτά.

Γιώργος Μπλατσαρας

Ναι, μηχανήματαρες όλα τους… Ε ρε τρολαρισμα που θέλετε…

giannogeorge

Μιλάμε τι χάλι είναι αυτό;;; Τι τεράστια bezels είναι αυτά;;;;

Al-x

Πράγματι δε λέει και πολλά… σε σχέση με s8 τα μπέζελ του κάνουν πάρτι!! *κάτι άσχετο, έχει ψιλο-γαργαλιθεί το techblog.gr με διαφημίσεις; σε ένα άρθρο βρήκα 7 χαχαχχα

Γιώργος Κ.

To 13.12 είναι πολύ επώδυνο. Χτυπάς το κοπίδι πάνω στην επιφάνεια του κινητού ; Δεν κόβεις κρεμμύδι για σαλάτα !

Christz

Γιατί πλέον βγάζουν 2καρτα τα κινητά τους; Γιατί έβαλαν το δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από την κάμερα τούς; Γιατί βγάζουν blazer less τα κινητά τούς; Λέτε να ζήλεψαν κάποιον άλλο κατασκευαστή που εδώ και χρόνια τα έχει φέρει όλα αυτά και τον κοροϊδεύαν πολλοί ακόμη και εδώ μέσα;

Kos

Πολύ πρακτικό η ξεχωριστή κάρτα sd αλλά να ρωτήσω γιατί έχει διπλή κάμερα μπροστά και όχι πίσω σε ποιους απευθύνεται;

Τακης

Κωστα σοβαρα τωρα 5 λεπτα για να ανοιξεις το κουτι ???
Κακασχημο και μεγαλα μπεζελ , δεν βρισκω τον λογο που το βγαλανε , και στα 500 ευρω ?? που με 570 παιρνεις το σ8 πολυ ανωτερο ??

John

Πολυ ποιοτικη οθονη (AMOLED) και καμερα (κυκλοφορουν και βιντεο με συγκρισεις με το S8). Ακριβο βεβαια αλλα η τιμη του θα πεσει γρηγορα. Εκει γυρω στα 350-400 ειναι καλη αγορα.

Ιωάννης jb

Κώστας Ζ.. Πολύ σωστό αυτό με το βίντεο.. Και δεν είναι μόνο τα fps αλλά και η ποιότητα η οποία φοβάμαι πως θα είναι χαμηλή..
I am.. Και αντιπροτεινεις g4 για να παίζεις με τη τύχη σου;;
Πολύ όμορφο αυτό το μαύρο αν δεν είχε και αυτά τα περίεργα με το ηχείο και την υποδοχή σιμ..
Αρχική 499 και έχει 32αρα ρομ;; πάμε καλά;;
2018 έχουμε όχι 16

Ιωάννης jb

aggelos.. Σε πόσο θα κάνει 360;; Πες καλύτερα ένα εξάμηνο και αν..
Για κάτσε δε κατάλαβα! τόσο λίγα σου φαίνονται εσένα τα 360;; Εγώ θέλω σχεδόν ένα μήνα για να βγάλω τόσα!
Χίλιες φορές να πάρει κανείς ένα xa2 ultra που και φθηνότερο θα είναι και καλύτερο ή μια περσινή ναυαρχίδα, σχεδόν τόσα έκανε το Xz1, p10 πριν 2 μήνες

Steve

Εξαιρετικό τηλέφωνο κορυφαία ποιότητα κατασκευής αλλά στα 500 περνώ το s7edge p10 mi mix και αλλά πολλά στα 350 πιστευω θα κανει αίσθηση μέχρι τότε καλο καλοκαίρι

Ρηνα

Αυτο με την Sim κι την sd το εχει το Samsung galaxy A5 2017

jimaras

δεν θα αναφερθω οτι στα ιδια και πιο λιγα χρηματα υπαρχουν πολλες καλυτερες επιλογες,απλα θα πω οτι πιο φθηνο με παρομοιο design και ακομη καλυτερο ειναι το lg g6,θα σας προτεινα να του ριξετε μια ματια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.