Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 edition) με οθόνη 10.1 ιντσών Super Clear LCD ανάλυσης 2560×1600 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5420 1.9GHz, μνήμη RAM 3GB ενσωματωμένη μνήμη 32GB, GPS, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και πενάκι.

To Note 10.1 2014 τρέχει Android 4.3 Jelly Bean και η τιμή του ξεκινάει από τα 500 ευρώ. Δείτε το βίντεο!

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 edition) πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition hands-on, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition hands-on, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition hands-on, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition hands-on, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition hands-on, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition βίντεο παρουσίαση

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition hands-on, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Κώστα πολύ καλό το review όπως πάντα. Είμαι στη διαδικασία να πάρω ταμπλετ αυτή την περίοδο και το συγκεκριμμένο το σκέφτομαι. Το πενάκι αξίζει πραγματικά, αλλά δε ξέρω περίμενα να έχει πιο smooth λειτουργία με τέτοιο τέρας επεξεργαστή και ειδικά με 3GB Ram.

Batman

Εγώ έχω το μοντέλο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή το LTE και δεν υπάρχει το lag του οκταπύρηνου.Και γω τον ίδιο προβληματισμό είχα φίλε Nickolas.

Nickolas

@Batman
A κατάλαβα το μοντέλο με το LTE έχει δηλαδή τον snapdragon 800 της qualcomm. Είναι όμως πάνω από 100 ευρώ διαφορά και δεν ήθελα να ξεπεράσω τα 500 με 530 ευρώ, συν του οτι δε χρειάζομαι το lte. Τώρα χρειάζεται σκέψη το πράμα.

Μάκης

Μπράβο Κώστα ένα ακόμα καταπληκτικό review! Μας έλειψες τόσο καιρό. Άντε να παίρνει σιγά σιγά φωτιά και το μαγικό κοπίδι!

jonjon

Εξαιρετικός! Το tablet ενδιαφέρον.

tiamat

πολυ ωραιο hands κωστα !! το τελευταιο καιρο σαν να απεχεις λιγο, βεβαια πολυ καλοι και οι συνεργατες σου αλλα ο κωστας ειναι ενας και αναντικαταστατος.

τωρα για το ταμπλετ τι να πουμε τωρα…ειναι τα παντα ολα!!!! πραγματικα οτι καλυτερο… και αν καποιοι περιμενουν μεγαλυτερη ανεση απο τα 3 giga ραμ ,μη ξεχνανε οτι διαθετει το knox που το βαραινει και ουσιαστικα με αυτο η samsung τους δινει 2 ταμπλετ σε μια συσκευη…

dimitris

Κώστα βάλε link με το wallpaper 😀

drevan

για pdf ειναι καλυτερο αυτο η το ipad air ? μονο για διαβασμα ενδιαφερομαι , τιποτα αλλο.
ρωταω γιατι το ipad exei 4:3 ενω το galaxy note 16:9. παιζει ρολο αυτο ?
το να ανοιγουν pdf einai kai ta 2 το ιδιο αποτελεσματικα ?

MANOS

@drevan αν ενδιαφέρεσαι μονο για διάβασμα και λίγο από όλα τα αλλα πας ασυζητητί σε iPad, ειδικά η αναλογια του όπως λες 4:3 είναι πολύ βολικότερη στο διάβασμα, λογικά θα έχει και καλύτερη αυτονομία. Kαι τα δυο είναι το ίδιο αποτελεσματικά σε ότι κάνουν απλά το Note έχει το πενάκι που κανει παπάδες όπως είπε και ο Κώστας.

Spyros

Μπράβο Κώστα τέλεια παρουσίαση όπως πάντα, όσον αφορά το tablet είμαι χρήστης Ipad air και δεν βρίσκω το λόγο κάποιος να πάρει αυτό πραγματικά όμως μου βγήκε η ψυχή με τόσο lag, κατα τη γνώμη μου το iPad ειναι μονόδρομος στα tablet, όσο για κινητό έχω μόνο nexus για το λόγο του lag

drevan

το ipad air ειναι ακριβο αν το δεις σαν tablet για αυτα που προσφερει. ποσο μαλλον για διαβασμα pdf που το θελω εγω. ακουσα και διαβασα ομως οτι εχει τεραστια διαφορα σε apps τοσο σε ποικιλια οσο και σε λειτουργικοτητα. απο την αλλη εδω εχει multitasking και s-pen για σημειωσεις..
δυσκολη επιλογη…
το note ξερει κανεις αν εχει σημαντικο lag ?
απο pdf readers και annotator ξερει κανεις τι παιζει στα 2 αυτα tablets ?

tiamat

ρε παιδια! μη λεμε οτι μας κατεβαινει στο μυαλο!!..
το βιντεο ειναι πανω απο μιση ωρα! λοιπον πειτε μου σε ποιο σημειο (λεπτα και δευτερολεπτα) παρατηρησατε υποψια lag!!…

εδω ανοιγε 2 και 3 παραθυρα ταυτοχρονα εχοντας αναλυση 2Κ και το εργαλειο δε χαμπαριαζε χριστο!!τι λεμε τωρα!…

ioannis

Ειμουν ανάμεσα σε airpad και στο note2014 πήρα το παραπάνω σε έκδοση για 4G και πραγματικά είναι ότι καλύτερο και με την οθόνη του είμαι παραπάνω από ικανοποιημενος από την ποιότητα και την γωνία θέασης είναι σχεδόν τέλεια καλή υποστήριξη στο μέλλον να έχει και όλα καλά

ft

Παρολο το πολύ καλο Software,ειναι βαρυ στο scrolling ακομη k με λιγο lag.Θελουν ακομη δουλεια οι ταμπλετες της sammy.

Γιώργος

Πολύ καλή η παρουσίαση φίλε Κώστα. Να σου θυμίσω όμως πως Led Flash είχε και το Motorola Xoom.

Θοδωρής

Και το nexus 10 έχει την ίδια οθόνη , καλή ποιότητα ,2g ram, lefd flash και υπήρχαν λίγα κομμάτια στο Πλαίσιο τις γιορτές με τιμή 299 ευρώ.

konstantine73

Από αρκετά βιντεάκια που εδώ δει, το μοντέλο με τον σναπ 800 είναι πολύ πιο σβελτο από αυτό με τον Exynos….

Theo

Σας γραφω απο το note 10.1 2014 edition αλλα με τον 800αρη.Δεν υπαρχει ειναι τερας το ταμπλετ. 😊

bill

Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος:
ΝΑΙ το touchwiz είναι βαρύ και υπάρχει κάποιες στιγμές ένα μικρό lag ΑΛΛΑ σε όλες της εφαρμογές και λειτουργίες το μηχάνημα πετάει!!!
Γενικά είμαι υπερευχαριστημενος, μιλάμε για απίστευτη εμπειρία χρήσης που στην τελική αυτό μετράει

nick

πολθ καλο εργαλειο αλλα εχω την εντυπωση πως κατι ετοιμαζει και η lg στις 10΄΄ με snap800 και ειμαι σιγουρος θα ειναι πολυ πιο προσγειωμενη η τιμη του απο τα 500+ tou samsung.

drevan

γνωριζει κανεις τις διαστασεις της οθονης του note 10.1 και του ipad air ?
εννοω μηκος και πλατος οθονης του καθενος , χωρις bezel φυσικα.
ευχαριστω

Batman

Επειδη το εψαξα πολυ πριν το παρωτο lte,το μοντελο με τον snapdragon 800 δεν κολλαει και ειναι πιο δυνατο στα γραφικα το αλλο με τον exynos κολλαει.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΡΟΧΟΝΕΣΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΓΕΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΔΕΚΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ .ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ asus memopad 10 fhd me302c wifi 32 gb Η SAMSUNG που μπορω οπως και το προηγουμενο με δοσεις.Αν εχετε την καλωσυνη μου απαντατε.ΕΥΧΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

drevan

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΕΡΟΧΟΝΕΣΙΑΣ
google nexus 10.1 , 300 περιπου

Efoyla5

Εχω ακριβως αυτο 8πυρινο δεν μ εχει κολληση ποτε….σε οποιο σιτε κ να μπω μαινει στο δευτερόλεπτο απο χρωματα φανταστηκα απο φωτοφραφικη δεν υπαρχει…χαλάλι τα λεφτα του…

xristos nteroxonesias

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για την απαντηση σχετικα με το NEXUS που πραγματικα μου αρεσει.Ν α τολμησω να ρωτησω αν υπαρχει αντιπροσωπεια γιατι δεν βρηκα τιποτε???Ευχαριστω πολυ.

Χρίστος

Μιας και ειμαι κατοχος ipad air και note 10.1 (wifi) μπορω να πω οτι δεν βρίσκω το λογο να προτιμήσει κανεις το note. Βαρος, αβολη αναλογια οθονης, lag, μπαταρία ειναι τα μειονεκτηματα του note. Απο την αλλη το ipad air εχει θεματα σταθεροτητας στο safari και φυσικά το μόνιμο προβλημα που λεγεται itunes. Προτείνω δωστε κατι παραπανω και παρτε ενα 32 air, για μενα τα θετικά του ειναι πολύ περισσοτερα απο τα αρνητητικά του.

john

Βρε παιδια να αγωρασω ipad air ήSamsung galaxy note 3 10.1 2014 edition?
(katoxos xperia tablet z)

anastasia

Παιδιά καλησπέρα! Επειδή το χρειάζομαι για τη δουλειά μου, μήπως ξέρετε εάν μπορώ να επεξεργαστώ κείμενα στο word? να κατεβάσω/γράψω/αποθηκεύσω κλπ ως word (όχι ως σημειωματάριο ή κτ παρεμφερές)? Γενικά σε όλα τα android υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κώστας

Να ρωτήσω κάτι; Θέλω να πάρω ένα καλό τάμπλετ μέχρι 400€. Η ερώτηση είναι: υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση KitKat 4.4.2 για το συγκεκριμένο τάμπλετ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.