Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy Note 9 στην έκδοση N960F με 6GB RAM και 128GB ενσωματωμένη μνήμη και τιμή 1049 ευρώ. Πρόκειται για την ευρωπαϊκή έκδοση με τον επεξεργαστή Exynos 9810. Δείτε το βίντεο.

Δέκα μέρες μετά το unboxing video και είμαστε σε θέση να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για το Note 9 και το ποιες είναι οι δυνατότητές του.

To Samsung Galaxy Note 9 έρχεται με οθόνη αφής 6.4 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση Quad+ HD, dual camera 12MP + 12MP με οπτικό ζουμ 2x και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), selfie camera 8MP, πενάκι S Pen με εξελιγμένες λειτουργίες, αναγνώστη προσώπου, ίριδας και δαχτυλικών αποτυπωμάτων, σταρεοφωνικά ηχεία AKG και μπαταρία με χωρητικότητα 4000mAh.

, Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό hands-on video review

, Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό hands-on video review

, Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό hands-on video review

, Samsung Galaxy Note 9 ελληνικό hands-on video review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
And.k

1000 ευρο λεει.χαχαχαχα.καληνυχτα και αυριο που λεμε

Thanoslam

Δεν άκουσα να λες τίποτα για την τιμή. Όταν παρουσιάζεις το iPhone όλο γι αυτό μιλάς. Α ξέχασα έχει μόνο 1049 € το note.

Petros

Τα Note ειναι το τηλέφωνο με όλη την σημασία smartphone , κάνει τα πάντα

JohnWave

Ευχαριστούμε για το hands on review 🙂 Για τις σημερινές skroutz τιμές, είναι τρελό κάποιος να δώσει 400€ περίπου παραπάνω σε σχέση με το S9 Plus για να αποκτήσει το πενάκι, + 64GB + 0,2″ + 500mAh. Mε τίποτα. Κατά τα άλλα είναι μια πάρα πολύ συσκευή η οποία ωστόσο σε σχέση με το P20 Pro υστερεί στις βραδικές λήψεις και το zoom. Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς υπερτερεί ( λήψεις κάμερας ως και το απόγευμα, οθόνη, design, επεξεργαστής, video, ήχος). Το πενάκι όντως είναι σαφώς καλύτερο σε μαύρο χρώμα. Το κίτρινο φαντάζει παιδικό και φτηνό. Όσο για το μέγεθος, προσωπικά με το S9 Plus κατάλαβα ότι δεν μπορώ να πάω παραπάνω για χρήση με το ένα χέρι.

Makis

@ Thanoslam

Ούτε που το είδες το βίντεο. Και για την τιμή λέει, και για το αν αξίζει λέει το ποσό, και για τις δόσεις λέει. Δες το βίντεο φίλε.

Παναγιώτης

Πολύ ακριβό. Ένα κινητό είναι και τίποτα παραπάνω. Δεν αξίζει να δώσεις μια περιουσία για να το αποκτήσεις.

Γιώργος Κ.

Συμφωνώ με John wave. Κάτοχος note 8 και δεν το αλλάζω μέχρι τουλάχιστον να πέσει στα 700 πλην το 9. Ο μόνος λόγος αλλαγής είναι η μπαταρία.

NikosAr

Οκ …. με πείσατε να μην το αγοράσω … τι να πω … να προσπαθείς να κάνεις ….τι …με το κινητό …εργαλείο σου λέει … δεν θέλω να γίνω μάστορας ..θέλω απλά πράγματα κι όχι να πρέπει να ασχολούμεθα να μάθω τι κάνουν 1.000.000 ρυθμίσεις. Ούτε όμορφο το λες, ούτε ποιότητα βλέπω !

Makis

@ NikosAr…δεν έχεις και άδικο. Εκατομμύρια ρυθμίσεις λες και που θα χρειαστούν στους περισσότερους

Paul

Για android κινητό μάξιμουμ 200 ευρώ….Σιγά μη σκάσω ένα χιλιάρικο για Samsung η οτιδήποτε άλλο και να ψάχνω για ενημερώσεις στη Βουλγαρία Σερβία η ……..Αφγανιστάν
Ένα χιλιάρικο για λειτουργικό που υπάρχει και στα κινητά των 99,99 ευρώ

Nikopoup

@Paul δίκιο έχεις φίλε. Εγώ λέω να παίρνουμε το iphone 4 και όχι το X. Το ίδιο λειτουργικό είναι. Σιγά

Ταδε

Τσεκαρετε λιγο το honor note 10.

Paul

Nikopoup
Αυτό κατάλαβες έτσι ;
Ας σεβαστεί η Samsung και οι υπόλοιποι το χιλιάρικο που θα σκάσεις με υποστήριξη όσο η apple το iPhone 4 και μετά το συζητάμε

Δημητρα

Η Καλυτερη συσκευη του Πλανητη !!! Απλα Απιστευτο !!!

GREGORIO

Ας μου πει κάποιος έναν λόγο που χρειάζεται το Samsung Note 9 των 1049€ και όχι ένα Smartphone των 500€, ας μου βρει ρε παιδί μου μια χρήση που δεν γίνεται με ένα κινητό των 500€, το να δώσεις 1049€ ή αλλιώς 3 Ελληνικούς μισθούς για να ζωγραφίζεις στον ελεύθερο σου χρόνο επειδή έχει πενάκι ή για να βλέπεις ταινίες λυπάμαι που θα το πω αλλά είναι ο ορισμός του έπεσες θύμα του Marketing και αν το πάρεις και με δόσεις κιόλας (έλεος κινητά με δόσεις λες και παίρνεις σπίτι) να μην έχεις κανένα παράπονο όταν θα σε λένε πρόβατο, εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Κώστας στα 38 λεπτά του βίντεο κυριολεκτικά δεν βρήκε έναν ρεαλιστικό λόγο για να δώσεις 1049€, πραγματικά παιδιά η μόδα του να αγοράζεις πανάκριβα κινητά έχει περάσει και έχει ξεφτίσει, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ένα τέτοιο κινητό εκτός και αν είσαι χρηματιστής και θες να τσεκάρεις συνεχώς τα χρηματιστήρια ή αν είσαι διοικητικό στέλεχος πολυεθνικής και θες να τσεκάρεις συνεχώς τα email σου, για όποιον δήποτε άλλο λόγο το πάρεις απλά είσαι θύμα του Marketing και το να σε λένε πρόβατο θα είναι η καθημερινή συνήθεια. (Συγνώμη για την λέξη πρόβατο, για… Συνέχεια »

vladimiros

@GREGORIO Συμφωνω απολυτα μαζι σου και ενα περσινο κινητο κανει οτι κανει το Note 9 εκτος αυτα με το πενακι,οποιος θελει Note ας παρεις το 8αρι σιγα τις διαφορες που εχουν,μεχρι και η καμερα ιδια ειναι..εκτος βεβαια αυτοι που εχουν το ”μικροβιο” που λεμε, και αλλαζουν καθε χρονο κινητο..

Nikopoup

@Paul μα το ίδιο λειτουργικό είναι. Αυτό μας λες. Έχετε ξεφύγει εσείς τα funboys
Εγώ πάντως έχω κακή εμπειρία με τα updates της apple οπότε δεν θα επεκταθώ

panagiotis

Παιδια, πραγματικα δε καταλαβαινω γτ αναλωνεστε στο αν ειναι χαζος, αυτος που το αγοραζει 1049 ή δεν το αγοραζει! εσεις του το πληρωνετε?? ο καθενας κουμαντο στη τσεπη του, εκτος κ αν καποιος ειναι ανηλικος!! @GREGORIO συμφωνω εν μερει μαζι σου για τα ακριβα κινητα, αλλα μπορω να σου βρω πολλα επαγγελματα εκτος απο μεγαλοστελεχος κ χρηματιστη που θα σου λυσει τα χερια στη καθημερινοτητα σου! Ενα απο αυτα ειναι κ το δικο μου, “τεχνικος τηλεπικοινωνιων” που πρεπει καθημερινα να κοβω-ραβω διαφορετικα email, να κραταω γρηγορες σημειωσεις απο τηλ-διεθυνσεις πελατων, να να γραφω σημειωσεις-υποδειξεις σε φωτογραφιες π.χ.κομμενων καλωδιων ή τοποθετησης στυλου και ΟΛΑ αυτα εν κινηση στο δρομο! ΟΛΑ αυτα τα κανεις σε χρονο ρεκορ με το πενακι! αλλιως θα ηθελες συνεχεια laptop μαζι σου! Εαν δεν κανεις περιπου τετοια χρηση του κινητου, τοτε ναι θα σκασεις τα 1049 τσαμπα! παρε το Α5 με 300 κ εισαι μια χαρα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.