Samsung Wave βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Wave με το ολόφρεσκο λειτουργικό σύστημα Bada OS. Επεξεργαστής 1GHz, οθόνη 3,3 ιντσών Super AMOLED και σασί από αλουμίνιο δημιουργούν το πρώτο κύμα στον Ωκεανό του Bada. Μέσα από τρία χορταστικά βίντεο και πολλές φωτογραφίες, ανακαλύπτουμε τον εσωτερικό του κόσμο. Καλώς όρισες Bada OS.

Samsung Wave S8500
Λειτουργικό σύστημα: Bada OS
Επεξεργαστής: 1GHz ARM Cortex A8
Οθόνη: 3,3 ινστών, 480×800 pixels, Super AMOLED, capacitive, 16 εκ. χρώματα, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, με LED flash
Εγγραφή βίντεο: 720p
Δεύτερη κάμερα για βίντεο κλήσεις
Εσωτερική μνήμη: 2GB/ 8GB
Κάρτα μνήμης: microSD έως 32GB
Wi-Fi 802.11b/g/n, GPS, Bluetooth v3.0 with A2DP, microUSB
Υποδοχή ακουστικού 3,5mm, FM Radio
Διαστάσεις: 118×56×10.9 χλστ.
Μπαταρία: 1500 mAh

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 23:19

Σχόλια

  • Καλά βίντεο...μπράβο Κώστα.....έπρεπε βέβαια να δείξεις και τις μαγκιές που κάνει στο βίντεο, δλδ που τα χωρίζει σε 16 ή 32 (ή 18 και 36 δεν θυμάμαι καλα) κομμάτια και πως δέχεται και υπότιτλους...κατα τα άλλα οκ....όσο για το AppStore...υπομονή...όλα αρχίζουν από το μηδέν...

  • Όσο για τα Bada...εμένα μου άρεσαν...ας μην ξεχνάμε ότι εῖναι και το πρώτο...μελλοντικά θα βελτιωθεί...πάντως μια χαρά μου φαίνεται και Androish στοιχεία και το TouchWiz που αγαπάω...και iPhonish μενου....εμένα δεν με πειράζει αν αντιγράφει...αυτό εῖναι θέμα τῶν εταιρειῶν...εμένα με νοιάζει να εῖναι εύχρηστο, γρήγορο και smooth....αντε και παιχνιδιάρικο για να μην βαριέμαι...για τις εφαρμογές κάτι θα γίνει....το νιώθω.. :P

  • η σχεδιαση των samsung δεν μου αρεσει καθολου (εξαιρειται το galaxy s)
    Δεν μου αρεσει καθολου το wave...

  • το bada μου φαίνεται σκέτη αντιγραφή του ios κυρίως αλλά και του android. Ήλπιζα σε κάτι διαφορετικό αλλά...

  • πρώτο ποστ και έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο για την σοβαρή δουλειά που γίνεται . . . αν και καινούργιο το bada το περίμενα καλύτερο . . . έχω επιδότηση από τις 9/7 και το είχα στα υπ' όψιν μου το wave αλλά . . . ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ GALAXY S ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?????!!!!!

  • εχει ολα τα καλα χαρακτηριστικα των ακριβων κινητων(super amoled,video στα 720p,1 ghz επεξεργαστη) και κανει μονο 400 ευρο δηλαδη 150-200 ευρο λιγοτερα απο τα αλλα παρομοια κινητα...επισης η samsung δεν ειναι καμια τυχαια εταιρεια θα το στηριξει πολυ καλα το bada,και αλλωστε ποιος ο λογος να εχεις 5000 applications,αφου χρησημοποιεις μονο 10 ;-)

  • εγω το παρηγγειλα και τωρα ειμαι προβληματισμενος αρκετα ομολογω... απο την αλλη samsung galaxy s εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη, εκτος αν παω στο παλιο iphone.. help!

  • Ναι .. απογοητευτηκα πολυ με το κηνιτο...Εγω προσοπικα καταλαμβενω πως μιλα ο Κωστας για ενα κινητο..π.χ στο γκαλαξυ σ ηταν πολυ ενθουσιασμενος..ενο σε αυτο...μιλαι το βιντεο...το κινητο ειναι χαλια...σαν να ειναι μια απομιμιση του ανδροιτ...

  • Ξεχνάτε την τιμή....Κρίνετε το κινητό βάση της τιμής του και όχι βάση άλλων κινητών που στην τελική ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Ποιος ο λόγος να μου το συγκρίνετε με το galaxy S όταν έχει +/-200euro διαφορά. Το ότι έχει 4αρα οθόνη πέραν του ότι είναι ακριβότερο δεν μου λέει τπτ καθώς χάνει πολύ σε φορητότητα και οι περισσότεροι που δεν τους νοιάζει έχουν και δεύτερο κινητό με πιο νορμάλ διαστάσεις...

    Το κινητό εμένα μου φάνηκε μια χαρά σε πρώτη φάση συγκρινόμενο με τον ανταγωνισμό, όσο για τα applications δεν είναι πανάκεια...Από τις 200.000+ που έχει π.χ. το appstore πολλές από αυτές είναι άσκοπες.

  • Η μαγκιά θα είναι να μπορέσεις να το κάνεις root και να του κοτσάρεις ένα Android ROM πάνω...

  • πες τα enigma!!! όχι απλά πολλές! το 80%(Εκτός του ότι τις πληρώνεις) είναι χάλια!όπως λες!
    απλά όλοι ξέρουν να κρίνουν βάση του Iphone! έλεος πια! το κινητό είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό για αυτά που προσφαίρει και είναι 1000/10 value for money!

  • το κινητο ειναι μια χαρα εχει επισης πυξιδα και navigation βασισμενο στο route 66
    σε επιπεδο hardware εχει οτι και το galaxy s
    απλα χανει στο samsung apps αλλα εκει ειναι νωρις ακομα και θελει χρονο
    εγω ψηνομουνα για το galaxy s αλλα μαλον τωρα καταληγω σε αυτο
    μετα και απο ξενα review και μην ξεχναμε 200 ευρω πιο φθηνο
    και με συμβολαιο vodafone πεφτει στα 200

  • Το ειδα στο πλαισιο...η οθονη του δεν παιζεται....κρυσταλλο...και ειναι πολυ γρηγορο.Με χαλασε ομως το UI του Bada και τα γραφικα...αν ειχε android θα ηταν Must buy για μενα.

  • Το μόνο αρνητικό κατά τη γνώμη μου και σε αυτό και στο Galaxy S είναι το μενού που είναι σαν του iPhone κατα τα άλλα αυτό μου φαίνεται πιό φορητό.

  • παιδια,ηρεμηστε,μιλαω σαν χρηστης του wave(μαλιστα απο εκει γραφω αυτο το comment).Το wave,οπως υποθηκε και στο gsmarena ειναι smartphone-to be.Θελει ακομα τον καιρο αλλα κρυβει διαμαντακια και η συσκευη αλλα και το Bada.Οσο για το marketplace πρεπει να ξερετε οτι η Samsung εχει αφαιρεσει πολλες εφαρμογες απο εκει (οι πιο πολλες με πληρωμη) και εχει αντικαταστισει το 60% τους με αλλες πιο χρησιμες οπως παιχνιδια η χαρτες( οπου οι περισσοτερες ειναι δωρεαν) οπως δεν κανουν καποιες αλλες(γκουχ γκουχ Apple γκουχ γκουχ).Το marketplace της apple μπορει να ειναι τεραστιο αλλα σκεφτειτε :ποσες απο αυτες ειναι χρησιμες και ποσες απο αυτες ειναι μοναδικες??Γι'αυτο σας λεω,αγοραστε wave αφοβα..... :)

  • τέλειο! :) thanks *>:>> :) εγώ θέλω να το πάρω
    στο GSM arena δεν του έβαλα σπουδαία αρνητικά.(card slot under battery cover και τέτοια)
    το μόνο σοβαρό αρνητικό του είναι ότι το app store δεν έχει ακόμα πολλές εφαρμογές.αλλά εντάξει!πάντως ομολογουμένος, ο Κώστας το κατέκρινε πολύ!
    εδώ για το Xperia Mini είπε καλά λόγια(εκεί δεν αναφέρθηκε για τις apps. που με την ανάλυση οθόνης 240x320 ελάχιστες υποστηρίζονται)

  • Αααααα και κατι σημαντικο για τους μελλοντικους χρηστες του Wave.Οταν το παρετε,μπειτε στο marketplace και kατεβαστε τo need for speed shift.Ειναι δωρεαν, με απαιχτα γραφικα αλλα ειναι μονο για τους πρωτους 500000 οποτε παρτε το.. ;)

  • Και κατι ακομα για το marketplace.Για να σας πω ποσο χρησιμες εφαρμογες εχει,απλα σκεφτειτε πως στο μενου εχω 5 οθονες,οι 1,5-1,7 οθονες ειναι προεγκατεστιμενες και ολες οι υπολοιπες ειναι κατεβασμενες...... :D

  • Παιδιά το σήμα σταθερά με μια μπάρα άντε δύο το πολύ, ή με γελάνε τα μάτια μου; Πάντως δεν είδα κανένα να λέει κάτι, ή εδώ δεν το προσέξατε?? -.^

  • Έχω το κινητό περίπου 2 εβδομάδες. Είναι το πιο fun κινητό που είχα ποτέ. Το Bada είναι ίσως το πιο εύχρηστο λειτουργικό που είχα και ξεπερνά μακράν την ευχρηστία του Android OS. Κατά την άποψη μου στην Samsung Πήραν στοιχεία από iOS Και Android και έφτιαξαν το bada.

    Το συστείνω σε όλους

  • Antreas Psyntrides σοβαρέψου σε παρακαλώ! δεν κολλάει παντού το Iphone!
    όλες οι εταιρίες δεν έχουν καλή κάλυψη δικτύου σε κάποια μέροι!έλεος πια!δε καταλαβαίνω που κολλάει το σχόλιο σου με το Wave!

  • επίσης κολλημένε Αντρέα,αν δεις και το hands-on του Xperia X10 mini θα δείς ότι και εκείνο έχει 2 μπάρες σήμα!και σε μερικά σημεία μία μπάρα μόνο!
    άρα συμπέρασμα(κατά την γνώμη σου) φταίνε και τα δύο κινητά.και το Wave αλλά και το Xperia X10 Mini έχουν πρόβλημα ρε παιδί μου...!!!!
    έλεος!

  • Ρε παιδιά δεν υπάρχει δυνατότητα να του βάλουμε Android???Εγώ είμαι μεταξύ αυτού και του HTC Wildfire...Τα βρίσκω και τα δύο στην ίδια τιμή περίπου...σίγουρα το wave έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το Wildfire αλλά θα ήθελα Android και όχι το Bada...Τι να κάνω???

  • καλημέρα.. μόλις χθες αγόρασα το περίφημο εργαλείο μας.. καλά δεν το συζητώ είναι πολύ ωραίο τηλέφωνο.. πάσχει ακόμη λίγο σε εφαρμογές και παιχνίδια αλλά θα περιμένω..
    Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση... Ακούγεται πως, και από τη samsung, το κινητό διαθέτει γεωμαγνητικό αισθητήρα και ψηφιακή πυξίδα.. ξέρει κανείς αν είναι μούφα αυτή η ιστορία? έχω φάει όλο το μενού ΄πάνω κάτω και τίποτα.. ας απάντήσει κάποιος που γνωρίζει βρε φίλοι μου.. για μένα ήταν ένας από τους πολύ ++++ λόγους η πυξίδα που αγόρασα το τηλέφωνο..
    Ευχαριστώ , Παναγιώτης.

  • Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει τα λεφτά του το κινητό και πως βλέπεται την προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη της samsung στο bada.
    Κατά την γνώμη σας αξίζει να το αγοράσει κανείς?
    Πείτε τις εντυπώσεις σας όσοι το έχετε δουλέψει θα μας βοηθήσει πολύ (εμάς τους αναποφάσιστους) !!
    Ευχαριστώ!!

  • φίλε δημήτρη το κινητό είναι πολύ καλό σαν κινητό... ειδικά ένα παιχνίδι που προσφέρεται με τη συσκευη (το asphalt..) είναι σαν να παιζεις playstation!! μενού πολύ καλό, παραπλήσιο του iphone.. και τέλεια γραφικά στην οθόνη με πολύ καλό φωτισμο.. ίσως και ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμής.. είμαι και κάτοχος iphone..
    ΟΜΩΣ δεν έχουν βγεί πολλές εφαρμογές για το κινητό και έτσι χάνει την αξία του.. δεν είδα κάτι χρήσιμο στο samsung app να πω την αλήθεια.. σαν λειτουργιες πιστευω ότι μπορεί το κινητό να υποστηρίξει πολλά περισσότερα από αυτά που προσφερονται.
    Σε τι μπορώ άλλο να βοηθήσω?
    Η πυξίδα που ακούγεται ότι έχει το τηλέφωνο ακόμα δεν την έχω βρει.. ξέρει κανείς κάτι??

  • να σαι καλά φίλε μου δημήτρη.. για να δουμε θα γίνει τίποτα??
    αν έχεις iphone να μην περιμένεις κάτι καλύτερο... ειδικά άν το σκαλίζεις πέφτει πολύ γρήγορα.(εως αστραπιαια θα έλεγα)σήμερα χωρις πολλά πολλά πειράγματα είμαι στο 65% και το έβγαλα από τη φόρτιση στις 7 το πρωι... ομολογώ πως σ αυτό το θέμα περιμενα κάτι καλύτερο. αν βελτιωθεί η κατάσταση θα σε ενημερώσω. δεδομένου ότι το έχω 3 μόνο ημέρες.

  • τελικά η μπαταρία είναι πολύ καλή.. μετά τον 3ο κύκλο φόρτισης την έχω 2 μέρες και με ΄μέτρια προς βαριά χρήση τπυ κινητού και είμαι στο 45%.. καλό αυτό.

  • Πάνο , ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου. Είμαι κοντά να το αγοράσω, είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Desire, αλήθεια η οθόνη του σε σχέση με το iphone δείχνει μικρή?
    Νομίζω βγήκε και νέο firmware, αν δεν το γνωρίζεις ήδη :
    https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3253454#post3253454

  • Καλημέρα Κώστα, το έχεις ακόμη και το δοκιμάζεις? Θα ανεβάσεις κανένα νέο βίντεο?

  • Στο σύνολο θετικές. Γρήγορο, ευχάριστο, μεγάλος επεξεργαστής, πολύ ωραία οθόνη, στιβαρή κατασκευή, περιθώρια ανάπτυξης του Samsung App για περισσότερες εφαρμογές. Καλή τιμή.

  • Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είμαι ανάμεσα σε WAVE και DESIRE. Ο μόνος δισταγμός μου είναι η 3,3 οθόνη και η 3,7 του HTC. Δεν με πιάνει η έκπτωση και τα 100€ έχουν την αξία τους...

  • εγω σου προτεινω το htc desire... αν και μολις επιασα το wave αλλαξα λιγο γνωμη λογω της απιθανης οθονης... αλλα ακομα υποστηριζω το desire... μου αρεσει και το wave φυσικα...

  • Αν μπορείς να δώσεις τα 100 ευρώ παραπάνω, θα σου πρότεινα το Desire μιας και το λειτουργικό σύστημα Android είναι πιο ώριμο.

  • το μόνο που λείπει είναι η παρουσία εφαρμογών.. κοίτα επειδή έχω και τα δυο ομολογώ πως μέρα με τη νυχτα οι ποιότητες (καλύτερη ποιοτητα του samsung..) ομολογώ επίσης πως το iphone μου (3gs) είναι κατά 40 %πιο αργό από το samsung. επίσης η διαφορά μεγέθους (κατ εμέ είναι πολύ μικρή και είναι τελειως πολύ καλύτερη η εικόνα του wave..
    τέλος να πω ότι με πλήρη ξεσκισμα του κινητού η μπαταρία του βρίσκεται στο 18 % και είναι η τρίτη μέρα σήμερα που το έχω φορτίσει.. πρέπει να έχω μιλήσει τουλάχιστον 2 ώρες και να έχω κατεβάσει και παίξει 3 ωρες.
    επίσης σε πολλά σημεία έχει έξυπνο μενού πχ οταν σου στειλει καποιος μηνυμα αν στο ονομα του αποστολεα σειρεις το δαχτυλο σου δεξια του κάνεις κλήση ενω αριστερα απαντας απευθειας.. (εξυπνο)
    το κινητο αγγίζει την τελειοτητα και εύχομαι δείξουν ενδιαφερον στις εφαρμογες και να βγει και κανενα flash player για αυτο το συστημα πλοηγησης γιατι πραγματικά μετραει..

  • απλα να ενημερωσω οτι πουθενα δεν έχω βρει ακομη την πυξιδα και θα ήθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις κάτι γι αυτό. το htc δεν το ξέρω καθόλου το κινητο και δεν μπορώ να κρίνω. πάντως για τα λεφτά του το κινητο είναι πάρα πολύ καλό. όχι οτι είναι φθηνό δηλαδή αλλά σε σχέση με άλλα κινητά ακριβοτερα μπορεί ά ν ε τ α να ανταγωνιστεί. αυτά φίλε δημήτρη και υπόλοιποι αναγνωστες.

  • μπορει να μου πει καποιοσ αν εχει το κινητο πωσ προσθετουμε κεντρικες οθονες που λεει κ ο Κωστας!!!το κινητο παρα πολυ καλο το μονο μειον τα apps αλλα θα κανουμε υπομονη!!!

  • εννοει προφανως οτι μπορεις να δημιουργησεις οθονες με widgets ναι γινεται παντωντας το κουμπι widget στο πανω δεξια μερος της οθονης οταν βρισκεσαι στην αρχικη σελιδα. το πηρες τελικα?

  • Πάνο είμαστε είμαστε 2 με το ίδιο όνομα, εγώ θα πάω τώρα Mediamarkt για να δω και τα 2 και να συγκρίνω. Θα ενημερώσω για εντυπώσεις αργότερα.

  • Καταπληκτική οθόνη ,πολύ καλή κατασκευή, πολύ γρήγορο και γεμάτο λειτουργικό (αν αυτό είναι version 1.0 , φαντάζομαι τι θα ακολουθήση ) αν ήταν και λίγο μεγαλύτερη η οθόνη δεν θα είχα δεύτερη σκέψη ( βασικά ούτε τώρα έχω ) αρχές Αυγούστου θα γίνει κατά 90% το νέο μου κινητό!! Το Desire επίσεις πολύ καλό ( οθόνη και κατασκευή ) , αλλά νομίζω υπερτιμημένο με τιμή 420-450 θα το αγόραζα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.