Sony Ericsson XPERIA X10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Ericsson XPERIA X10. Το πρώτο κινητό της SE με λειτουργικό σύστημα Android, επεξεργαστή 1GHz και οθόνη αφής 4 ιντσών. Δοκιμάζουμε τις εφαρμογές Timescape και Mediascape, σερφάρουμε στο ίντερνετ, βλέπουμε βίντεο και πλοηγούμαστε στο Google Maps.

, Sony Ericsson XPERIA X10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson XPERIA X10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson XPERIA X10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson XPERIA X10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson XPERIA X10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson XPERIA X10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson XPERIA X10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson XPERIA X10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

261 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nethall.gr

iphone δε θα γίνει πότε!

sealover

Σωστά ποτε… Είναι πολυ πιο μπροστα 😀

sealover

Κώστα ξέχασα να σε ρωτήσω ! Με την ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth τι γίνεται ?

eord3@

και εκει που γλυκοκοίταζα το Hero και έλεγα τα Χριστούγεννα το τσιμπάω σκάει μύτη αυτό.Είναι και Sony Ericsson που είμαι κολλημένος μ’αυτην την εταιρία, αν και με απογοήτευσε με το P1i και είπα να ξεφύγω εντελως αυτήν την φορά.αλλα το Χ10 φαίνεται πολύ μπροστα. μήπως ξέρουμε στο περίπου τίμη???? και με gps τι παίζει σ’αυτό???

lEfTeRisSs

599ευρώ ?το hd2 έχει κοντά στα700 και βάλε !το Χ10 είναι πράγματι λίγο υποδιέστερο αν και θα μου πεις αυτό είναι ΔΕΜΟ αρκέτα smooth το βλέπω συνχαρητήρια στη sony!!!!

Bilis

Φοβερό το timescape !!Ενδιαφερον να εχεις ολες τις ενεργειες που εκανες με χρονικη σειρα πχ με καποιον απο τις επαφες. …Φοβερος και ο cVlachakis: ΄΄…ενταξει, τι ενταξει? ετσι θελουμε να γυρναει!..΄΄ (χα χα) ωραιος!!!

Bilis

Μαρεσεις, και γω μαζι σου. Οποιαδηποτε συσκευη των 700 ευρω θα πρεπει να φυσαει!

παναγιωτης

paidia 3erei kaneis ti kamera foraei to x-peria10…?? 8,1 MP logika e..??

themis_mytilini

mpravo file mou poli kallo sait k ta les mai xaroula,sinexise etsi eisai asteri,twra se blepw apo avganistan stratiotikos eimai den eimai se diakopes : ) ……..file mou telos arxes marth erxwme elladitsa k to pernw,to mono pou me xalase o hxos tipota allo den pezei dinata.sinexise etsi themis!!!

md29

Πάντος θεωρώ απαράδεκτο ένα τέτοιο κινητό να μην έχει ραδιοφωνο!!!!!!!!

themis_mytilini

na se kala file mou exei edw nai doriforiko exoun i itali kati pc alla mhn fantasteis tipota idietero sernete alla ok kaneis thn douleia sou,px yia na dw ta binteo sou ekana 30 lepta asta.na se kala k thxxx yia ta kala sou loyia ksexasa na sou pw kati,mexri 12 8a mporoume na to pame exei 8 mesa swsta? an einai mexri 12 to megisto blakeia eprepe mexri 32 opws 8a exei to iPhone telos panton makari na to kanoun k afto gia na mporoume na bazoume oti exoume k den exoume.polli kalo to sait otan 8a eimai sto nish 8a to skisw….opote mporeis apantise kala na pernas.

leonidas

KALO EINAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jimv26

Τώρα που πλησιάζει η ώρα για το X10,έχουμε περισσότερες πληροφορίες??

Spyroscesarsc

Κώστα, το Χ2 έχει κυκλοφορήσει?

jimv26

Ωχ..Μήπως Κώστα γνωρίζεις τον λόγο??

stefanos giannaris

erwtishh:D an hsastan anamesaa sto satio kai to x10 pioo tha agorazateee??:D exei kalh cam to x10 genikoteraa?:D

ST.

X10!Δεν συγκρινεται το Android με το Symbian…

stefanos giannaris

euxaristwwww

Nikos

Παιδια ποτε θα κυκλοφορησει εδω? στην αρχη ελεγαν για 10 Φεβρουαριου…αλλα… :/ ειναι κοντα μας ή αργει?

Nikos Papanikolaou

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ… ΤΟ ΑΝΤΡΟΙΝΤ 1.6 ΜΕ ΤΑΙΜΣΚΕΙΠ ΜΕΔΙΑΣΚΕΙΠ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΚΩΛΛΗΜΑΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟ 2.1 ΠΑΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ;;; ΑΠΟ ΗΧΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΜΑΥΡΟ, ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ P1Ιi ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ SE!! ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SE KAI TOYΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η’ Η ΤΗΝ 2Η’ ΒΔΩΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ…ΑΣ ΕΛΠΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

argiris

σε ποιο καταστημα το ειδες ??

jimv26

Τι θα γίνει τελικά?Πότε θα το δούμε στα καταστήματα?
Κώστα μήπως ξέρεις αν έχουν γίνει αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο που παρουσίασες?

Nikos Papanikolaou

STO (((((PLAISIO PALAIWN PATRON GERMANOU STO KENTRO THS THESSALONIKHS)))) TO EIDA.. ME EIPAN OTI MPORW NA TO PROPARAGILW KAI THA TO FEROUN PERIPOU SE ENAN MHNA… STON KOTSWVOLO EIPAN OTI TOUS TO EKANAN EPIDHKSH APO THN SE KAI OTI THA KYKLOFORISEI 1H’ H 2H’ EVDOMADA TOU APRILIOU.
KWSTA THA TO KANEIS AYTO GIA MAS; THANKS!!!!!!

jimv26

Ωραίος ο Κώστας!Περιμένουμε 🙂

Grigsgr

Καλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ κάτι που θέλω τώρα. Εσύ που έχεις δοκιμάσει το κινητό πες μου σε παρακαλώ, έχει κάμερα μπροστινή για βίντεο κλήση ή ακολουθεί το ίδιο δόγμα με τα Vivaz, C905 κ.α. Γιατί αν δεν έχει κάμερα μπροστά δεν παίζει να το πάρω. Και κάτι ακόμη. Γνωρίζουμε τι γίνεται με το ραδιόφωνο; Τώρα εξόσον γνωρίζουμε δεν έχει, αργότερα προβλέπεται να προστεθεί σαν λειτουργεία με την αναβάθμιση του καινούργιου λογισμικού (πότε θα γίνει αυτό;)

Grigsgr

Και απλά για να συμπληρώση κάτι ακόμη. Μετά απο επικοινωνία μου σήμερα με τη Sony Ericsson έμαθα πως το κινητό δεν υποστηρίζει την πραγματοποίηση βίντεο κλήσεων. Όσοι χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργεία και σας ενδιαφέρει να συνεχίσετε να κάνετε χρήση απλά μην κατευθυνθείτε προς αυτό το κινητό.
Ρε συ Κώστα, τι είναι αυτός ο μαύρος κύκλος που βλέπουμε στις φωτό δίπλα απο το ηχείο; Εξυπηρετεί σε κάτι; Γνωρίζεις μήπως;

Grigsgr

Επίσης επειδή νομίζω πως κάποιος το ρώτησε πιο πάνω αλλά χωρίς να θυμάμαι ενα έχει απαντηθεί. Το συγκεκριμένο κινητό μπορεί να μεταφέρει αρχεία με bluetooth σε άλλες συσκευές. Πιο πάνω νομίζω (ελπίζω να μην κάνω λάθος) κάποιος είχε αναρωτηθεί εαν μπορεί να γίνει αυτό, καθώς η συγκεκριμένη έκδοση λογισμικού που είναι εγκατεστημένη δεν το επιτρέπει. Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο (Π.Π.Γερμανού, Θεσσαλονίκη) και το δοκίμασα.
Πάντως εγώ αυτό το κινητό ήθελα να το παραγγείλω απο το xpansys αλλά μόλις έμαθα πως δεν υποστηρίζει βίντεο κλήσεις απλά το απέριψα. Τι να πει κανείς. Η Sony Ericsson όσο πιο εξελιγμένα τεχνολογικά κινητά βγάζει τόσο περισσότερες επιλογές αφαιρεί.

Grigsgr

Εγώ δοκίμασα την τελική έκδοση της συσκευής στο Πλαίσιο και δοκίμασα να στείλω (και έστειλα) μια φωτογραφία που έβγαλα εκείνη την ώρα. Πήγα στην κάμερα και πάτησα το κουμπί για να με βάλει στη συλλογή. Απο εκεί πάτησα την αποστολή και μου έδωσε σαν επιλογή το bluetooth, απο εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι ίδια. Αναζήτηση-επιλογή-αποστολή. Τόσο απλά.Χωρίς καμία επιπλέον εφαρμογή, χωρίς τίποτα. Το δοκίμασα και το ξέρω γι’αυτό και το γράφω για να απαντούνται διάφορες απορίες.
Όσο για την κάμερα για βίντεο κλήσεις. Δεν είναι το οτι δεν θα έχει. Δεν θα κάνει καθόλου, ούτε και με την κύρια κάμερα, σύμφωνα με την Sony Ericsson.

argiris

κωστα τελικα προτιμισεσ το xperia x10 απο τα αλλα 3?

argiris

Ναι!

Grigsgr

Λοιπόν, πως το έκανα εγώ. Τράβηξα μια φωτογραφία με το κινητό και μετά έκλεισα την κάμερα. Όταν ξαναμπήκα στην κάμερα καθώς έπαιζα με το κινητό, στη μέση της οθόνης σου δείχνει την προβολή της κάμερας, απο κάτω σου δείχνει ή κάποιες φωτό που τράβηξες γενικότερα ή τις τελευταίες φωτό που τράβηξες. Πατώντας λοιπόν εγώ επάνω σε μια απο αυτές τις φωτό, μου την κάνει προεπισκόπηση και πατώντας έπειτα στο φάκελο που έχει για αποστολή, μου έβγαλε τις επιλογές για αποστολή όπου και επέλεξα το bluetooth. Βρήκε τη συσκευή μου και μου την έστειλε. Για δοκίμασέ το.

Grigsgr

Πάντως, στο βίντεο με την άσπρη συσκευή αν το κοιτάξεις θα δεις πως υπάρχει ένα μαύρο σημάδι δίπλα απο το ακουστικό. Αυτό τι κάνει; Γνωρίζεις;

jimv26

Πάντως στο site της Sony Ericsson αναφέρει ότι έχει ραδιόφωνο..Για δείτε: https://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10?cc=gr&lc=el#view=specifications
Μήπως με αυτό το εξάρτημα έχει ραδιόφωνο: https://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=gr&lc=el

nt-lars

re paidia to perimenw mhnessss afto to kinhto kai ksenerwsa apistefta pou den exei video klhsh mias kai me exei bolepsei apistefta mexri stigmis me alles syskeves…san asxeth na kanw tn ekshs erwthsh. Efarmoges opws skype i msn yposthrizei?? tha borousa paradeigma na treksw to skype kai na kanw klhsh mesw ths sykevhs? (efoson eimai syndedemeni me to diktyo tou spitiou m fysika)

p.s. na to parw i na min to parw??? idou i aporia…endexetai na parousiasei tpt provlimata sto leitourgiko t? gnwstos m p exei to htc adimetwpizei monimws “kollimata” (vevaia exei windows…) kai thelei synexws epanekinhsh.

nt-lars

ωχ συγνωμη, ξέχασα να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες 🙂

grigsgr

Αρχικα καλησπερα. Σκεφτηκα να σου απαντησω εγω που υποστηριζω επισης πως ειναι απιστευτη βλακεια το οτι δεν εχει βιντεο κληση. Σου απαντω απο το κινητο γι’αυτο δεν εχει τονους. Εν τελει το πηρα το κινητο και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Οσο για τα προβληματα δεν μπορεις να ξερεις. παντως ειναι πολυ ομορφο.

nt-lars

φφφφφφφ….πολυ προβληματίζομαι…είμαι πραγματικα με τα λεφτα στο χέρι και διστάζω. το vivaz εχει κ βιντεο κληση και ραδιοφωνο αλλα δεν ειναι android! και τον επεξεργαστη που τον πας! Κι απ’την αλλη αν σε κανενα εξαμηνο βγάλουν με μεγαλυτερο επεξεργαστη και 3g θα αυτομαστιγωθω που δεν περιμενα λιγο ακομα! (περιμενω ηδη απο δεκεμβριο που το “χαλβαδιαζω” το κινητο η καψερη!!)

Grigsgr

Κι εγώ αυτό υποστηρίζω. Πάρε το και να ησυχάζεις.
Σου το λέω εγώ που ήμουν αρκετά αρνητικός απέναντι στο κινητό που δεν έχει βίντεο κλήση και κατα συνέπεια και δεύτερη κάμερα μπροστά όπως και είμαι κατα της νέας λογικής της Ericsson να βγάζει κινητά που υποστηρίζουν βίντεο κλήση αλλά μπορείς να κάνεις μόνο με την κύρια (πίσω) κάμερα όπως το Vivaz με αποτέλεσμα η βίντεο κλήση να μην έχει χρηστικότητα καθώς είναι σαν να μιλάς με ένα φίλο σου και να του έχεις γυρισμένη την πλάτη. Δεν έχει νόημα. Εγώ είμαι και κατά του οτι κατήργησε η εν λόγω εταιρεία τα EMS. Τέλος πάντων,ξέφυγα. Το κινητό να πας να το πάρεις. Είναι πολύ καλό, το πήρα κι εγώ πρίν απο δυο μέρες και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Πολύ όμως. Σε άσπρο επίσης πιστεύω πως είναι πιο όμορφο. 🙂

nt-lars

χμμμ…τελικά το μόνο που ήθελα ήταν λίγο σπρώξιμο!! Θα το πάρω και ο θεός βοηθός! Ευχαριστώ παιδιά πραγματκά!

Υ.Γ. μαυρο μαυρο και παλι μαυρο! 😛

els

παιδια ειναι αληθεια οτι δεν εχει Τ9 ελληνικο????????

els

γενικα ειναι ευκολο να γραψεις μνμ η ειναι μικρα τα γραμματα κ ειναι δυσκολο???? κ σε ενα video π ειδα στο youtube ελεγε οτι κολλαει παρα πολυ ειναι αληθεια????

nt-lars

το πηρα επιτελους! ολα καλα να μην επαναλαμβανομαι τα ξερουμε τα θετικα του αλλα βρε παιδια μικρο το πληκτρολογιο…κανω μιση ωρα να γραψω μνμ κ παλι δεν το στελνω οπως θελω γτ εγκαταλειπω την προσπαθεια! το HTC που ειχα δοκιμασει πολλες φορες απο φίλο ήταν εξαιρετικα ανετο. Ειναι μικρα τα γραμματα κατα τη γνωμη μου. Els, αξίζει να το πάρεις αλλά να δοκιμάσεις το πληκτρολόγιο πρώτα γτ πραγματικά είναι ικανό να σου σπασει τα νεύρα…

Απορία, υπάρχει περίπτωση να μπορώ να χρησιμοποιήσω γραφίδα από κάποιο άλλο κινητό ??
Έχω απελπιστεί 🙁
υ.γ. να μην θημηθω και την βιντεο κληση τωρα γτ θα συγχιστώ περισσότερο!

Grigsgr

nt-lars τη βίντεο κλήση να μην τη θυμηθείς γιατί όντως είναι ένα θέμα. Εγώ έχω κι άλλες απορίες για το κινητό. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως μπορώ να βλέπω αναφορά παράδοσης ενός μηνύματος, πως θα κάνω το κινητό στα μηνύματα να στέλνει 160 χαρακτήρες όπως όλα τα υπόλοιπα κινητά και άλλα που μου έρχονται κατα καιρούς και πρέπει να τα γράφω για να τα θυμάμαι στο τέλος.
Πάντως με το πληκτρολόγιο στα μηνύματα κι εγώ έχω ένα θεματάκι αλλά είναι συνήθεια. Με το να γράφεις ελαφρώς πιο αργά είναι μια λύση (που τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε). Πάντως το κινητό αξίζει να το πάρεις. Να έρθει σύντομα και η έκδοση του ανδροϊδούς θα είναι τέλεια. Επίσης το κινητό “τραβάει” πολύ καλό βίντεο μπορώ να πω. Και πάρα πολές εφαρμογές (χρήσιμες) για να κατεβάσει κάποιος.

Κώστα, γνωρίζεις αν όντως αυτο που λες κι εσύ για την αναβάθμιση στο 2,1 θα γίνει όντως; Να ελπίζω;

Grigsgr

Απλά να συμπληρώσω θέλω.
Την αναφορά του μηνύματος βρήκα πως την βλέπεις.
Αλλά μια ακόμη ΜΕΓΑΛΗ βλακεία είναι το οτι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σαν modem. Κάτι που μπορεί να γίνει με όλα τα προηγούμενα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson.
Μπράβο μπράβο. Αυτήν η εταιρεία συνεχώς με εκπλήσει.
Γιατί κανείς ποτέ δεν λέει πραγματικά τι μπορούν να κάνουν όντως και τι όχι τα κινητά και τα έχουν στα ψιλά γράμματα ή δεν τα έχουν καθόλου;

nt-lars

Grigsgr οντως, μας εφαγε η πολυ καινοτομια, τοσο που παραλειπουν αλλά που θεωρούσαμε μέχρι πρότινος αυτονόητα σε μια συσκευή SE ενώ τελικά είναι και βάσιμα και απαραίτητα για τη διευκόλυνση μας. Πράγματι υπάρχει αναφορά, αλλά πρέπει εσύ να πατήσεις να δεις αν και δεν διευκρινίζει κάποια πράγματα. Παράδειγμα στέλνω μνμ καθημερινά σε κάποιον που δεν έχει καλή ισχύ σηματος στην περιοχή του και μπορεί το μνμ να το χαρακτηρίζει ως ληφθέν, δλδ μάλλον οτι στάλθηκε, ενώ ο παραλήπτης δεν το παίρνει άμεσα και δημιουργείται πρόβλημα στην επικοινωνία μας γτ δεν γνωρίζω τι πήρε και τι δεν πήρε!! Οσο για το πληκτρολογιο αρχιζω και συνηθιζω αλλα η αληθεια ειναι οτι βρισκομαι πολλες φορες σε θεση που δεν μπορω να μιλησω λογω εργασιας και απιστευτα περισορισμενου χρονου και ενα μνμ μπορει να ειναι επειγον και απαραιτητο και δεν μπορω να βασιστω στο κινητο γτ απλα θα τα κανω μανταρα!! Σίγουρα το android δεν παίζεται και ναι τα βίντεο ειναι απιστευτα οπως και πολλές εφαρμογές και φυσικά η πλοήγηση στο ιντερνετ είναι τρομερά γρήγορη και ευέλικτη!! Μεγαλο συν! +++++ Το timescape ακομα δεν ειμαι σε θέση να καταλαβω πως ακριβως λειτουργει αλλα εχω εξοικειωθεί πλήρως με mediascape και προσπαθω να βγάλω ακρη με… Συνέχεια »

spiros

ρε παιδια vivaz ή Χperia?Βασικα ξερω..xperia αλλα δν εχω σαφεισ πληροφοριες..ξερετε αν κολλαει ή εχει αλλα σοβαρα μειονεκτηματα που μπορουν να με κανουν να μην το παρω..??

Grigsgr

Φίλε spiros εγώ αν αυτά που έχει το Xperia και αυτά που δεν έχει σε και τα διαβάζεις και πιο πάνω σε καλύπτουν σου λεω να το πάρεις. Προσωπική μου άποψη παρά τις ελλείψεις είναι πως είναι ένα πολύ καλό κινητό (και με έχει βγάλει απόλυτα ασπροπρόσωπο στις διακοπές μου όπου και χρησιμοποιούσα αυτό σε συνδυασμό με το Sony Ericsson C905 για φωτογραφική μηχανή). Όσο για εσένα nt-lars. Λοιπόν. Το κατα πόσο το λέει στη σελίδα της η Sony Ericsson ή όχι είναι κάτι που δεν παρατήρησα. θήκη δεν έχει στη συσκευασία αλλά νομίζω πως σε καμία γενικότερα συσκευασία δεν είχαν εκτός απο το Ρ800. Τη ζελατίνη να τη βγάλεις και να βάλεις το προστατευτικό κάλυμα το οποίο εμπεριέχεται στη συσκευασία. Κάνει δουλειά. Δοκιμασμένο!!!! Το android εμένα στην αρχή μου άλλαξε τα φώτα μέχρι να το μάθω. Απο εκεί και πέρα είναι πολύ καλό και όλα με το ίντερνετ και τις εφαρμογές είναι πολύ ωραία. Η μουσική μου παίζει είναι πολύ καλή και αρκετά δυνατή. Δοκιμασμένη και αυτή σε δρόμους με μεγάλη κίνηση και ενόσο είμαι επάνω στο ποδήλατο. Όσον αφορά την αναφορά σε πληροφορώ πως είναι ελλειπής. Εμένα σε μήνυμα το οποίο δεν έχει παραδωθεί μου γράφει στην αναφορά… Συνέχεια »

spiros

το εχω ηδη παραγγειλει και θα το χω την πεμπτη..και απλα ηθελα να ξερω αν κολλαει γιατι κατι τετοιο ειχα ακουσει και θελω να μαι σιγουρος!!να μεινω ησυχος δηλαδη??ολα οκ?

nt-lars

Grigsgr
Το ιδιο ακριβως σ λεω κ γω για την αναφορα! Και φυσικα εχει ατελειες το κινητο αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν αξιζει. Θα προσαρμοστουμε κ σε αυτο οπως και σε τοσα αλλα κατα καιρους…δε βαριεσαι…Το android δεν παιζεται παντως. ΤΕΛΟΣ! συμφωνω περι iphone το οποιο προσωπικα δεν το συγκρινω καν με το xperia.

spiros
Γνωμη μ είναι να το παρεις. Τωρα πια που το εχουμε αρκετοι στα χερια μας και ξερεις τι παιζει βαλτα κατω τα υπερ κ τα κατα κ αποφάσισε. Απλως λάβε υπ’οψιν οτι το λογισμικό βάζει κατώ πολλά μειονεκτηματα!

Υ.Γ. Εμενα τουλαχιστον δεν κολλαει καθολου! Ανταποκρινεται αψογα σε ολα.Ασχετα αν με εκνευριζουν καποιες ρυθμισεις το κινητο ειναι καλο

spiros

οκ ρε φιλε σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..πειστικα τελικα..την πεμπτη παω να τ παραλαβω!!!γειαααα χαρααα!!!

Grigsgr

Φίλε spiro αν και απο οτι βλέπω το έχει ήδη παραγγείλει. Αύριο το παίρνεις 🙂
Με γεια σου λοιπόν. Ούτε εμένα μου κολλάει το κινητό. Μην ανησυχείς γι’αυτό. Επίσης είναι πολύ βολικό το ότι παίρνει τις ρυθμίσεις για ίντερνετ και MMS μόνο του απο το δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι. Απλά έχε το νου σου πως αν έχεις το 3G ανοιχτο τότε οι διάφορες εφαρμογές που θα εγκαταστήσεις θα συνδέονται αυτόματα στο νετ περιοδικά, για να ελέγχουν για τυχόν αναβαθμίσεις. Οπότε η λύση είναι να κλείνεις το 3G και όποτε το χρειάζεσαι να το ξανανοίγεις. Είναι πάρα πολύ εύκολο και γρήγορο.

els

posa euroulakia to pirate re paidia????

grigsgr

570 ευρω.

nt-lars

χι χι χι! εγω ημουν πιο κωλοφαρδουλα! 509 🙂

Grigsgr

Αυτή τη στιγμή η χαμηλότερη τιμή στο ίντερνετ είναι στα €493. Εγώ ήθελα να το πάρω με δόσεις με την πιστωτική μου κάρτα. Είχα τα χρήματα απλά δεν ήθελα να τα δώσω όλα μια και καλή οπότε και το να το πάρω απο το το κατάστημα που το πήρα ήταν σχεδόν μονόδρομος. Γι’αυτό και τα 570.

els

k ego etsi leo na to valo stin karta!!! k na paro mono tin suskeui xoris sundesi…

els

an perimeno mexri to kalokairaki lete na katevei ligo i timi???????

παντελης

Καλησπερα,θελω να ρωτησω για την παραδοση μνματος δν καταλαβα πως λειτουργει ακριβως.
Επισης θελω να ρωτησω ραδιο δν εχει εκτος αμα αγορασει το gadget π δειχνει στο σιτε αμα ανοιξα σελιδα online κ δν τα καταφερε να μ τρεξει….γτ αραγε??

Grigsgr

Αν θέλεις ή όχι να το βάλεις στην κάρτα είναι δική σου υπόθεση els, πάντως σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις στη διαδικασία συμβολαίου εαν δεν το χρειάζεσαι και δεν σου δίνει κάτι περισσότερο απο τον τρόπο που χρησιμοποιείς αυτή τη στιγμή για να επικοινωνείς.
Όσο για εσένα παντελή. Το Xperia Χ10 δεν σου δείχνει ακριβώς αν το μήνυμα έχει παραδωθεί. Σου δείχνει απλά οτι είναι σταλμένο. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα είναι “μάντεψε και κάνε”.
Όσο για το ραδιόφωνο, όχι δεν έχει αλλά, δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι θέμα της Ericsson που δεν έβαλε ή θέμα του ανδροϊδούς που δεν το υποστηρίζει. Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά ναι, με το συγκεκριμένο ζευγάρι ακουστικών θα έχεις ραδιόφωνο, μόνο και μόνο επειδή το διαθέτει το ακουστικό.

spiros

αυριο παω να το παρω..!!210 πληρωνω.!!τα υπολοιπα ειναι αναβαθμιση!! 😀

Grigsgr

Εσύ είσαι τέλειος. Ο άρχοντας της παρέας. 😛

spiros

παιδιααα το πηρα..!!:D ειναι τεεελειοοοοο!!ομωσ πρεπει να μαθω οολεσ του τισ λειτουργιεσ..αλλα δεν πειραζει..χρονο εχουμε..!!μονο θελω να ρωτησω..:για να συνδεθω ιτνερνετ πρεπει μονο να ακοιξω wi-fi και να βρω το δικτυο ή πρεπει να ενεργοποιησω και καποια αλλη λειτουργια??Επισις δεν εχω καταλαβει ακομα…στο timescape βρισκονται οι κλησεισ ή οι επαφες μου??

Petr@n

Kαλορίζικο spiros το xperia!
παιδιά, όσον αφορά την παράδοση του μηνύματος την έχω ενεργοποιήσει στο δικό μου αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα παρά ένα άσπρο φακελάκι δίπλα από τ κάθε μήνυμα. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?

nt-lars

αντε μεγιες μεγιες!
spiros σαν απλή κατοχος και οχι καμια ειδικος, να σου πω οτι απλά ενεργοποιεις το wi-fi βρίσκει τα διαθέσιμα δίκτυα, επιλέγεις ποιο θες και απλά βάζεις τον κωδικό πρόσβασης, αν είναι κλειδωμένο. Από κει και πέρα κάθε φορά που το ενεργοποιείς απλά θα συνδέεται μόνο του με το δίκτυο χωρίς να σου ζητά κωδικό. όσο για το Timescape απο τα λιγα που εχω καταλαβει συνδυάζει όλες τις δραστηριότητες σου με κάποια επαφή, είτε είναι κλήση, μνμ, fb κλπ…λεπτομερειες δεν εχω ψάξει. Κατα τ’αλλα τις κλησεις και τις επαφες τις βρίσκεις και απο αλλού.

Petr@n η υποτιθέμενη αναφορά απλά σου λέει αν το μνμ είναι ληφθέν όχι αν παραδόθηκε. Μόνο οτι στάλθηκε δλδ. Στο φακελάκι που λες αν πατησεις παρατεταμένα πάνω στην οθόνη θα σου βγάλει κάποιες επιλογές και μία απο αυτές είναι “αναφορά παράδοσης”, επιλέγεις και βλέπεις αλλά δυστυχώς δεν είναι ιδιαίτερα διευκρινιστικό.

Εγώ έχω άλλη απορία. Με το gps τι παιζειπου το χρειάζομαι και άμεσα? πως μπορώ να έχω τους χάρτες χωρίς να είμαι συνδεδεμένη με ιντερνετ? εγώ είχα την εντύπωση οτι η λειτουργία του gps βασίζεται στη σύνδεση με δορυφόρο, όχι με το διαδίκτυο…

Petr@n

nt-lars για το gps θα πας ρυθμίσεις και μετά θέση. απενεργοποίησε τις επιλογές ασύρματα δίκτυα και υποβοηθούμενο gps (αν είναι ενεργοποιημένες) και άφησε ενεργή μόνο αυτήν που αναφέρεται στους δορυφόρους. το τηλέφωνο θα χρησιμοποιήσει μόνο τον δέκτη gps για να λειτουργήσει και δεν θα συνδεθεί στο ίντερνετ. αν έχεις και ένα πρόγραμμα πλοήγησης τότε θα απολαύσεις πλοήγηση! 🙂

Petr@n

έχω να ρωτήσω και κάτι αλλο. τι πρέπει να κάνω, ώστε όταν βγαίνω από μία εφαρμογή αυτή να τερματίζει και όχι να τρέχει από πίσω? είτε πατήσω το back είτε to home screen βγαίνω μεν από την εφαρμογεί αλλά αυτή συνεχίζει να τρεχει. πρέπει να πηγαίνω μέσω του task manager που έχω κατεβάσει και να την σταματάω

Grigsgr

Λοιπόν, nt-lars, ο δορυφόρος αρχικά να τονίσω πως συνδέεται πολύ γρήγορα με το κινητό και αυτό είναι το γ@μ@το. Απο εκεί και πέρα, η σύνδεση με το δορυφόρο είναι δωρεάν απλά πρέπει να απενεργοποιήσεις τον εντοπισμό μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας ή και WiFi και να έχεις ενεργό μόνο το GPS. Απο εκεί και πέρα θα συνδέεται μόνο με το δορυφόρο. Τώρα όμως, όσον αφορά την πλοήγηση με χάρτες, αν χρησιμοποιείς το Google Maps τότε υποχρεωτικά θα συνδέεσαι και στο ίντερνετ, αν όμως χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης το οποίο έχει τους χάρτες στη μνήμη του κινητού φορτωμένους και δεν χρειάζεται να κατεβάζει συνεχώς απο το ίντερνετ καινούργια δεδομένα, τότε είσαι κυριλέ και το χρησιμοποιείς σαν GPS. Απλά έχε στο νου σου πως “τρώει” πολύ μπαταρία.

Petr@n: Σύμφωνα με την Ericsson, όταν για να βγείς απο μια εφαρμογή πατάς συνέχεια το βελάκι προς τα πίσω τότε αυτήν η εφαρμογή τερματίζεται και δεν συνεχίζει να τρέχει. Την είχα κι εγώ αυτή την απορία. Αν και δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο ισχύει όντως αυτό το πράγμα αλλά αυτό μου είπαν απο την Ericsson αυτό σου λέω.

spiros

ευχαριστω πολυ nt-lars!!!

KOSTAS

SONY ERICSSON Xperia X10 ειναι καλο??
θελω να αγορασω ενα νεο κινητο.εχω το ν95 νοκια.

παντελης

καλησπερα, κατεβαζω απο μαρκετ διαφορα πραματα αλλα δν βρισκω το μερος για να τα τρεξω,,,,μερικα εχουν βγει στο κεντικο μενου αλλα τα αλλα δν τα βρισκω…μηπως ξερει κανεις?

παντελης

βασικα αυτο π θελω να μαθω ειναι το μερος στο οποιο πανε δλδ το directory π αποθηκευονται οτι κατεβαζω απο το market

CBS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΧPERIA ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?

nt-lars

petr@n, Grigsgr ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση! Τα εχω ήδη δοκιμάσει αυτά και πάλι δεν βγάζω άκρη…κάτι μου διαφεύγει δεν μπορεί… Spiros, ο,τι ξέρω λέω, μην φανταστείς οτι εγώ καταλαβαίνω περισσότερα! όσον αφορά στο κλείσιμο εφαρμογών πέρα απο το βελάκι κ όσες έχουν την επιλογή εξόδου, ούτε εγώ έχω ανακαλύψει κάτι άλλο. Κ αν δεν τερματίζεται ποιο είναι το πρόβλημα? Τρώει μπαταρία? Ερώτηση γτ δεν την παλευω αλλο με το συγκεκριμένο. Στην διαχείριση των e-mail, πως μπορώ να περάσω τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των επαφών μου αυτομάτως¨? γτ δεν βρίσκω λίστα με τις επαφές μου στους λογαριασμους μου? Ξέρει κανείς πως να το ρυθμίσω? όσο χαζό κ αν ακούγεται βαριέμαι να περνάω τις επαφές αποθηκεύοντας τες μία μία στον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Δεν μπορούν να συγχρονιστούν με κάποιο τρόπο με αυτές του e-mail? Κάθε φορά που στέλνω e-mail πρέπει να γράφω την διεύθυνση από την αρχή. Και μια ακομα απορία. Η αρχική οθόνη ξεκλείδωνε αρχικά κάνοντας μια ημικυκλική κίνηση με φορά προς τα δεξιάκαι η οποία με βόλευε μια χαρά γι’αυτό και δεν μπήκα στον κόπο να αλλάξω το μοτίβο ξεκλειδώματος (καθώς σου δίνεται κ αυτή η επιλογή). Ξαφνικά χθές πήγα να το ξεκλειδώσω και είχε αλλάξει η φορά προς τα… Συνέχεια »

bass

οταν λεσ οτι δεν αλλαζει ηχο κλησης η ειδοποιηση μνμτοσ????? δν μπορεισ να βαλεισ δικουσ σ ηχουσ?

nt-lars

bass
απ’όσο ξέρω και απ’όσο το έχω ψάξει όχι δεν μπορείς να βάλεις δικούς σου ήχους( στην ειδοποίηση μνμτος). Υπάρχουν κάποιοι εργοαστασιακοί και διαλέγεις. Μόνο στις κλήσεις μπορείς να αντιστοιχήσεις τον δικό σου.
Εγώ συνήθισα στην ιδέα αλλά δεν ακούγεται το ρημάδι με αυτούς που έχει!
Εκτός αν κάποιος ξέρει καλύτερα και έχει βρει τρόπο να το κάνει. Ας μας πει και κάποιος άλλος.

Grigsgr

@nt-lars
Το τηλέφωνο το κάνεις να ξεκλειδώνει με την κίνηση προς τα δεξιά εάν την ώρα που είναι κλειδωμένο σύρεις το τόξο απο τα δεξιά που κοιτάει, προς τα αριστερά. Γίνεται με ένα απλό σύρσιμο και μπορείς να το αλάζεις συνεχώς και όποτε θέλεις. Για δοκίμασέ το.
Όσο για τους ήχους. Στα μηνύματα ούτε εγώ γνωρίζω πως θα γίνει να αλλάξεις τον ήχο. Εγώ πάντως έχω το ίδιο θέμα και για το ξυπνητήρι. Δεν εχω καταλάβει πως γίνεται και αν μπορώ να αλλάξω τον ήχο με τον οποίο χτυπάει.
Αν και νομίζω επειδή σε κάποια φάση το είχα καταφέρει αλλά καταλάθος. Γνωρίζει κανείς;

nt-lars

α καλα…μπροστά στα μάτια μου ήταν! thanks a million Grigsgr!

Όσον αφορά στον ήχο του ξυπνητηριού εγώ παρατήρησα οτι ανάμεσα στους ήχους που προσφέρονται είχε και τον ήχο που είχα ορίσει ως ειδοποίηση κλήσης. Άλλαξα ήχο κλήσης επιλέγοντας ένα δικό μου πάλι κομμάτι για να δω αν θα παραμείνει το άλλο στη λίστα ήχων απο το ξυπνητήρι και όντως υπάρχει ακόμα. Ωστόσο το καινούριο που έβαλα για τις κλήσεις δεν περιλαμβάνεται στην ειδοποίηση του ξυπνητηριού. Μάλλον κ εγώ τυχαία το κατάφερα γτ δεν βγάζω άκρη…

Καινούριο πρόβλημα: Εκτος του οτι δεν βγάζω άκρη με τις επαφές τώρα δεν μπορώ να στείλω και e-mail…Το wi-fi ειναι ενεργοποιημενο, συνδέεται κανονικά στο ιντερνετ, εισερχόμενα λαμβάνω, αλλά όποιο προσπαθώ να στείλω απλά πάει στα εξερχόμενα και αν επιχειρήσω προώθηση μου λεει μόνο “σφάλμα δικτύου”. Καμιά ιδεά??

Grigsgr

Χα χα. Για το ξυπνητήρι κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Στην αρχή μου το είχε εμφανίσει κι εμένα μέσα στις επιλογές αλλά απο εκεί και πέρα, όταν άλλαξα ήχο κλήσης, όλα άλαξαν. Λες και είναι καινούργιο κινητό. Τι να πω.
Όσο για το ξεκλείδωμα χαίρομαι που βοήθησα. Τώρα όσον αφορά τα email, οχι, εδω δεν έχω κάποια απάντηση. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα ακόμη αλλά που θα πάει. Πάντως να σου πω κατι; Γιατί δεν πρίζεις κι εσύ τη Sony Ericsson όπως κάνω κι εγώ; Όταν έχω κάποια απορία σημαντική τους παίρνω τηλ. Σιγά μην κάτσω να σκάσω και μετά τα γράφω και σε εμάς εδω πέρα. 🙂

kyriakos

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.?ΤΟ SONY ERICSON XPERIA X 10 ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ WI-FI KAI ΜΠΩ ΣTO ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΧΡΕΩΘΩ?? PLZZ APANTHSTE MOU

CBS

οχι δεν χρωνεσε με το wi-fi

Grigsgr

Εγώ ρε παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο;
Για να χρησιμοποιήσω το RSS στο κινητό πρέπει να κατεβάσω κάποιο ξεχωριστό πρόγραμμα ή μπορώ να το κάνω απο το κινητό απευθείας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο επιπλέον πρόγραμμα;

Επίσης έμαθα πώς μπορεί κάποιος να επιλέξει άλλο ήχο εκτός απο τους προϋπάρχοντες για ήχο μηνύματος. 🙂

kyriakos

ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ SONY ERICSON XPERIA X 10 ????

Λεωνιδας

ρε παιδια εβαλα την σιμ απο το παλιο κινητο κ δεν βρισκω τις επαφες μου ενω ηταν γραμενες στην σιμ. ξερει κανενας τι γινετε? ευχαριστω

Grigsgr

Κατάλαβα κώστα. Μαλακία βέβαια. Κατέβασα ήδη έναν αναγνώστη RSS στο κινητό. Αυτό που εμένα με ενδιαφέρει με τα εν λόγω podcast είναι να εμφανίζονται στο Mediascape και οχι να είναι σε ένα ξεχωριστό φάκελο κάπου αλλού στο memory stick και έτσι να χρειάζεται να ανοίγω το πρόγραμμα για να τα ακούω. Αλλά θα το ψάξω κι άλλο. Πάντως παιδιά εάν κάποιος θέλει να αλλάξει τον ήχο στα μηνύματα και να βάζει δικά του τραγούδια μπορεί να το κάνει ακολουθώντας τη διαδικασία αυτή. Αφού έχετε έτοιμο τον ήχο, συνδέετε το κινητό με τον υπολογιστή, πηγαίνετε στο φάκελο media –> audio –> notifications. Εκεί μέσα θα βρείτε να περιέχεται ο ήχος του Facebook. Εκεί μέσα λοιπόν, βάζετε και τον δικό σας ήχο. Μετά θα εμφανιστεί στους ήχους επιλογής για τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις. 🙂

Λεωνίδα. Εαν το προηγούμενο κινητό σου ήταν Ericsson μπορείς να στείλεις τις επαφές σου με Bluetooth στο Xperia X10 και όλα θα είναι όπως ήταν και στο προηγούμενο κινητό σου. Αν είναι μόνο στη SIM τότε τα αντιγράφεις.

Grigsgr

Παιδιά, επειδή μίλησα με την Ericsson μόλις τώρα στο τηλέφωνο, μου είπαν πως κανονικά δεν πρέπει το κινητό να μην μας δίνει την επιλογή να μπορούμε να επιλέξουμε διαφορετικό ήχο κλήσης απο αυτούς που είναι ήδη διαθέσιμοι στην συσκευή. Και μου είπε οτι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω το κινητό σε ενα Service Center να μου το κοιτάξουν. Πιστεύει κανείς πως αυτό επιδέχεται σχολίων;

kyriakos

ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ….ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ

Grigsgr

Δεν νομίζω οτι παίρνει. Το ανδροϊδές δεν παίρνει θέματα λογικά. Ελπίζω να μην σου λεω ψέματα.

nt-lars

να’μαι παλι…
Grigsgr δεν εχω καλες σχεσεις με τηλεφωνητριες, αντιπροσωπους που δεν εχουν την ορεξη να εξυπηρετησουν οποτε αποφευγω τετοιου ειδους επαφες! Καλύτερα να μ τα λες εσυ!!! Κ πιο αξιοπιστο σε βρισκω!

Kyriakos, ουτε εγω ξερω σιγουρα για θεματα αλλά κάπου μεσα στο market πετυχα μερικες εφαρμογές που λενε για θεματα. Δεν δοκιμασα οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια, τσεκαρε το.

Ξερει κανεις καμια εφαρμογη για μετρητη διάρκειας κλησεων??? Αυτο π με ενδιαφερει κυριως ειναι να ελεγχω τις εξερχομενες γτ εχω σύνδεση κ χανω την μπαλα…

nt-lars

παρεμπιπτοντως είναι λίγο άθλια η μπαταρία και η διάρκεια της ή είναι η ιδεα μου? (κ χωρίς να είναι κάποια εφαρμογή ανοιχτη, ή gps κλπ)

Grigsgr

Call meter NG είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ εγω για τις κλήσεις. Μετράει διάρκεια, μπορείς να του βάλεις πόσο χρόνο έχεις στο πρόγραμμά σου, πόσο χρεώνεσαι απο το τέλος του χρόνου και μετα, μετράει μηνύματα και επίσης αν το ρυθμίσεις σου λέει πόσο χρεώθηκες. Είναι πολύ καλό και πολύ χρήσιμο. Επίσης μετράει δεδομένα, εισερχόμενα και εξερχόμενα. Ελπίζω να βοήθησα. 🙂

Οσο για τη μπαταρία εμένα μου κρατάει πέντε μέρες με κανονική χρήση. Με ίντερνετ και όλα τα συναφή περίπου μια μέρα. Ψιλολογικό δεν είναι όμως με τέτοια οθόνη και όλα οσα κάνει; εμένα λογική διάρκεια μου φαίνεται. Απλά έχεις το νου σου να το φορτίζεις. Στο φυλλάδιο (οδηγό χρήστη) λέει πως οσο πιο πολύ τη φορτίζεις τόσο περισσότερο θα κρατήσει. 🙂

Grigsgr

Δυο μέρες εννοούσα με κανονική χρήση. 🙂
Τον τρόπο να βάζεις άλλο ήχο στο μήνυμα το δοκίμασε κανείς άλλος;

nt-lars

πόσοοοο?! καλα, μόλις είδα πρώτο το “5” έπαθα ενα μινι εγκεφαλικο!!
εμενα κραταει μια μερα με το ζορι. Το αφηνω ολο το βραδυ και φορτιζει και την επομενη το βραδυ ειναι off. K αυτα με ελαχιστες κλησεις μικρης διαρκειας τις πρωινες ωρες, μετα για ενα 10ωρο δεν το αγγιζω και το βραδυ αργα 1-2 μνμτα. Εχω τσεκαρει και δεν υπαρχει τπτ ενεργοποιημενο. Ειναι φυσιολογικο? Οσο για τη συχνη φόρτιση το είδα. Να το φορτιζω δλδ ακομα και αν η μπαταρια εχει πεσει λιγο??? Εκτος του οτι δεν προλαβαινω, γτ ξεφορτιζει γρηγορα (!), πως αυτό βοηθά στη διάρκεια της μπαταρίας?

υ.γ. τον ηχο στα μνμτα θα τον δοκιμασω αυριο!!
εφαρμογη για msn ή skype ξερουμε?

Grigsgr

Λοιπόν, πρόγραμμα για αυτά που ρωτάς δεν υπάρχουν αυτούσια αλλα σίγουρα υπάρχουν. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στην αγορά και ψάξε αλλα το πιο πιθανό είναι συνδυαστικά προγράμματα να υπάρχουν. Εμένα πάντως με την ίδια χρήση μου κρατάει δυο μέρες σίγουρα!
Ο ήχος για τα μηνύματα λειτουργεί κανονικότατα σε εμένα. Ας το δοκιμάσει όμως και κάποιος άλλος.

kostasms

παιδια καλημερα.μηπως μπορει καποιος να μου πως να εγκαταστησω το skype στο χ10?
εχω κατεβασει σκαιπ για τα CentOS,MacOSX,Windows mobile.ποιο απ ολα ειναι?Και κατι αλλο.κατεβασα καποιες εφαρμογες,αλλα καποιες απ αυτες δεν εμφανιζονται στο κινητο παρα μονο στο μενου ¨διαχειριση εφαρμογων.Αυτο τί σημαινει?οτι δεν μπορει να τις τρεξει ή κατι αλλο?ευχαριστω πολυ.

Grigsgr

Η εφαρμογή πρέπει να είναι για android. Τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά λειτουργικά. Εφόσον θέλεις να εγκαταστήσεις εφαρμογές να τις κατεβάζεις απο το android market και καλά θα κάνεις να διαβάζεις τις περιγραφές και πως εγκαθήσταντε στη συσκευή.
Πάντως τόσες μέρες σας γράφω απο το Xperia, είναι υπέροχο το κινητό για ίντερνετ, είτε απο WiFi είτε μέσα απο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Τόσες μέρες μπαίνω απο τη WIND.

kostasms

Μηπως καποιος γνωριζει ποιο απο τα applications για GPS που υπαρχουν στο android market, δουλευει μόνο με δορυφορο και ειναι καλουτσικο?Και πως γινεται?πρεπει να κατεβασω και καποιους χαρτες?Τί προτεινεται?Επειδη ειμαι νεος με την συγκεκριμενη τεχνολογια,δεν μπορω να βγαλω ακρη.Παντως οσων αφορα για το skype,μεσω μιας πλατφορμας,βρηκα τα εξης skype τα οποια ειναι για ανδροιδ.
CentOS, Debian,OpenSUSE 10, Static OSS, Xandros. Αλλα ποιο κανει απ ολα?

Nick@hbk

Παιδιά καλησπέρα, και εγώ έχω βάλει στο μάτι το Xperia αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα, υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το iphone η το θεωρείται απλά καλύτερο? Πάντως σίγουρα θα είναι πάρα πολύ καλύτερο από το ΗΤC από το οποιό πραγματικά είχα απογοητευτεί. Πιστευω ότι είναι τα πιο χαμένα λεφτά που έδωσα ποτέ στη ζωή μου, πραγματικά μεγάλη απογοήτευση. Πάντως λέω να περιμένω το νέο Iphone 4, και μετά θα κάνω τις κινήσεις μου για κάποια αγορά. Πάντως άσχετο η cosmote το δίνει σε απίστευτα ευνοικά προγράμματα.

Miltos

Re mages ksekolate me to iPhone edaxi otan vgike kalo alla eteries opos apple kai microsoft poulane papa kai onoma to sigekrimeno kinito einai poli brosta … kai perimenete i google na vgalei k to chrome OS gia netbook kai kinita eki na dite polemo i kontra tha einai sta esoterika tis google to telos gia ta iphone k gia ta W mobile tha einai idika stin evropi giati i amerikani einai anomali exoun vitsia na plironoun

eleni

γεια σας να ρωτισω κατι ρε παιδια.. πηγα στο plaisio κ δοκιμασα το κντ κ οταν πηγα να γραψω μνμ κ το γυρισα στο πλαι τα γραμματα δν γυρνουσαν εφταιγε το κντ η ετσι ειναι κανονικα??????

Grigsgr

Κανονικά περιστρέφεται και το πληκτρολόγιο και γίνεται πιο μεγάλο.
Μπορεί να μην είχαν ρυθμισμένο εκείνη τη συσκευή να γυρίζει.

eleni

ωραια γτ ετσι οπως το ειδα κ προσπαθησα να γραψω μ φανηκε λιγο δυσκολο!!!

nt-lars

κοπελια μην νομιζεις οτι στο πλαι ειναι μεγαλη η διαφορα!!!

Καινουρια απορια. Δυσκολευεται το wi-fi να συνδεθει στο δικτυο του σπιτιού μου. Ενώ στο γραφείο συνδεεται αμεσα, στο σπιτι πολύ σπανια. Νομιζω οτι κατι παιζει με το ρουτερ στο σπιτι γτ αν το κλεισω για λιγη ωρα κ το ανοιξω μερικες φορες ειναι επιτυχης η συνδεση. ΄Όχι πάντα όμως και δεν κρατάει πολύ… Υπαρχει καμια ρύθμιση που να αφορα το κινητο?? δεν εχω ιδεα γτ δεν επιτρεπει να συνδεθει. anyone??

p.s. Grigsgr με το μνμ δεν επιασε…

Grigsgr

Γυρίζει και το πληκτρολόγιο, μην το σκέφτεσαι αλλά έχει τις κλασικές δυσκολίες του πληκτρολογίου αφής.

Nt-lars μπορώ να υποθέσω πως αναφέρεσαι στον ήχο. Παράξενο μου φαίνεται. Εμένα ακόμη και μετά απο μέρες που το έκανα, ο ήχος υπάρχει ακόμη στις επιλογές. Το έβαλες κανονικά όπως είπαμε στο φάκελο που υπάρχει ο ήχος του Facebook (Facebook Pop); Εαν ναι, τότε παράξενο που δεν σου το βγάζει. Θα το ξανακοιτάξω πάντως. Τον ήχο των μηνυμάτων θυμάσαι οτι τον αλλάζεις μέσα απο τα Μηνύματα -> Ρυθμίσεις.

atego

παιδια καλησπερα εχω μια απορεια το χ10 χρειαζεται προγραμμα για παιξει ταινειεσ,αν ναι απο που το κατεβαζω και ποιο ειναι ευχαριστω

Grigsgr

Η ταινία ή το οποιοδήποτε αρχείο βίντεο πρέπει να είναι σε μορφές αρχείων που υποστηρίζει το κινητό. Εάν είναι σε μια απο τις μορφές τότε θα παίζει κανονικά και πρόγραμμα δεν χρειάζεται ούτως ή άλλως.

Εγώ μια άλλη απορία έχω. Και την απευθύνω σε όσους έχουν το κινητό λίγο καιρό.
Έχει παρατηρήσει κανείς να έχει θεματάκια με το σήμα; Έχω την αίσθηση πως το σήμα του δεν είναι πάντα πολύ καλό και υπάρχουν περιπτώσεις που αν τύχει και αποσυνδεθεί απο το δίκτυο (δηλαδή δεν έχει σήμα), όταν μπεί σε περιοχή που έχει κάλυψη λέει πως δεν υπάρχει υπηρεσία δικτύου ή κάτι τέτοιο και δεν ξανασυνδέεται (οπότε και χρειάζεται κλείσιμο και άνοιγμα ξανά). Ξέρει κανείς τι παίζει;

evi

Grigsgr με το σημα δεν εχω καποιο προβλημα εγω..ολα καλα
αλλα εχω και το ιδιο προβλημα με τον nt-lars…
δεν συνδεεται το κινητο παντα με την ιδια ευκολια στο wi-fi του σπιτιου μου και μερικες φορεσ δεν συνδεεται καθολου…η συνδεση μου ειναι tellas αν εχει σημασια…σε ολα τα υπολοιπα δικτυα συνδεεται κατευθειαν…

Grigsgr

Έβη μου, αυτό το πρόβλημα εγώ δεν το έχω. Το κινητό μου με το που ανοίγω το WiFi συνδέεται κατευθείαν.
Πάντως η εταιρεία που έχεις στην ADSL σύνδεσή σου δεν έχει να κάνει.

eleni

παιδια ξερετε αν μπορουν να μ αλλαξουν το προφιλ δλδ απο ασπρο να μου το κανουν μαυρο? τελικα μ αρεσει πιο πολυ?????????????

eleni

ααα κριμα!!!

atego

παιδια τι τυπου αρχεια υποστηριζει το χ10 για ταινειεσ διοτι περναω απο το pc ταινειεσ και δεν τισ βλεπει(καρτα sd) και δεν τισ παιζει επισησ

Grigsgr

Εάν παιρνάς οτι να’ναι λογικό είναι.
Μπές εδώ και δες τι είδους αρχεία υποστηρίζει το κινητό.
https://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-2964.php

spiros

γεια χαρα παιδια…τ γινεται??λοιπον το χω το x peria και ειναι τελειοο μονο που τωρα τελευταια …οταν το κλεινω και το ξανανοιγω μου λεει κατεστραμενη η καρτα sd και μετα παταω διαμορφωση και μ σβινονται ολα τα αρχεια..!!για μια φορα οκ αλλα μου το ζηταει καθε φορα που το ανοιγω!!τι γινεται??

Petr@n

παιδιά έχω το x10 και πριν από λίγο κατά λάθος όρισα την οθόνη ξεκλειδώματος αριστερόστροφα από δεξιόστροφα που ήταν. μήπως ξέρετε πως την επαναφέρω στην αρχική κατάσταση (δεξιόστροφα);

nt-lars

Petr@n
αν προσεξεις κάπου παραπάνω στα σχόλια το εξηγεί ο Grigsgr 😉

spiros

εχει κανεισ απαντηση για μενα?.?

Grigsgr

Να το πας στην ericsson να το κοιτάξουν. Το κινητό μπορεί να είναι όντως πολύ καλό αλλά έχει αρκετές ελλείψεις και θέματα και καλά θα κάνουν να τα μάθουν σιγά σιγά εκεί στη μπαλίτσα με τα πολλά χρώματα επειδή μας περνάνε για μαλάκες.

stefanos

Παιδια εγω σκεφτομουν να το αγορασω το χ10 αλλα τωρα τελευταια εχω αρχισει να σκεφτομαι το htc hd2 mini…Ξερει κανεις να μου πει ποιο να προτιμισω??σε ποια συσκευη ειναι καλυτερη η πλοηγηση στο ιντερνετ???το χ10 εχει msn??το htc εχει ραδιοφωνο?στο χ10 ραδιοφωνο δν γινεται να ακουσεισ μεσω ιντερνετ??ξερει κανεις πιο εχει καλυτερη ποιοτητα ηχου??οι εφαρμογες(δηλαδη αυτεσ π μπορεισ να κατεωασεισ απο την αγορα) για το λογισμικο του htc ειναι καλυτερεσ απο αυτες του χ10???αν καποιοσ μπορει να πει καποιο σχολιο σχετικα με τη λειτουργεια τουσ ι οτιδιποτε αλλο για τα δυο τηλεφωνα θα με βοηθουσε πολυ … ευχαριστω !

nt-lars

stefanos
κανε πρωτα μια ερευνα μονος σου μεσω ιντερνετ για να κανεις τις απαραιτητες συγκρισεις μονος σου. Το πιο ειναι καλυτερο ειναι λιγο σχετικο. Το θεμα ειναι πιο σε καλυπτει. Εγω δεν γνωριζω πολλα για τη συγκεκριμενη συσκευη γτ δεν εχω ασχοληθει. Νομιζω ομως οτι εχει windows και οχι android και για μενα αυτο ειναι μεγαλη διαφορα! Ο φιλος μου που εχει htc ειναι μονιμως με ενα restart.
Εγω με το x10 δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα λογισμικου και ειναι κ ταχυτατο κ η πλοήγηση αψογη. Ραδιοφωνο δεν γινεται, νομιζω λογω hardware οποτε μονο με καποια ακουστικα απο οσο ξερω. Ο ηχος ειναι καλος αλλά θα μπορούσε να ειναι κ καλυτερος! Οι εφαρμογες του android σε καλυπτουν α-πο-λυ-τα για να το διαμορφωσεις οπως θελεις. Και πάλι ομως απο τις αναγκες σου εξαρταται. Πρωτα κανε μια ερευνα μονος σου γτ μ φαινεται εισαι ακομα στην αρχη!!

Βεβαια κ παλι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη γτ δεν ηθελα ποτε htc κ ετσι δεν ξερω λεπτομερειες, εγω για το X 10 δεν ειχα αφησει γωνιτσα στο ιντερνετ απο τον νοεμβριο μεχρι να καλυψω ολες μ τις αποριες! 😛

nt-lars

oooops! με τα greeklish ξεχασα κ τα ελληνικα! —-> πιο*=ποιο! 😛

Petr@n

@nt-lars
έκανα όσα γράφει το σχόλιο παραπάνω, αλλά και πάλι δεν μου αλλάζει η φορά ξεκλειδώματος. μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

nt-lars

Petr@n
εγω π έπαθα το ιδιο εκανα οτι ακριβως μ είπε ο Grigsgr κ ηταν μια χαρα. Απορώ πως δεν το ψιλιαστηκα εξ’αρχης! (κατι παιζει οντως με τις ξανθές :P)
Όπως το βλέπεις η άκρη του ημικυκλιου ειναι αριστερά πάνω σωστά? Την “πιανεις” πατώντας παρατεταμένα κ απλά το σέρνεις δεξιά. Ετοιμο. Για ξαναδοκίμασε.
Κ μετά αρχιζεις και παιζεις αμα λαχει, δεξιά αριστερα δεξια αριστερά :PPPP

Petr@n

nt-lars
το έφτιαξα τελικά! χίλια ευχαριστώ!!!

L

κατά τη γνώμη μου, το xperia x10 είναι το ιδανικό κινητό και το τελειότερο από όλα τα άλλα! Δε συγκρίνεται με το iphone ! Το iphone έχει περισσότερα μειονεκτήματα , μερικά από αυτά είναι α)δεν μπορείς να στείλεις αρχεία όπως τραγούδια , β)έχει πολύ μικρή κάμερα , γ) έχει γυάλινη οθόνη κι άμα σου πέσει κάτω τότε πάπαλα και δ) πρέπει να πληρώνεις μια ζωή ίντερνετ

lebas

παιδια κανενα νεο για αναβαθμιση σε 2.1 η σε 2.2?????????

nt-lars

L..ιδανικο δεν ξερω κ ουτε μπορω να ειμαι αντικειμενικη αφού το έχω κ εγώ αλλά σίγουρα για να το έχω θεωρώ κι εγώ οτι είναι από τα καλύτερα! Απορία εχω ξανά, βλακώδης μεν αλλά σπαστική δε! Εχω εγκαταστήσει το “You tube ripper” για να κατεβαζω βιντεακια απο you-tube. Χθες ενω κατέβαζα κάποιο, διακόπηκε η σύνδεση με το ιντερνετ λόγω προβλήματος στο δίκτυο της περιοχής.και σταμάτησε η μεταφορά του αρχείου. Στο πλαίσιο ειδοποιήσεων από τη γραμμή κατάστασης παρέμεινε αυτή η μεταφορά με την ένδειξη “εν εξελιξει”. Οταν επανήλθε η σύνδεση με το ιντερνετ και επιχείρησα να συνεχίσω το κατέβασμα του αρχείου, ξεκίνησε κανονικά από την αρχή, ολοκληρώθηκε επιτυχώς αλλά παρέμεινε στην μπάρα η προηγούμενη ένδειξη που έδειχνε οτι είχε μείνει η μεταφορά στην μέση. Δεν μπορώ με τίποτα να το διαγράψω κ δεν βρίσκω καμία επιλογή “εκκαθαρισης” οπως αναφέρει ο οδηγός χρήστη. Εχει κανείς ιδέα πως να σβήσω αυτή την ειδοποίηση?? με εκνευριζει!!! Το πληκτρολογιο το συνηθισα κουτσα στραβα, με βολευει πολύ που εχει μνημη κ συγκρατει λέξεις, το θέμα με το wi-fi το ελυσα απλώς με το να ανοιγοκλείνω το router, Grigsgr o μετρητης που μου πρότεινες με βόλεψε πολύ, τώρα μου μένει ενα βασικότατο πρόβλημα…δεν μπορώ ακόμα να στέλνω… Συνέχεια »

nt-lars

α! και η μπαταρία ξαφνικά ήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα! και με περισσότερη χρηση πλέον μ κρατα 2-3 μερες. 🙂

Grigsgr

@lebas για αναβάθμιση έχει ειπωθεί και ξαναειπωθεί. σύμφωνα με την ericsson περιμένουμε αναβάθμιση στη 2,1 αν θυμάμαι καλά το σεπτέμβρη. για 2.2 μην το περιμένεις κατα την άποψή μου καθώς εκεί στην ericsson είναι λίγο τα ζώα μου αργά και το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν διαφημίσεις. τίποτα άλλο δεν κάνουν. αλλά μάλλον δεν το έχουν καταλάβει ακόμη.

όσο για εσένα nt-lars. χαίρομαι που σε βόλεψε το πρόγραμμα που σου πρότεινα. email εγώ έχω στείλει κανονικά και χωρίς πρόβλημα. παράξενο. εγώ έχω πρόβλημα με την εφαρμογή Gmail. Έκανα εκκαθάριση όλων των δεδομένων και τώρα όποτε την ανοίγω μου λέει αναμονή συγχρονισμού για να μου εμφανιστούν τα μηνύματά μου αλλά πουθενά τα μηνύματά μου.

όσο για τη μπαταρία εμένα είναι στα ίδια επίπεδα. εγώ έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με το σήμα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ. ΚΑΘΟΛΟΥ ομως.

Grigsgr

Και αν θυμάμαι καλά διάβασα οτι θα βγεί μια μικρή αναβάθμιση μέσα στο καλοκαίρι για κάτι που δεν θυμάμαι και μετά θα βγεί η επόμενη για το καινούργιο (παλιό ουσιατικά αλλά καινούργιο για το Xperia) ανδροϊδές.

nt-lars

χμμμ…με gmail δεν εχω ιδιαιτερη επαφη απλά δημιουργησα το λογαριασμο για το κινητό και απο κει κ πέρα κινουμαι με hotmail και yahoo. Οποτε δεν εχω δοκιμασει να κανω εκκαθαριση, ειναι λιγοστα τα μνμτα. Θα σου πω ομως κατι κουφο!!! Μολις διαβασα το post σου πηγα να τσεκαρω απο περιεργεια κ επι ευκαιρια εστειλα κ ενα e-mail να δω μπας κ γινει κανενα θαυμα!! κ ω τι θαυμα! Ξαφνικα το εστειλε!!! Ε παει θα πηδηχτω απ’το παραθυρο! Απο hotmail παλι δε στελνει ομως….grrrrrrrrr!

Όσο για το σημα δεν μπορω να σου απαντησω γτ εγω γενικα στην περιοχη π μενω εχω απο φτωχη (εως ανυπαρκτη!) καλυψη δικτυου οποτε αντιμετωπιζω συχνα προβλημα ειδικα αν εχει κακοκαιρια! Είτε Vodafone είτε Cosmote π το γυρισα φέτος τα ιδια s@3$α, Τσαμπα το σημα καμπανα! Σε καμια περιπτωση όμως δεν φταιει η συσκευη γτ το επιβεβαιωνω και απο τους γυρω μου. Είσαι σιγουρος οτι δε φταει το δίκτυο τηλεφωνίας που χρησιμοποιείς? Eίναι μόνιμο το φαινόμενο, το ειχες παρατηρησει εξ’αρχής?

Grigsgr

Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι φταίει το κινητό. Στο ίδιο δίκτυο (WIND) με το Sony Ericsson C905 είχα τέλειο σήμα. Με το Xperia απλά το σήμα είναι κάτι που υπάρχει. Δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση και να φταίει το δίκτυο. Προφανώς και φταίει το κινητό, όπως επίσης ενώ συνδέεται πολύ εύκολα με το WiFi έχει πολύ φτωχό σήμα κάτι που δεν μπορεί να συμβαίνει καθώς, έχοντας πάλι σαν μέτρο σύγκρισης το προαναφερθέν κινητό είχα πολύ καλύτερο σήμα. Σίγουρα φταίει το κινητό.

Grigsgr

Σχόλιο πάλι για τον lebas.
Κυκλοφόρησε στο ίντερνετ η φήμη οτι έχει βγεί το πρώτο μέρος της αναβάθμισης αλλά δεν είναι ακόμη για όλες τις ώρες. Ειπώθηκε πως κυκλοφόρησε στην Ισπανία. Η μεγάλη αναβάθμιση για το ξεπερασμένο πλέον Android 2.1 θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη αν και η Sony Ericsson απο το blog της λέει οτι υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει πιο νωρίς απο το Σεπτέμβρη μέσα στο 3ο τρίμηνο του χρόνου.Τώρα βέβαια οτι και να λέμε και όποια αναβάθμιση και να δώσουν αν δεν είναι η τελευταία το κινητό απο άποψη λογισμικού και πάλι πίσω θα είναι. Τα ζώα μου αργά εκεί στην Ericsson. Επίσης λένε πως η μικρή αναβάθμιση δίνει καλύτερη απόδοση μπαταρίας. Ελπίζουμε (όλοι φαντάζομαι που έχουμε το κινητό αυτό) και σε καλύτερη απόδοση του ήχου (ήχοι ειδοποίησης και ακουστικό).

nt-lars

Τι να πω…δεν εχω και τεχνικες γνωσεις. Παιζει κατι με την κεραία του εσωτερικά?? Αυτό κ αν ειναι ομως κατι που πρεπει να το ρωτησεις στην αντιπροσωπεία, μην το αφησεις.

Dimitra

Καλησπρα. Προσπαθω να ενεργοποιησω τα ΜΜΣ και το ιντερνετ στο SE Xperia X10 mini αλλα δεν τα εχς καταφερει… παω ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, Βασικες Ρυθμ., Ληψη ρυθμισεων μετα απο λιγο μου βγαζει τον παροχο και τελικα μετα απο λιγο μου λεει αδυνατη ληψη… Ξερω οτι κανονικα θα επρεπε να μου εμφανιζει το G αλλα…τιποτα…. Μπορειτε να μου πειτε πως γινετε? Ευχαριστω 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.