Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia XZ1 με οθόνη αφής 5.2″ Full HD HDR τεχνολογίας LCD IPS, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 19 Megapixel με super slow motion video 960fps, μπαταρία 2700 mAh, κατασκευή από αλουμίνιο και Android 8.0 Oreo.

Το Xperia XZ1 έρχεται με πιστοποίηση IP68 που το καθιστά αδιάβροχο, μπροστινή κάμερα 13 Megapixel wide-angle, στερεοφωνικά ηχεία, γρήγορη φόρτιση, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD έως 256GB και έχει πάχος 7.4 χλστ. και βάρος 156 γρ.

Στην Ελλάδα το Sony Xperia XZ1 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο κάπου εκεί θα έρθει και το μικρότερο μοντέλο Xperia XZ1 Compact με οθόνη 4.6″ HD, Snapdragon 835 και 4GB RAM.

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony Xperia XZ1 ελληνικό hands-on video, Sony Xperia XZ1 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Ντάξει, ας μη γίνουμε όλοι S8, με τα μηδενικά περιθώρια, αλλά αυτό το πράγμα εν έτει 2017 και μετά από τόσα μοντέλα της σειράς Ζ, είναι το λιγότερο αστείο.

Ιωάννης jb

Ωραίο βίντεο… εντάξει καταλάβαμε ότι δεν σε ενθουσίασε και νομίζω είναι απολύτως λογικό!
Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο 5,2 ιντσών Sony που θεωρείται ναυαρχίδα..
Το κούρασε.. αυτό που έδωσε φέτος με το xz1 καλύτερο δε μπορεί να γίνει…
Ένταση στον ήχο πιο πάνω δε πάει…
Η Sony δεν είναι HTC.. βάζει μέσα και το μινιμαλ σχεδιασμό και πολλά ακόμα οπότε είναι αδύνατο να έχουμε παραπάνω ένταση..
Ελπίζουμε σε κάτι καινούργιο από του χρόνου τύπου 6 ίντσες 4k και και και…

georgerapp

οθοναρα.
βγαζει ματι απο το pc.
κατι για ξεπλυμενες απαρχαιωμενες και ελεεινές οθονες γραφανε καποιοι γνωστες.
αν οσες φορες γραφατε την λεξη amoled κατσαπλιαδες με τα homtom τρωγατε μπουκια φαγητο τωρα θα ήσασταν παχυσαρκοι.
και καταλαβαινετε τι λεω.ομιλω για εδω techblog οι μισοι σχολιαστες στην καλυτερη doogee.

Γιώργος Κ.

Δυστυχώς σe reviews που είδα από το εξωτερικό φερόμενα έλεγαν (και έδειχναν) πως σε αρκετές φωτό η ποιότητα στο κέντρο είναι πολύ καλή και δεξιά και αριστερά χάνει σε ποιότητα αρκετά, λες και το τραβάει η κάμερα κάπως το κάδρο και το παραμορφώνει. Κάτι ανάλογο με αυτό που παρουσιάζει το xz premium και για το οποίο είδα πως παραπονιούνται αρκετοί. Η Sony πρέπει να σεβαστεί τους πελάτες της και οφείλει μέσω κάποιου update να λύσει το πρόβλημα καθότι δε μιλάμε για φτηνά κινητά αλλά για κινητά που ξεπερνάνε τα 600 ευρώ σε τιμή.

Γιώργος Κ.

Για του λόγου το αληθές, πηγαίνετε στο 3.48

https://www.youtube.com/watch?v=9drEKY2JAt8

Kos

Από το Iphone 8 το προτιμώ σχεδιαστικά!!!

Petros

Πραγματικά βλεποντας S8 plus και iphone X και μετα αυτό, νομίζεις οτι γυρνάς τον χρόνο πισω τουλάχιστον 10 χρόνια!!!!

Georgerapp

Μόνο δέκα ρε Πέτρο;βάλε κάτι ακόμα να νιώσεις καλύτερα να πάρεις τα πάνω σου.το έχεις το κόμπλεξ ζήσε το χωρίς φραγμούς.

One

Ρε Κώστα τη κινηταρα το ΧΖ Premium ακόμα δεν τη παρουσίασες και μιλάμε είναι ενα κινητό πολύ μπροστά απο την εποχή του. Δεν αμφιβάλω οτι και το ΧΖ1 ειναι καλό τηλέφωνο για όσους θέλουν μια κανονική μεγέθους οθόνη και μεταλλική κατασκευή αλλά η οξύτητα της οθόνης του ΧΖ Premium δε παίζεται.

bezilys

Εσείς οι χατερς έχετε κάποιο καλό στο κεφάλι δεν έχω καταλάβει?! Πήγε ντε σε κάνα γιατρό να σας κοιτάξει εκτός κι αν δεν έχετε καλό και απλός σας απέλυσαν από την Sony δεν εξηγείται αλλιώς!

P. P. Sp

To καταλάβατε η όχι; Σε όσους δε μας αρέσει,τους πολλούς δηλαδη, είμαστε κατσαπλιαδες, άσχετοι και κομπλεξικοί. Να συμπεραίνω ότι κ εσύ που δεν ενθουσιαστηκες που το παρουσίασες, τα ίδια θα ακούσεις. Ατύχησες που έχεις κρίση και γούστο.

djfapples

Για μενα οι ναυαρχίδες από τη SONY είναι εργαλεία δουλεύουν από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία απροβλημάτιστα κάθε χρόνο και καλύτερα τώρα όσο αφορά τα bezel εμένα δε με χαλάνε το κινητό κρίνεται από το χρόνο κ το ποσο αξιόλογο είναι σε 1 με 2 χρόνια όχι στο design που μετά από 2 μήνες δε το προσέχεις καν

Legend

@bezilys @kos @ιωαννηςjb είστε (είσαι) πραγματικά αστείος!
Τη σαβούρα πας να μας τη θεοποιήσεις? Τι με 1%%%😂😂😂😂 άστο θα κλείσει το μαγαζάκι!!! Τώρα με τόσο ωραίο iPhone θα πας στο 0.5. Άντε ρε!! Ακούνε Sony και γελάνε και οι πέτρες. Ούτε η γιαγιά μου στο χωριό δεν θα έπαιρνε Sony!!!

george g

djfapples τα είπες όλα, αυτό ακριβώς!!!

Kos

@Legend
Πες της γιαγιάς σου να πάρει το Χ που είναι πιο μοντέρνο σχεδιαστικά θα δείχνει πιο ωραία!

george g

HDR οθοναρα! προσέχτε μην πάθετε τίποτα απο τι ζήλια!!!

JohnWave

Πολύ καλή κατασκευή αλλά με κατώτερη οθόνη και κάμερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και με παλαιού τύπου σχεδιασμό. H Sony mobile αντί να ξυπνήσει επιτέλους συνεχίζει την πορεία της προς το πάτο. Ακόμα και το 1% που της έχει απομείνει θα το χάσει. Μακάρι του χρόνου να πάρει μπρος αν και κάθε χρόνο τα ίδια λέμε και τίποτα δεν γίνεται.

JD

Για λύπηση έχει καταντήσει η κάποτε κραταιά Ιαπωνική εταιρεία, καλύτερα να εκλειναν τελείως το τμήμα κινητών για να γλιτώσουν την ξεφτίλα να παρουσιάζουν την ίδια συσκευή επί 7 χρόνια συνεχόμενα.

GiorgosM

Μάπα το καρπούζι..

Quick.f

JD κλείσε το κινητό σου και άσε μας ήσυχους!

KostasB

Κώστα ένα παράπονο για τις παρουσιάσεις σου. Ξέρω ότι στην πραγματικότητα είναι ωραία να έχεις την φωτεινότητα ένα κλικ πριν το τέρμα αλλά στον φακό δεν γράφει καλά. Ούτε που διακρίνονται τα γράμματα στις ρυθμίσεις. Κάποιος (όπως εγώ) που ήθελε να δει αναλυτικά τι ρυθμίσεις έχει το κινητό, δεν τα κατάφερε. Φαίνεται πολύ ασπρίλα και τα πιο σκούρα και μεγάλα γράμματα. Και δεν το λέω μόνο για το συγκεκριμένο βίντεο αλλά και για τα υπόλοιπα που ανεβάζεις από ifa, ces κλπ. Κατά τα άλλα αναλυτικός όπως πάντα. Περιμένουμε και άλλες παρουσιάσεις από τα χέρια σου..
Πάντως εγώ θα ήθελα να δω και ένα βίντεο με συγκρίσεις οθονών από τις φετινές ναυαρχίδες όλες μαζί δίπλα δίπλα.

STELIOS

Δεν ξέρω όντως σαν ντιζάιν απαρχαιωμένο αλλά για αυτή την οθόνη το προσπερναω έχω πάθει πλάκα τι καθαρή οθόνη και γενικά είναι όμορφο

One

@JohnWave κατώτερες οθόνες ειναι οι Pentile crapOled που βάζουν οι Samsung & Apple και που ειναι πιο πιξελιασμενες ακομα και απο μια LCD με 720p ανάλυση. Ειδικά το iPhone Χ που εχει χαμηλότερη ανάλυση ακομα και απο τη Samsung εκει θα φαίνονται τα pixel ακόμα και με γυμνο ματι.

Και οταν αρχιζουν να εμφανίζονται τα burn in, να μειωνενεται η φωτεινότητα και να αλλαζει η ισοροπια λευκου με τη παροδο του χρόνου, εκει θα καταλάβεις τι θα πει ποιοτητα των crapOled.

Δεν πειράζει θα πληρώσεις 1200 ευρω να πάρεις τηλέφωνο και μετα απο θα ξαναδώσεις αλλα 300 για αλλαγή οθόνης και πάει λέγοντας. Ετσι θα φτασει η Apple τα 300 δις αξια οσονουπο χαρις σε κορόιδα σαν εσένα…

vladimiros

Η Sony εχει κανει καλη δουλεια,εχει βελτιωθει σε οθονη-καμερα και πολυ καλη κατασκευη επισης ..μα τα λεει κ ο Κωστας και εδω μερικοι λετε δεν εχει καλη οθονη..ισως να βγαλει και μπεζελες συσκευη τον χειμωνα τι λετε οτι δεν μπορει?? και φυσικα μπορει..
Κωστα ωραιο βιντεο και αρκετα λεπτα, μακαρι να κανεις και απο αλλες συσκευες γιατι μας αρεσει η τεχνολογια..αλλα μερικοι εδω μεσα παιζει να μην ειδατε καν το βιντεο και λετε δεν εχει καλη οθονη η καλη καμερα,εννοειτε ξερετε πολυ καλυτερα πραγματα απο τον Συντακτη,αφου εχετε ποιασει την συσκευη στα χερια σας!

Μιχάλης

Οοοο πάλι το ίδιο design με τα μεγάλα bezel????? Έλεος ρε sony.. Στο 0% θα πας σε λίγο!!! Ευτυχώς π υπάρχει και η Apple να μας μας δίνει καινοτομίες και μηδενικά bezel!

JohnWave

@Οne, πες τα καμάρι μου, βρίσε με κι άλλο! Εντάξει δεν πειράζει που έπεσες έξω και δεν έχω αγοράσει ποτέ iphone. Επίσης δεν πειράζει που το maximum ποσό που έχω δώσει για συσκευή είναι 360€ ενώ εσύ το υπολόγισες 1200€. Όσο για τις οθόνες, εντάξει αν και εργάζομαι πάνω στην “εικόνα”, είναι λογικό εσύ να γνωρίζεις περισσότερα. Όσο για τα burn in, ok πιθανόν να συμβαίνει στα 3 χρόνια και να έχω σταθεί πολύ τυχερός που αλλάζω ανά δυο χρόνια πουλώντας την παλιά. Στα πάντα έπεσες μέσα και ναι άξιζε να με πεις κορόιδο. Πίσω από έναν υπολογιστή έβρισες εξάλλου. Δεν θα έχεις και καμιά συνέπεια.

Petros

Η αμήχανη στιγμη που παίρνεις την παλιά συσκευη SONY κατά λάθος που είχες και το παίρνεις χαμπάρι μετά απο 6 μήνες οτι δεν είναι η…. XZ1

Georgerapp

Ε ρε σχόλια που φτιάχνει κάθε φορά το 1%.
Οταν λεω εγώ ότι είστε κομπλεξικοι ειμαι sony οπαδός και περίεργος.
Αλλα σε προηγούμενο σχόλιο έγραψα οτι δε παίζει να έχετε κάτι παραπάνω απο φθηνά doogee αλλα δε διευκρίνισα οτι δε παίζει να είστε και ενήλικες.
Πιο μαζικά χαζή πιπίλα δεν έχω ξαναδεί.100% σχολιαρόπαιδα και μάλιστα με lag στον εγκέφαλο.
Johnwave τι συσκευρα έχεις ρε φίλε;και βάζω το φίλε γιατι αυτό με τις συνέπειες καπως με ταρακούνησε και λεω αφου δε μπορεί να δειρει ας μη τον νευριαζουμε τον κολλημένο hater που μπήκε με copy paste σχόλιο αλλα ΜΙΑ φορά σε θέμα με sony.αληθεια εχεις τικ;δεν εξηγείται τέτοιο κόλλημα.

Dimas

Κορυφαιο, κριμα η αναβαθμιση μου ειναι σε ενα εξαμηνο.
Θα ηθελα να ειχε και ενα 2ο τροπο φορτισης, το ιδανικο θα ηταν μια εξελιξη της μαγν. φορτισης που ειχαν, που συνδιαζει τα πλεονεκτηματα ασυρματης και ενσυρματης φορτισης.

giannisanag

Δειτε ενα mi mix 2, δειτε ενα LG V30, δειτε ενα mate 10 (οταν ερθει), δειτε ενα S8, ενα iPhone X….
Ο κοσμος αλλαξε. η Sony σχεδιαστικά ειναι σαν τις εταιρείες που επέμεναν οτι τα φυσικα πληκτρα εχουν ακομα μελλον ενω ειχε ερθει το 2009-2010….
Τα χαρακτηριστικά ειναι καλα. η premium αίσθηση στο χέρι ομορφη και δεδομενη. Η οθονη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειναι καλη(αλλα χανεται δεμ τραβάει την προσοχή σε αυτο το ΣΑΣΙ) . Αλλα το βαζω απέναντι απο ενα V30 και λεω : ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.
Και αυτη η καραμελα πια με τα στερεοφωνικά ηχεια; Κοιτάξτε γύρω σας : ποσοι ακουν μουσικη απο το κινητό τους απο τα ηχεια και ποσοι απο ακουστικα.
Αφου ειδα Bezeless iPhone αναμενω και την Σονυ. Αλλα τοτε μην μας τα γυρισετε και λετε πανέμορφο οκ;

ΕΛΛΗΝΑΣ

Πάλι αυτά τα bezels; πωπωωωω… Πως θα βγω τώρα έξω… Θα το δουν και θα με κοροϊδεύουν…Τα κινητά δεν είναι κοσμήματα. Εργαλεία είναι. Άμα δε σας αρέσει δε το παίρνετε. Άμα το πάρετε όμως θα καταλάβετε τι σημαίνει all round smartphone. Άντε…

Impressive-Instant

Πολύ ποιοτική συσκευή σε όλους τους τομείς! Η οθόνη είναι χάρμα οφθαλμών! Σίγουρα θα θέλαμε μια ανανέωση στο σχέδιο (όχι απαραίτητα όπως προτάσσει η μόδα), αλλά από την άλλη μου αρέσει που υπάρχει και κάτι διαφορετικό εκεί έξω από το συνηθισμένο….
Το θέμα παιδιά είναι να υπάρχουν επιλογές για όλους.

hayate

Το σχόλιο 5 τα λέει όλα. Τέλος

JohnWave

@Georgeapp και εσύ έπεσες μέσα! Doogee! Bέβαια πως να σου επιτρέψει το μυαλό σου να σκεφτείς ότι έχω το Galaxy S8 αγορασμένο στα 560€ έχοντας πουλήσει την προηγούμενη συσκευή μου 200€. Δύσκολη συνδυαστική σκέψη για σένα. Και που να κάνεις την αφαίρεση…Επίσης δύσκολο για σένα επίσης να συνειδητοποιήσεις ποιος έχει το πρόβλημα όταν εμείς τη λέμε σε μια εταιρία ενώ εσείς οι γνωστοί τέσσερις σονάκιδες βρίζετε διαρκώς μέλη του blog. Και 1% και με πλήρη έλλειψη γνώσεων και επιθετικοί πίσω από τον υπολογιστή σας. Μαγικός συνδυασμός….

_legri_

Έχει κάποιο θεματάκι με την αφή η οθόνη;;;
Εκεί στη συλλογή με τις φωτογραφιες απ ότι είδα…

Ιωάννης jb

Βγήκαν οι κολλημένοι Samsung fans να κράξουν πάλι.. βλέπουν πως εκεί έξω υπάρχει μια Sony που έχει πολύ ανωτερες συσκευές…
Ο άλλος παραπάνω s6 είχε και επειδή δεν είναι καμμενο φανμποι είπε να δοκιμάσει και τίποτα άλλο.. πούλησε μόνο 200 ευρώ μια συσκευή που πριν 2 χρόνια έκανε σε μεγάλα πολυκαταστήματα 700 και 500+ στο σκρουτζ.. Και πήρε το s8..
Μπράβο αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα η σφαιρική σας άποψη..
Ρε έξυπνε 400 πήρα το z2 τόσα μου βγήκαν όλα και 300 το έδωσα χωρίς τα mdr hands free..
Το x performance 320 το πήρε γνωστός μου και του το ζητάει iphonakias…. 350 του δίνει κέρδος βγάζει 30 ευρώ!

Δείτε πρώτα το βίντεο, αγοράστε κανένα xperia και μετά ελάτε να τα πούμε γιατί το έχετε ξεφτιλίσει..

bezilys

@Ιωάννης jb +1

george g

Ιωάννης jb έτσι ακριβώς, πρόσφατα αγόρασα το X 330 ευρώ το είχαν προσφορά, το τηλέφωνο πραγματικά δεν υπάρχει, απίστευτο σε όλα του! ας το πιάσουν στα χέρια τους να το δουλέψουν και θα καταλάβουμε!! (αν η ζηλεια τους αφήσει!!!!!)

John

@Ιoannis jb
Όσο και να διαφημίζεις αποτυχημένα κινητά δεν πρόκειται να πουλήσουν γιατί ο κόσμος δεν αγοράζει τόσο άσχημες συσκευές με τίποτα. Τζάμπα κουράζεσαι. Βρες κάτι άλλο να κάνεις.

george g

Αφού είναι αποτυχημένα γιατί ασχολείστε;

One

@JohnWave αφου εργάζεσαι πανω στην εικόνα παρε μια Oled οθόνη να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες και μετα πες μας εντυπώσεις…

Ιωάννης jb

John πόσα σου δίνουν για να γράφεις;;
Ελπίζω να βγάζεις καλό μεροκάματο.. Τέτοια που λες ακόμα και άσχετος από τεχνολογία δε τα λέει..

Πάνος®

Το μόνο που με χαλάει κάπως είναι η μπαταρία, αλλά με τη γρήγορη φόρτιση δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Με 30-35 λεπτά φόρτιση πας στο 85%. Με τον 835άρη θα πάει σίγουρα σφαίρα και θα είναι σίγουρα λιγότερο ενεργοβόρο απ’ ό,τι με κάποιον προηγούμενο επεξεργαστή.
Δε σχολιάζει κανένας βλέπω που το root στους επώνυμους κατασκευαστές του Android γίνεται από πολύ δύσκολο έως αδύνατο. Πολύ δυσχερής η εύρεση root exploits πλέον. Μόνο οι κινέζοι κάνουν λίγο πιο εύκολη τη δουλειά των κάπως πιο ψαγμένων χρηστών λίγο πιο εύκολη και ουσιαστικά τους επιτρέπουν να είναι κύριοι του κινητού τους.

djfapples

Η αγορά κρίνει μόνο τις τιμές αναλόγως της προσφοράς κ της ζήτησης το αν το xz premium το xz1 κ το xz1 compact είναι καλά ή όχι κινητά είναι μόνο υποκειμενικο το xz1 compact είναι ότι πιο δυνατό έχει βγει σε smartphone στις μικρές ίντσες δεν έκανε τσιγκουνιες ούτε στους επεξεργαστές ούτε στην κάμερα ούτε στις αναβαθμίσεις που θα είναι για 2 χρόνια άμεσο το xz premium έχει την κορυφαία 4Κ οθόνη HDR κάμερα από τις κορυφαίες στέρεο ηχεία γενικά είναι από τα καλύτερα κινητά για ταινίες,παιχνίδια + τα κορυφαία accessories σε ποιότητα από την SONY το XZ1 είναι το εργαλείο για τα πάντα αυτό θα έπαιρνα αν είναι λεφτά τα συνδιάζει όλα κ φωρητοτητα κ κορυφαίες λειτουργίες για την κάμερα + πολύ καλό android από τη SONY ποιοτικό ui

Georgerapp

Ρε παιδια τι να λεμε τώρα;αν τα sony ειναι καλα;αν είναι δυνατόν.φυσικα και ειναι,εμπορευσιμα δεν είναι.
Εχω το z5c που οι τσιγκουναρεοι δωσανε μονο 2γιγα ραμ κ δουλεύεις κλασσικά sony καλύτερα απο οταν το πήρα,φωραει κ αυτον τον κακό επεξεργαστή τον 810 και ουτε που αντιλαμβάνεσαι κόλλημα σβήσιμο κάμερας τίποτα,παει τάπα.
Ολα τα z5 ειναι εκει εξω μαχημα και δυνατά καινούργια,ποιος αλλος με 810 φτουραει ακόμα;το flex 2 που το σχολασανε η το m9;
Μα θα μας πούνε για ποιότητα sony;
Στο παραπανω μονο sammy παραδεχομαι που δεν τον εβαλε τον 810.

bezilys

@John σε όσους έχω δειξη sony κινητό κάνεις μα κανείς δεν είπε ότι είναι άσχημο είτε αυτός είναι χρήστης samsung είτε iPhone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.