techblogTV | Παρουσιάζουμε το MacBook Air

Αποκλειστικά στο TechblogTV η πρώτη ελληνική βίντεο-παρουσίαση του MacBook Air της Apple. Ο Νίκος Μύρτου, Pro Business Development Manager της Rainbow παρουσιάζει συνοπτικά τις αρετές του Air και μας δείχνει επί του πρακτέου τις δυνατότητες πολλαπλής αφής του νέου track pad δανεισμένες από τα iPod Touch και iPhone. Δείτε το βίντεο.

MacBook Air πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandros

Aaaaaaaaaaaapsogo einai. To 8elw na to parw!!! :'(
(kwsta, paizei na to klhrwseis? :P)

Gogo

poli wraio tromero apla, alla me polla parelkomena gia na einai plires!

tasosvel

Σίγουρα δεν μπορείς να το έχεις σαν κύριο pc. !! Θα σε εκνευρίσει χωρίς cd drive και με μόλις ένα usb. Αλλά από φορητότητα και από εμφάνιση είναι όλα τα λεφτά. Είναι ιδανικό αν χρησιμοποιείς pc σε ταξίδια ή ενώ κινήσαι .

Alexandros

@ tasos: akrivws gi’ auto to 8elw egw. Einai sigouro oti kapoia stigmh sto ameso mellon 8a to parw, to 8ema einai to pote… 🙂

tasosvel

Εγώ γενικότερα δν δουλεύω Mac και δεν ξέρω κατά πόσο μορεί να με βολέψει ένα laptop με Mac. Αυτή τη στιγμή είμαι σε αναζήτηση ενός eee pc που πιστεύω θα με βολέψει αρκετά παρόλο που έχει μικρή οθόνη.

ProBlog

1800 ευρώ για ένα «μισό» υπολογιστή ??? Γιατί να μην πάρεις το MacPro είναι σουπερ. Το MacAir είναι μόνο φρουφρου και αρώματα τίποτα παραπάνω !!

nmpardakis

Μπράβο ρε Κωστή για το video!

John Karakatsanis

Όντως πολύ ωραίο το βίντεο Κώστα και είναι η πρώτη παρουσίαση που βλέπω του MacBook Air στην Ελλάδα!

Billy F.

@Νίκος Μύρτου (Rainbow)
Νομίζω πως ξεχάσετε να αναφερθείτε στο Remote Disk -> https://docs.info.apple.com/article.html?artnum=307317

@Costas
Good job!

Νίκος Μύρτου

@Billy F.

Όντως στο συγκεκριμένο βίντεο (λόγω χρόνου) δεν αναφέρεται η τεχνολογία του remote disc, ενός λογισμικού που περιλαμβάνεται στα δισκάκια του Air και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να “δανειστεί” το οπτικό drive ενός άλλου υπολογιστή (είτε Mac είτε Windows based) δικτυακά -τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα- για την εγκατάσταση λογισμικού που απαιτεί την ύπαρξη οπτικού drive.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.