TechblogTV στο YouTube, Το μεγαλύτερο κανάλι με ελληνικά hands-on videos

Ένα είναι το μεγαλύτερο, πιο ζωντανό και πιο αξιόπιστο κανάλι με hands-on videos στην Ελλάδα. Το TechblogTV στο YouTube. Με πάνω από 600 βίντεο τεχνολογίας δοκιμάζουμε τα καλύτερα smartphones και tablets χωρίς προκαταλήψεις, εξαρτήσεις και… φιλίες. Λέμε ότι βλέπουμε και σεβόμαστε όλους εσάς που πλησιάζετε τους 6.000 subscribers!

Κάνε subscribe (www.youtube.com/user/techblogGR) τώρα για να βλέπεις πρώτος όλα τα βίντεο μόλις τα ανεβάζουμε! Reviews που μπορείς να εμπιστευτείς, μόνο στο TechblogTV!

Ρίξτε μια ματιά στα views που έχουν τα video μας και κάντε τις συγκρίσεις με τους υπόλοιπους επίδοξους-επαγγελματίες reviewers. Αν έχεις μια κάμερα και σύνδεση στο ίντερνετ, δεν σημαίνει ότι είσαι και Techblogger! 😉

, TechblogTV στο YouTube, Το μεγαλύτερο κανάλι με ελληνικά hands-on videos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πανος.Λαστ

την δημοτικοτητα μπορεις καλιστα να την δεις και απο το ποσες μερες ειναι το βιντεο στον αερα και το ποσσα views εχει ευγεε!!

Nikkos

Βλαχακη σε αγαπαμε! hehehe

Sotiris

Έυγε κώστα είσαι πολύ καλός σε αυτό πού κάνεις, ελπίζω ο δείκτης ποιότητας ο οποίος υπάρχει στο τεχνολογικό σού blog να παραμείνει χωρίς αλλαγές ή αλλοιώσεις αλλά και να υπάρξει περεταίρω βελτίωση (όπως και σημειώνεις χρόνο με τον χρόνο – βίντεο σε HD – αλλαγη έναρξης τρόπου παρουσίασης των Reviews κλπ.) ώστε να δούμε και στο μέλλον ακόμη περισσότερα και καλύτερα πράγματα. Δεν είναι τυχαίο πως έχεις τόσα views στο κανάλι του youtube.

Συνέχισε έτσι. 🙂

AnakinSkywalker

Κώστα περμένουμε πώς και πώς το hands-on του ΝΟΚΙΑ 808!!!

stavros

Περιμενουμε και τον τριτο γαλαξια…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones featured poll Techblog

Ποιο form-factor πιστεύετε ότι είναι το μέλλον των smartphones; [Poll]

Ψηφίστε στο poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα και ο δικός σας “νικητής” θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Games featured PlayStation 5 poll

Αυτές είναι οι προτιμήσεις σας για τη νέα γενιά κονσόλων [Αποτελέσματα poll]

Οι αναγνώστες του Techblog.gr ψήφισαν τις δικές τους αγαπημένες next-gen κονσόλες και εμείς σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.