VeroTab G8i ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet VeroTab G8i με οθόνη 7.9 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1024×768 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z2580 2GHz, μνήμη RAM 1GB, Wi-Fi, Bluetooth, GPS και λειτουργικό σύστημα Android 4.2 Jelly Bean. Το G8i έχει πρόσβαση στο Google Play και κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με τιμή 180 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

VeroTab G8i hands-on video, VeroTab G8i ελληνικό βίντεο παρουσίαση

VeroTab G8i hands-on video, VeroTab G8i ελληνικό βίντεο παρουσίαση

VeroTab G8i hands-on video, VeroTab G8i ελληνικό βίντεο παρουσίαση

VeroTab G8i hands-on video, VeroTab G8i ελληνικό βίντεο παρουσίαση

VeroTab G8i hands-on video, VeroTab G8i ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θάνος

Εγώ έχω το Vero Play Tab 8 A8835

Nio

Πολυ καλο ταμπλετακι. Εδω κ 3 μηνες δεν εχω κανενα παραπονο. Φορτωμενο με 30 παιχνιδια (δεν παιζω εγω) κ λιωσιμο ολη μερα δεν μασαει καθολου.

jim

@Νιο ρε συ δυο πραγματάκια μπορεις να μας πεις, Μπαταρια ποσες ωρες βγαζει κ αν πιανει το ρουτερ από σχετικα μακρια. thanks

Nio

Απο full φορτιση το πηρε η μικρη κ με 5 ωρες παιχνιδι το πηγε στα κοκκινα.
Αν δεν το πειραζω η μπαταρια δεν κουνιεται. Πιστευω εχει καλη μπαταρια.
Το ρουτερ σε ενα ξενοδοχειο επιανε απο 6 δωματια πιο μακρυα μια γραμμουλα αλλα πηγαινε μπαλα..!!

Christos

180 ευρω? μόνο? πολλυ ωραιο ειναι!! Σαν το iPad air μοιάζει!

skyf

Καλό φαίνεται, αλλά εγώ 180 € για Vero δεν θα τα έδινα.. Επειδή έτυχε κι αγόρασα tablet τον περασμένο Οκτώβριο, θυμάμαι πως όταν περιεργάστηκα ένα Vero στον Κωτσόβολο κόλλησε επιτόπου ολόκληρο και δεν δούλευε τίποτα! Τέσπα.Ίσως να ήταν σύμπτωση, αλλά όπως και να’χει προτιμώ την σιγουριά κάποιου “επωνύμου” …

Δημήτρης Ζ.

Κώστα όλα καλά αυτά που λες, αλλά οτι θα έδινες και 250 νομίζω είναι υπερβολή. Αν σκεφτείς την ανάλυση της οθόνης και το όνομα της συσκευής. Θυμήσου μόνο οτι το LG G Pad πλησιάζει επικίνδυνα τα 250 με Full HD οθόνη (οθονάρα βασικά) με τετραπύρηνο επεξεργαστή ταχύτατο και με καλη κατασκευή + slot για καρτα μνήμης, όπως κι αυτό.Και με υποστήριξη για Service τουλάχιστον Lg.Α και η οθόνη 8,3″ και με το “σωστό” κάδρο για ταινίες, και για μένα και όχι 4/3 όπως αυτό, που πιστεύω μόνο για browsing είναι κατάλληλο.
Αυτά…

pantzos

Ωραίο το τάμπλετ ψήνομαι να το πάρω. Φίλε Κώστα τη ενοής δεν σου αρέσει να έχεις ανοιχτό το wi-fi απλή περιέργεια.

kostas

Το έχω 2 μήνες και πραγματικά είναι το ταχύτερο και πιο ποιοτικό τάμπλετ στη τιμή του….
Θέμα με το wifi δεν έχει και το μόνο αρνητικό είναι στη μπροστινή κάμερα ( και όχι στη πίσω που λέει ο Κώστας στο βίντεο, δείτε και το φόρουμ γι ‘ αυτό) κι αυτό μόνο στη λειτουργία για φωτο (και όχι τόσο στο βίντεο), απλά θέλει πιο πολύ φως στο πρόσωπο…
¨Όσοι ψάχνουν τάμπλετ μέχρι 180, ας το πάρουν άφοβα.
Και η Oktabit, έχει και καλό φόρουμ αλλά και επίσημο σέρβις στη Θεσσαλονίκη, που πολλά “επώνυμα” δεν έχουν!!!

John

Ωραιο το ταμπλετακι με καλα χαρακτηριστικα αλλα λιγο υπερτιμημενο.

Nick Papakyriazis

Δεν θέλω να γίνομαι σπαστικός αλλά ο Z2580 είναι 2πύρηνος με 4 threads όπως λέει και η Intel εδώ .. https://ark.intel.com/products/70100/intel-atom-processor-z2580-1mb-cache-2_00-ghz

ironmanmark40

μεταξυ αυτου του ταμπλετ και του archos 80 xenon πιο προτεινετε;

κωστας

Στάνταρ το τζι οκτώ. είναι αρκετά καλό το είδα στο κοτσοβολο.πιαστα λίγο στα χέρια κ εύκολα θα αποφασίσεις μόνος σου.οθονη κ επεξεργαστης σίγουρα βερο εκτός αν καίγεσαι για θρι τζι τότε αλλαζει.επεξεργαστη το αλλο έχει το κλασσικό της μιντιατεκ κάνει δουλεια κ αυτος αλλα όχι σαν του βερο αυτος είναι πιο γρήγορος.

Nio

3g κανεις κ το κινητο σου hotspot κ εχεις internet. Μην το σεφτεσαι πηγαινε στο vero G8i που εχει κ intel με κλειστα ματια. Η intel θετει προδιαγραφες για να τοποθετει τους επεξεργαστες της. Κ σε αυτην την τιμη δεν βρισκεις τιποτα καλυτερο.. Καλα λεει κ ο Κωστας. Κ 230 ευρω ανετα το πουλαγαν. Κ θηκες βρισκεις ανετα αφου εχει το ιδιο μεγεθος με ipad mini..!!!

kostas

Πολυ καλο δεν το εχω αλλα θα το ηθελα

Nikos

Ολα καλα οσα γραφετε, αλλα δεν αναφερετε πουθενα οτι το αυθεντικο μοντελο του Vero, ειναι το Teclast P89. Απο την οποια εχει κανει εισαγωγη η Octabit και τα φερνει.

Ουσιαστικα προκειται για ενα κινεζικο πολυ καλο ταμπλετ, το οποιο μπορειτε να το βρειτε ακομη φθηνοτερα, σε εκδοση χωρις GPS και πισω καμερα γυρω στα 125 ευρω, ή full extra γυρω στα 140 ευρω. Ενω με τα αναλογα εκπτωτικα κουπονια που συνηθως εχουν-δινουν αυτα τα site, βγαινει ακομη φθηνοτερα.

Επομενως ποιος ο λογος να δωσει καποιος 50 ευρω παραπανω? Για να εχει το service, που στην τελικη θα ειναι αχρηστο μετα απο καποιο διαστημα.

Για οποια παιδια ενδιαφερονται, σας προτεινω να μαζευτειτε και να κανετε μια ομαδικι παραγγελια οπου θα σας βγει ακομη πιο φθηνο. Η Octabit τα αγοραζει 100 ευρω απο την Teclast και τα πουλαει 80 ευρω ακριβοτερα. Τρελο κερδος.

vero g8i

καλησπέρα.φιλε Νικο ,ΝΑΙ εδωσα τα παραπανω ευρω,το πηρα από ελλαδα κι είμαι παρα πολύ ικανοποιημένος που εχω την υποστηριξη της ΟΚΤΑΒΙΤ.Και σε πληροφορω ότι δεν θα είναι αχρηστο το σερβις μετα από λιγο καιρο.Αντιθετα να δουμε που θα τρεχετε εσεις που αγορασατε από Κινα όταν αρχισουν τα οποια προβλήματα.Μηπως στο φορουμ της ΟΚΤΑΒΙΤ????Ας σοβαρευτούμε φιλε μου και να ξερουμε τι λεμε .Τοτε θα δουμε το……ΤΡΕΛΟ ΚΕΡΔΟΣ.Κανω λαθος?.Ευχαριστω για τη φιλοξενια.

Nikos

Καταρχας κανεις μεγα λαθος που μιλας ετσι για εμας τους κινεζους γιατι μιλαμε για το ιδιο προιον φιλε μου. Το μονο που αλλαζει ειναι η ονομασια. Αν εσυ νομιζεις οτι εχεις καλυτερο απο εμας μπραβο σου εισια πανεξυπνος.

Ποσο καιρο το εχεις το ταμπλετ και εισαι τοσο ευχαριστημενος απο την υποστηριξη της ΟΚΤΑΒΙΤ? Θα ηθελα πολυ να μαθω τι το παραπανω πηρες εσυ απο εμας τους χαζους που το αγορασαμε απο την Κινα. Σας δινουν δωροεπιταγες? Αν ειναι να το αγορασουμε και εμεις. Μη λεμε οτι θελουμε, εχω παρει δεκαδες πραγματα για εγγυησεις και παραμυθια, εχω πληρωσει του κοσμου τα λεφτα και δεν χρειαστηκαν ποτε service. Χαμενα πηγαιναν. Ποσες πιθανοτητες εχει να χαλασει το ταμπλετ??

Το μονο λογο που βρισκω για να παρω απο ΟΚΤΑΒΙΤ ειναι για να γλυτωσω την αναμονη να ερθει απο την Κινα. Την εγγυηση τη θεωρω κοροιδια, αφου και εσεις στη Κινα θα τα στειλετε, στον κατασκευαστη τους.

Υ.Γ Μεχρι και στο βιντεο ελατωματικο μοντελο του δωσατε του ανθρωπου.

vero g8i

1]δε σας θεωρω κινεζους.δεν εχω με την κινα.δεν ειπα ότι και το δικο μου δεν είναι κινεζικο.θεωρω τον ευατο μου εξυπνο ,ναι ,γιατι δε μου λες αν χρειαστείς κατι ένα ιματζ…κατι….θα το στειλεις κινα?ειδα κι γαμπρος μου που πηρε από κινα τι τραβηξε .ουτε ανοιγε όταν το παρελαβε.3 μηνες κινα πηγαινε ελα ηταν το ταμπλετ. 2]το εχω από την μερα που κυκλοφορησε στα καταστήματα .και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ΟΚΤΑΒΙΤ.Απο μερια σου διακρινω ….κατι απέναντι στην ΟΚΤΑΒΙΤ???? 3]Δωροεπιταγες αλλοι μοιραζουν….κι όχι η ΟΚΤΑΒΙΤ 4]Κι εγω εχω αγορασει από κινα ουκ ολιγες φορες αλλα όχι ηλεκτρονικες συσκευες.θηκες ,μεμβράνες κλπ 5] Σου ευχομαι να μη σου χαλασει ποτε οτιδήποτε -κινεζικο-γιατι τοτε ισως με θυμηθείς 6]προσωπικα η αναμονη είναι το τελευταιο που θα με ενοιαζε 7]ΟΧΙ φιλε μου δε θα τα στειλουμε στην κινα γιατι στην ΕΛΛΑΔΑ υπαρχει μια αντιπροσωπεια που μας καλυπτει εμας,τους πελατες της, με τον καλυτερο δυνατο τροπο 8]ακομα κι αυτό δειχνει ποσο αληθινη είναι μια εταιρια….ετυχε ένα ελλατωματικο στην παρουσιαση του προιοντος της κι όμως δεν εκανε κατι να αλλαξει οτιδήποτε.γιατι κι αυτά συμβαινουν. ΕΛΠΙΖΩ να απαντησα σε ολες σου τις αποριες. Υ.Γ μακαρι να εισαι από τους τυχερούς κινεζους και να μη χρειαστείς ποτε τη βοηθεια των… Συνέχεια »

vero g8i

Kαι προς αποφυγη τυχον παρεξηγήσεων και παρερμηνεύσεων είμαι ενας πελατης της ΟΚΤΑΒΙΤ
και των vero tablets.Ok?
και η θεση αυτή είναι καθαρα προσωπικη.
συγνωμη αν σας κουρασα

Νικος Κωστοπουλος

To ιντερνετ ειναι ο θανατος του εμπορακου.Ποια octabit κλπ.Το βρηκα στο e-bay 150 euro-με εξοδα ταχυδρομειου.Οσo για το service των ελληνων εμπορακων αφηστε.Ενα LG πηγε για service κ επειδη διαφωνησα μαζι τους για το κοστος επισκευης μου το γυρισαν σακατεμενο.Μ ενα Alcatel που αγορασα απ το Public στο τελος του Γεναρη φετος κ χαλασε μεσα σε 5 μερες ακομη δεν εχει γινει κατι.Δεν επισκευαζεται οπως μου ειπαν-πως να το φτιαξουν το ερμο εδω με τα νυχια?-κ τωρα θα μου αντιλογησουν λεει το ποσο να παρω κατι αλλο.Ολα αυτα μετα απο ενα μηνα! κι ακομη περιμενωΑν χρειαζομουν την συσκευη τι θα γινοταν?..εε,θα παιζαμε κλωτσιες οπως το συνηθιζουμε στην Ελλαδα για ολα.

Nikos Argyris

Το ιδο πωλέιται στην Απω ανατολη σαν Teclast P89 Mini Dual Core Intel Z2580 2.0GHz Android 4.2.2 7.9inch,σε τιμη απο 140-150 euro-συμπεριλαμβανομενων των ταχυδρομικων στην τιμη αυτη..!Οποτε αφησε τον ελληνα εμπορακο με το…vero,που κατασκευαζει η Κινεζικη Teclast.Παρηγγειλα ενα κ το περιμενω οποτε θα μεταφερω συνολικα την εμπειρια μου με το μηχανακι-αν βγει καλο αν αξιζει,το benchmark test κλπ.Ευχαριστω στον φιλο Νικο που πιο κατω εγραψε για την teclast που πραγματι εχει αξιολογα προιοντα!

Giannhs G

Κατ αρχήν να πω ότι το έχω από το Γενάρη και για την αξία του είναι άψογο, σε όλους τους τομείς.Ως αναφορά τη μπροστινή κάμερα (όπως λέει ο Κώστας ), αν βγάζεις shelfy και είναι μπροστά ο ήλιος, όλα καλά.Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να το συνδέσω με το pc μου.Έχω windows xp (servise pack 2), αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με καμία συσκευή.Ούτε με psp, ούτε με κινητό, ούτε με τίποτα.Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει , δεκτές όλες οι απόψεις.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Υ.Γ. Όταν το συνδέω (μέσω καλωδίου usb) μου βγάζει τις επιλογές: σύνδεση ως φωτογραφική μηχανή / μεταφορά αρχείων.

Γιώργος

Αγόρασα το εν λόγω tablet. Στην αρχή μου χάλασε ο φορτιστής ο οποίος για όσο χρόνο δούλεψε υπερθερμαινόταν. Μετά ξεράθηκε το tablet, πιθανολογώ τυα έφτυσε η μπαταρία. Δεν το έχω επιστρέψει στο service ακόμα. Πιστεύω με τα επώνυμα δεν θα συνέβαινε αυτό. Επίσης παρατήρησα ότι το android δεν είχε την επιλογή ενημέρωσης σε νέα έκδοση. Και δεν βρήκα κάποιο site για αναβάθμιση…

stavros

Καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα tablet και ειμαι αναμεσα σε αυτο και το zte s8q θα μπορουσατε να με βοηθησετε να επιλεξω.

nikos argyris

To tablet της Teclast εχει προβληματα,με τον ηχο-τσιγκινος-με το GPS και η μπαταρια δεν εχει αντοχη -το πολυ μια ημερα.Παρτε κατι αλλο με μια δαπανη λιγο μεγαλυτερη και οχι απο Κινα εχουν εφαρμογες στα Κινεζικα κ χρειαζονται τροποποιηση – πρεπει να εχεις καποιες γνωσεις για να τις κανεις.

darkon

το πηρα και με το που ανοιξα το κουτι απογοητευτηκα..η αριστερη πλευρα δεν εχει κουμπωσει καλα απο το εργοστασιο

darkon

καλησπερα.πηρα το vero και η μιση αριστερη πλευρα δεν ειναι κουμπωμενη καλα,εχει κενο μεταξυ οθονης και πλατης..επισης τα κουμπακια ηχου και power παιζουν σαν τρελα..πολυ τυχερος,τι να πω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.