Xiaomi Mi8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Xiaomi Mi8 με οθόνη αφής 6.21 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση 2248×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, υποδοχή για δύο κάρτες SIM και μπαταρία με χωρητικότητα 3400mAh.

Ενσωματώνει dual camera 12MP+12MP, selfie camera 20 Megapixel, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία με γρήγορη φόρτιση.

Το Xiaomi Mi8 έρχεται στην Ελλάδα από τον επίσημο διανομέα στην χώρα μας της Info Quest με δύο χρόνια εγγύηση και τιμή 549 ευρώ για την έκδοση 6GB RAM/ 64GB ROM και 599 ευρώ για την έκδοση 6GB RAM/ 128GB ROM. Δείτε το βίντεο.

Xiaomi Mi8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Mi8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Xiaomi Mi8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Mi8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Xiaomi Mi8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Mi8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Xiaomi Mi8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Mi8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Το miui τα σπάει! Απλά και ωραία! Στην έκδοση 64 GB στο Σκρουτζ το βρίσκει κάποιος κάτω από 440. Η ινφοκουεστ την τσιμπάει αρκετά πάνω την τιμή… Αλλά σου λέει δύο χρόνια εγγύηση και αν πάθει κάτι το πας στο κατάστημα και δεν τρέχεις με κούριερ κλπ… Για 440 λοιπόν πιστεύω είναι αρκετά καλή τιμή για αυτά που προσφέρει και από Σκρουτζ! λογικά από εξωτερικό θα έρχεται φθηνότερα δεν το έψαξα… Εγώ περιμένω να παρουσιάσεις το xz3 πάντως!😜

And. K

Σιγά μην το πάρω από Ελλάδα. 350 το τσίμπησα με κουπόνι. Ούτε ευρο δεν θα πάρει η info quest. Ξυπνήστε λίγο.. Οι τιμές εδώ ξεφεύγουν. Ασφάλεια τελωνείου… Και σε 15 εργασιμες είναι σπίτι σου

vladimiros

Μετρια καμερα δηλαδη…και εγω που νομιζα εχει πολυ καλη καμερα σαν του Iphone X η σαν του S9..με τα λογια του κωστα ουτε καν πλησιαζει σε αυτες τις συσκευες η καμερα του Mi8,η οθονη σιγουρα δεν ειναι καλη οσο στις υπολοιπες ναυαρχιδες..
Για 350 οπως ειπε ο @And αξιζει σιγουρα..αλλα για 500 ευρω για κανενα λογο..απορησα με την καμερα γιατι στο dxomark ξεπερναει μεχρι κ το Pixel 2 αλλα και το Χ…τι να πω δεν ξερω μας μπερδεψε ο κωστας χαχα!!

godis

Η And. K Αγαπητε μου ξυπνιε δικαιωμα σου ειναι να κανεις απο οπου γουσταρεις τις αγορες σου αλλα μια και μου δινεις το δικαιωμα θα σου πω οτι παντα μα παντα ειμαι φειδωλος με της αγορες μου και δεν σκαω πολλα φραγκα για συσκευες με μικρο χρονο ζωης οπως ειναι τα smartphone αλλα σκεψου ολοι να αγοραζουν απ΄ εξω και να μην εχει το κρατος εσοδα απο τους φορους τι θα γινει σε αυτην την περιπτωση; το μπουμεραγκ δεν θα γυρισει σε σενα;θεσεις εργασιας που δεν θα υπαρχουν; και μια και αναφερεις infoquest εγω ξερω να πω πως ναι υπερκοστολογισμενες οι συσκευες της αλλα το xiaomi redmi που εχω εδω και 17μηνες την περασμενη εβδομαδα εφαγε μια ξεγυρισμενη τουμπα με αποτελεσμα για καποιον λογο το βραδυ που εβαλα ακουστικα να μεινει σε αυτην την λειτουργια.Ε λοιπον μια που το πηγα στο σερβις και μια που μεσα σε 24 ωρες το ειχα επισκευασμενο στα χερια μου παρολο που πετσικαρισε το σασι του απο την πτωση δεν με χρεωσαν μια τι να λεμε τωρα.

Fotis

Τι μου θυμίζει;

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

godis αυτο που λες τωρα το απο στομα σε στομα δηλαδη ειναι η καλυτερη διαφημιση.
δεν το ξερα αλλα μπραβο τους αν είναι τοσο σωστοι.

και αυτα να τα βλεπουν κατι sony,htc με arvato και lg με procordia που καταφεραν με τις κακες τους υπηρεσιες στο customer service ηταν να φυγουν οι αντιπροσωπίες απο την Ελλάδα…

ο ελληνας κοιτα κοντοφθαλμα μονο οτι αρπαξει και οτι γλυτωσει εκεινη τη στιγμή και να που κατηντησε

And. K

Το ακούσαμε και αυτό από τους κολλημένους με το μήλο. 99 στο dxomark… Καλύτερη βαθμολογία από το X… Και μας την βγάλανε χειρότερη την κάμερα… Εεε όχι ρε… Μην ζοριζεστε τόσο που σας γλενταει με τα μισά λεφτά

JohnWave

Για κάποιον που βάζει ψηλά οθόνη και κάμερα, το S8 στα 426€ και το S8+ στα 461€ είναι σαφώς καλύτερες επιλογές. Tο Mi8 από την άλλη είναι καλύτερη επιλογή για gamers. Όσο για το design του…πάμε παρακάτω…

Δημήτρης Κ.

Πρώτο κινητό που έσκασα πάνω απο 300αρι αλλά άξιζε και με το παραπάνω!Snapdragon 845,6GB RAM,128GB ενσωματωμένη μνήμη,6,2″ Super AMOLED οθόνάρα,κάμερες που κοντράρουν στα ισα μήλα και μηλόξιδα,μπαταρία τούμπανο,,γυάλινος πανέμορφος σχεδιασμός (υποκειμενικά πάντα)τι άλλο να ζητήσει κανείς?Ο ορισμός του flagship killer!

grekpek

διαφωνω πολυ με το review του βλαχακη το εχω στα χερια μου τεσσερις ημερες εχει πολυ καλες καμερες θελουνν βελτιωσεις δεν λεω οι δυναοτητες ερχονται σιγα σιγα μιας και η xiaomi εφτιαξε ειδικο τμημα μονο για το προγραμμα της καμερας εχει οθοναρα πραγματικα τα χρωματα ειναι πιστα και οχι ψευτικα και βοηθαει πολυ στις φωτογραφιες ωστε να φαινεται τι πραγματικα τραβας μπαταριαρα πραγματικα δεν ξερω τι λεει πραγματικα στο review εγω φτανω με ανοιχτο internet φωτογραφιες χαμος για να δοκιμασω καμερα να δω δυνατοτητες κινητου και μενει μπαταρια για την επομενη ημερα να πω οτι ημουν κατοχος s7 edge και ξερω οτι εκει εξω ειναι ακομα ενα απο τα κορυφαια και το μετρο συγκρισης που εχω ειναι πολυ καλο δεν ειμαι ενας φανατικος χιαομι απλα βλεπω οτι κανει πολυ καλα βηματα μπροστα εκει που οι αλλες εταιριες ειναι στασημες και πανακρυβες

Aspridis

To video review όπως παντα εξαιρετικο. Και οπως πάντα τα σχόλια εχουν τρομερο γέλιο. Γελαω με όλους οσους θέλουν να το παίξουν εξυπνοι (το βρηκαν πιο φτηνα / το βρηκαν τσαμπα / το βρηκαν με δώρο μια tv και ανεβάζουν post με ατάκες πεφωτισμένου προφητη “μη μασατε” κλ. Γελάω επίσης με αλλους που εχουν iphone (το πήραν με 48 δόσεις λες και αγόρασαν σπίτι γιατι ο μισθός σαν delivery ή το χαρτζιλίκι της μαμας δεν εφτανε) και το παίζουν επίσης εξύπνοι λες και εκαναν την επενδυση της ζωής τους. Συνεχίστε να με κάνετε να γελαω- σας ευχαριστώ!

Project.one

Θυμάμαι στο δημοτικό για κάποια χαζά παιδιά χαμηλού IQ που γελούσαν συνέχεια λέγαμε “xαζό παιδί , χαρά γεμάτο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.