Xiaomi Redmi Note 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Xiaomi Redmi Note 5 με οθόνη 5.99 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση FullD+ 1080×2160 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 636, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, dual camera 12MP+5MP και τιμή 259 ευρώ.

Το Xiaomi Redmi Note 5 έρχεται με αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 4000 mAh, είναι δίκαρτο 4G, έχει μπροστινή κάμερα 13 MP, ραδιόφωνο FM, Bluetooth 5.0 και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 8.1 με MIUI 9.

Υπάρχει και η έκδοση με 3GB μνήμη RAM και 32GB ενσωματωμένης μνήμης και τιμή 229 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Xiaomi Redmi Note 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Redmi Note 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Xiaomi Redmi Note 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Redmi Note 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Xiaomi Redmi Note 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Xiaomi Redmi Note 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Κώστα με 6 ram δεν έρχεται Ελλάδα;

ΚώσταςD.

Για τα λεφτά του καλό φαίνεται! Αλλά όσο βρίσκω κινητά (και υπάρχουν) με τα κουμπιά εκτός της οθόνης θα τα προτιμώ! Επειδή έχω το redmi note 4x έχω να πω ότι το miui9 τα σπάει!

Νίκος

Οκ ευχαριστώ Κώστα!

Tsiman

Mε έπεισες Κώστα…ΔΕΝ θα το πάρω…
Χάλια οθόνη, Βίντεο, Ήχος και είδα αρκετά κολλήματα!
Μέτρια απόδοση εικόνας σε χαμηλές συνθήκες φωτός.
Τιμή…..; Μήπως το HUAWEI MATE10 Lite σε αυτά τα λεφτά είναι καλύτερο;;;

Θεόδωρος

Ήμουν έτοιμος να πουλήσω το Samsung Note 5 και να πάρω αυτό, λόγω υποστήριξης Project Treble. Τώρα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση.

Stefan

Τέλειο τηλέφωνο Στην τιμή του δεν συγκρίνεται με κανένα εγώ βλέπω την χιαομι τώρα πού φτιάχνει καί τίς κάμερες να κυβερνήσει στο χώρο τού τηλεφωνού έχει τά φόντα έχει τό λογισμικό πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερη εταιρεία την συγκεκριμένη εποχή που μιλάμε αν σκεφτούμε καί τά λεφτά πού πουλιούνται

George

@Κώστας Βλαχάκης: Ως κάτοχος του redmi note 5 εδώ και αρκετό καιρό αλλά και αναγνώστης του techblog, είπα να δω το βίντεο της παρουσίασης του συγκεκριμένου κινητού, παρόλο που ήδη το έχω αγοράσει εδώ κσι καιρό. ‘Εχω να αναφέρω δύο σοβαρές ενστάσεις για την παρουσίαση που πιστεύω ότι αδικούν το συγκεκριμένο κινητό και θα έπρεπε να διορθωθούν: Στην παρουσίαση αναφέρεται πολλές φορές ότι τα χρώματα της οθόνης δεν είναι αρκετά έντονα. Θα έλεγε κανείς ότι φαίνονται λιγάκι σαν “ξεπλυμένα”. Αυτό είναι αλήθεια και ισχύει. Ισχύει, αλλά με τις ρυθμίσεις της οθόνης έτσι όπως έρχονται από την συσκευασία. Εάν κανείς πάει στις ρυθμίσεις της οθόνης και επιλέξει την επιλογή “αυξημένη αντίθεση”, τότε τα χρώματα της οθόνης γίνονται πιο όμορφα, πιο έντονα και πιο ζωηρά. Η διαφορά σε σχέση με την προεγκατεστημένη ρύθμιση είναι αρκετά αισθητή και πρέπει οπωσδήποτε να αλλαχτεί στην “αυξημένη αντίθεση” και όχι να κρίνουμε την οθόνη με βάση μια ρύθμιση που είναι σαφώς ηπιότερη. Δεν λέω οτι με την αλλαγή αυτή στην ρύθμιση η οθόνη φαίνεται λες και είναι amoled, ωστόσο επειδή είχα πριν κινητό με οθόνη amoled (lenovo p2) μπορώ να πω ότι προτιμώ την συγκεκριμένη οθόνη και με την συγκεκριμένη ρύθμιση που προανέφερα, καθώς τα χρώματα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.