Το 11831 πάει ίντερνετ

, Το 11831 πάει ίντερνετΚαι μέσω διαδικτύου είναι πλέον διαθέσιμη η υπηρεσία Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου Ελλάδος, 11831, της COSMOTE μέσα από τη νέα πρωτοποριακή ιστοσελίδα www.11831.gr. Η COSMOTE, πρώτη στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, σχεδίασε το νέο site με στόχο τη συνεχή βελτίωση της Υπηρεσίας Πληροφοριών Τηλεφωνικού Καταλόγου Ελλάδος, 11831, για ακόμα πιο άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ιστοσελίδα www.11831.gr παρέχει εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για όλες τις Υπηρεσίες (όπως δημόσιες υπηρεσίες ή υπηρεσίες διασκέδασης), Τηλέφωνα Έκτακτης Ανάγκης, Δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς, Τηλέφωνα Επαγγελματιών (Πληροφορίες / Εγγραφή), Πρόγνωση του Καιρού κ.ά. Επιπλέον, στο νέο site υπάρχουν απευθείας links με μεγάλες εταιρίες, υπουργεία και συλλόγους, αλλά και η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το 11831 της COSMOTE.

Μέσω της υπηρεσίας Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου Ελλάδος, 11831, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να καλούν όλο το 24ωρο από κινητό COSMOTE, με τη φθηνότερη χρέωση της αγοράς, ή από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ , και να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για όποια πληροφορία χρειάζονται.

Δείτε επίσης:
> Το Καστελόριζο αποκτά δορυφορικό ADSL
> Δημόσια Διαβούλευση της EETT
> Πρόστιμο 19 εκ. ευρώ στη Vodafone για τις υποκλοπές

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.