Η καρτοκινητή λύση για διακοπές στην Κύπρο

, Η καρτοκινητή λύση για διακοπές στην ΚύπροΗ Areeba, πρωτοπόρος ιδιωτική εταιρεία παροχής κινητής τηλεφωνίας της Κύπρου, έχει σχεδιάσει ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό προϊόν καρτοκινητής, το οποίο προσφέρεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, για αυτούς που θα επισκέπτονται το νησί για διακοπές ή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, το πακέτο Holiday Chat της Areeba, προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή στους επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι επιθυμούν να επικοινωνούν αποφεύγοντας τέλη περιαγωγής, αλλά και τη χρέωση στις εισερχόμενες κλήσεις.

Αγοράζοντας το πακέτο Holiday Chat, στην τιμή των 5 λιρών Κύπρου, το οποίο έχει ισχύ 30 ημερών μόνο, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να πάρει αριθμό σύνδεσης, να ανανεώνει τον χρόνο ομιλίας με κάρτες συνδιαλέξεων Areeba, αλλά και να στέλνει sms οπουδήποτε στον κόσμο με κόστος μόνο1 σεντ.

Με στόχο να προσφέρει ευελιξία, αλλά και επικοινωνία σε συμφέρουσες τιμές, η Areeba με το συγκεκριμένο προϊόν φιλοδοξεί να γίνει απαραίτητος σύντροφος για τον κάθε επισκέπτη, προσφέροντας του επικοινωνία με φίλους και συγγενείς.

Σημειώνεται ότι το πακέτο που αγοράζεται στην τιμή των 5 λιρών Κύπρου περιλαμβάνει 1 λίρα δωρεάν χρόνο ομιλίας. Κάρτες ανανέωσης διατίθενται στην τιμή των 4, 8, 16 λιρών, το κόστος κλήσης εντός Κύπρου είναι 3.6 σεντ το λεπτό, το sms 1 σεντ, ενώ οι διεθνείς κλήσεις ακολουθούν τις προκαθορισμένες χρεώσεις προπληρωμένης κινητής.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι τα τέλη κλήσης προς σταθερό για Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Ρωσία είναι 6 σεντ το λεπτό, ενώ για κινητό είναι: Ελλάδα 17 σεντ, Μεγάλη Βρετανία 14 σεντ, Γερμανία 16 σεντ και Ρωσία 7 σεντ.
Οι πιο πάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε και στην ιστοσελίδα www.areeba.com.cy.

Το πακέτο Holiday Chat της Areeba, είναι διαθέσιμο σε περίπτερα, ξενοδοχεία καθώς και στα Areeba shops σε όλη την Κύπρο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones roaming

Τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής στην Ε.Ε.

Καταργούνται από σήμερα επίσημα οι χρεώσεις περιαγωγής κινητής ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Internet

inath.gr, Ηλεκτρονικός Πολυχώρος για την πόλη της Αθήνας

Το inath.gr είναι ένα νέο Αθηναϊκό portal, ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που μέσα του μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις κι ό,τι οι άλλοι αδυνατούν να σου προσφέρουν. Ένα portal νεανικό και φρέσκο, σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη της αθηναϊκής κοινωνίας και να αφουγκράζεται το παλμό της. Η ομάδα του inath.gr, με αγάπη για την Αθήνα […]

Telecoms COSMOTE

COSMOTE | Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Δεν απαιτείται περαιτέρω μείωση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα, 60-70% χαμηλότερα από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη έκθεσή της που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνεται ότι τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως υπάρχουν στη σύσταση 1999/519/EC, δεν […]

Telecoms OTE

ΟΤΕ | Εγκαθιστά ασύρματο δίκτυο WiMax στο Άγιον Όρος

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο για ευρυζωνική πρόσβαση. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής […]