Νέα εποχή στις χρεώσεις Συμβολαίου με την υπηρεσία FREEZE της COSMOTE

, Νέα εποχή στις χρεώσεις Συμβολαίου με την υπηρεσία FREEZE της COSMOTEΤην εμπορική διάθεση της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας “FREEZE” ξεκινά η COSMOTE, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις χρεώσεις και δίνοντας στους πελάτες συμβολαίου, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, τη δυνατότητα να συνεχίζουν να μιλούν, ενώ η χρέωση έχει σταματήσει.

Συγκεκριμένα, με τη νέα υπηρεσία “FREEZE” ο συνδρομητής της COSMOTE, που πραγματοποιεί κλήσεις προς προορισμούς COSMOTE, χρεώνεται μόνο τα τρία πρώτα λεπτά ομιλίας, ενώ για τα επόμενα είκοσι επτά λεπτά η ομιλία είναι εντελώς δωρεάν. Από εκεί και έπειτα, ο συνδρομητής αρχίζει να χρεώνεται μόνο μετά από το τριακοστό λεπτό της κλήσης. Και όλα αυτά, με το πολύ χαμηλό μηνιαίο πάγιο των 3,5€.

Με την υπηρεσία “FREEZE” η COSMOTE «παγώνει» τις χρεώσεις, απελευθερώνοντας τη χρήση του κινητού τηλεφώνου και απαλλάσσει το συνδρομητή από το άγχος της χρέωσης και της σύντομης κλήσης. Η νέα υπηρεσία ισχύει για όλες τις κλήσεις προς συνδρομητές COSMOTE, χωρίς κανέναν περιορισμό στον αριθμό των κλήσεων, κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο.

Η υπηρεσία “FREEZE” διατίθεται στα νέα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE 60 έως 1000, στα Προνομιακά προγράμματα COSMOTE 60 έως και 1000, στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 1, 2 και 3, καθώς και στα προγράμματα COSMOTE ADSL 120, 240 και 480.

Η νέα υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα του εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων της COSMOTE ή καλώντας στην Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στον τετραψήφιο αριθμό 1212 από κινητό τηλέφωνο COSMOTE.
Προσηλωμένη στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η COSMOTE συνεχίζει να εμπλουτίζει το ευρύ φάσμα των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες, ευέλικτες και οικονομικές λύσεις επικοινωνίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.